در ابتدا خداوند بزرگ را شاکر و سپاسگزارم که عضو کوچکی از خانواده بزرگ کنگره۶۰ هستم و میتوانم در این مسیر پرنور باشم و آموزش بگیرم. کنگره۶۰ یک سازمان مردمنهاد است که در حوزه پیشگیری، مهار و درمان اعتیاد به صورت کاملا رایگان فعالیت میکند، که در سال ۱۳۷۸ توسط جناب مهندس حسین دژاکام تاسیس شد و در حال حاضر حدودا ۸۰ هزار نفر (طبق سیدی گذرگاه) به درمان قطعی رسیدهاند. در کنگره۶۰ اعتقاد بر این است که اگر یک مصرفکننده موادمخدر میخواهد به درمان قطعی برسد و دیگر بازگشتی به موادمخدر نداشته باشد، در ابتدا باید خواسته داشته باشد و بعد مثلث درمان اعتیاد را کاملا فرا بگیرد.
مثلث درمان اعتیاد شامل سه ضلع جسم، روان و جهانبینی است. جسم مصرفکننده بعد از ۱۰ الی ۱۱ ماه با مصرف شربت اوپیوم تینکچر به تعادل میرسد که با به تعادل رسیدن جسم، روان هم متعادل میشود، اما برای به تعادل رسیدن جهانبینی لازم است که مسافر و همسفر در کارگاههای آموزشی و لژیونها شرکت داشته باشد و آموزشهای آقای مهندس و استاد امین که در قالب کتاب، جزوات و سیدیها را که در اختیارشان گذاشته شده و میشود را فرا بگیرند و آنها را کاربردی کنند.
یکی از منابع مهم و شالوده آموزشهای ناب کنگره۶۰، کتاب چهارده وادی برای رسیدن به خود یا همان کتاب عشق است. تکتک وادیها راه و مسیر درست زندگی کردن را به ما آموزش میدهند و نقش بسیار عظیمی در تغییر نگرش و جهانبینی ما دارند و هرکدام با مطالب گرانبها و ارزشمندی که دارند درصورت کاربردی کردن این مطالب میتوانند یکبهیک گرههای وجودی و بندهایی که در زندگی به دست و پای ما خورده و سالهای سال است که ما نمیتوانیم آنها را از خودمان جدا کنیم برای ما باز کنند.
دستور جلسه این هفته وادی دوازهم است: (در آخر امر، امر اول اجرا میشود) در وادی اول یاد گرفتهام که همه چیز مثل یک صفحه سفید نقاشی است و ذرهذره تصاویر پدیدار میشود و طبق آموزشهای کنگره من باید هر کاری که میخواهم انجام بدهم ابتدا در ذهن خود تصویر ذهنی را داشته باشم و بعد شروع به حرکت کنم و بدانم خواسته اولیه من یا همان تصویر ذهنیام در آخر امر به دست میآید؛ یعنی بعد از طی کردن مسیر و پشت سر گذاشتن موانع گوناگون و استفاده از پارامترهای مختلف (زمان، شرایط مناسب و ...) در نهایت به مقصود خود یعنی امر آخر میرسم. برای مثال اگر بخواهیم یک درختی را بکاریم و از ثمره آن درخت که میوهاش است استفاده کنیم باید در ابتدا درخت کاشته شود، شرایط خاک مناسب است، نور کافی و آبیاری منظم است و مهمترین پارامتر که زمان است طی شود تا ما به آن امر آخر یا هدفی که داشتیم برسیم.
در مسئله اعتیاد هم به همین صورت است. زمانی که یک مسافر وارد کنگره میشود هدف و تصویر ذهنی اولیهاش این است که به یک نقطهای برسند که دیگر مصرف نکند، همینطور همسفری که در کنار مسافرش به کنگره۶۰ میآید، میخواهد که مسافرش به درمان اعتیاد برسد. در ابتدا باید بدانند که یک شبه این خواستهشان محقق نمیشود و اگر درمان اعتیاد و رسیدن به تعادل امر اولشان باشد، در آخر امر، به امر اول خواهند رسید؛ یعنی باید در طول این مسیر مسافر از روش DST و شربت OT استفاده کند، آموزشهای کنگره۶۰ را به خوبی فرا بگیرند و اجرایی کنند، گوش به فرمان باشند و به قولی سرشان را با سر راهنما عوض کنند، به موقع در جلسات شرکت کنند، روزهای جمعه در پارکهای ورزشی حضور داشته باشند و مدت زمان ۱۰ الی ۱۱ماه را طی کنند تا به امر آخر که بازسازی شهر وجودی، درمان و رسیدن به تعادل است برسند.
برای اجرای وادی دوازدهم، باید یک سال از شروع سفر دوم یا رهایی گذشته باشد. در هفته درختکاری (15 اسفند ماه) میتوانیم اقدام به کاشت درخت نماییم و محل کاشت درخت، هر کجا میتواند باشد. نکته مهم آن است که درختی را که میکاریم، بایستی نشان کنیم تا در صورت امکان از آن مراقبت نماییم و یا اطلاع داشته باشیم، تا شاهد رشد درخت باشیم و اگر مشاهده کردیم، درختی را که کاشتهایم خشک شده و یا از بین رفته، سال بعد در فصل درختکاری بایستی به جای آن، دو درخت بکاریم و این عمل درختکاری را همه ساله تا روزی که زنده هستیم ادامه دهیم و این همان جبران خسارت از جامعه و طبیعت است که در وادی هشتم صحبت شده است.
منبع: کتاب عشق (۱۴ وادی برای رسیدن به خود) و مقاله آقای خدامی
نویسنده: همسفر بهار رهجو راهنما همسفر نیره(لژیون اول)
رابط خبری و ویراستار: همسفر اکرم رهجوی راهنما همسفر نیره(لژیون اول)
ارسال: همسفر سارا رهجو راهنما همسفر سمیه(لژیون چهارم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی باغستان کرج
- تعداد بازدید از این مطلب :
52