English Version
This Site Is Available In English

نیمه تاریک و روشن انسان

نیمه تاریک و روشن انسان

در آخر امر، امر اول اجرا می‌شود‌.
قدرت مطلق لحظه‌ای قبل از سرپیچی اهریمن از فرمان که ظاهراً روشنایی‌ها آبستن تاریکی بود و همه چیز برای یک انشعاب عظیم آماده بود، فرمان داد تا ساکنین آسمان‌ها جمع شوند. در یک گردهمایی بزرگ قدرت مطلق اعلام کرد من قرار داده‌ام در جهان خاکی جانشینی و آن جانشین، با اختیارات کامل بر سرنوشت خویش، آدم بود.
از این وادی این‌گونه برداشت می‌شود که امر و نیت اول، خواست اولیه یا تصویر ذهنی نخستین ما برای رسیدن به آن چه می‌خواهیم این است که باید حرکت کنیم تا در آخر امر، آن را به‌دست آوریم؛ یعنی بعد از این‌که حرکت کرده و مراحل مختلف و پارامترهای متعدد مورد نیاز برای رسیدن به هدف را گذراندیم‌، در نهایت به امر و خواسته خود خواهیم رسید.
این مسئله یک قانون کلی است که در تمام سطوح زندگی انسان و هستی حکم‌فرما است. وادی‌ها، محتوای بسیار غنی آموزش هستند و ما را در این سفر لذت بخش پشتیبانی می‌کنند و بدون فراگیری و عمل به آن‌ها، پیمودن این سفر غیر ممکن است.
وادی دوازدهم مثل یک نمایش‌نامه و تئاتر می‌باشد که بسیار شیرین و روان توضیح داده شده و گفته شده، انسان‌ها خصوصیات زیادی دارند، آن‌ها می‌توانند خردمند یا کم‌خرد باشند.
انسان  به جز اختیار، موضوع دیگری؛ نیز در بر دارد و آن نیمه تاریک و نیمه روشن انسان است که بیشتر انسان‌ها در یک دوره‌ای از زندگی در روشنایی‌ و دوره‌ای در تاریکی‌ هستند. این تاریکی می‌آید و می‌رود، تمام زندگی  افراد را در بر می‌گیرد و این ویژگی انسان است که با اختیاری که دارد خیلی راحت از تاریکی‌ها بیرون رود و به روشنایی‌ها برسد و ترخیص شده و همه جا را نورانی ببیند.
اگر تغییرات در جهت مثبت باشد؛ وقتی القاء مثبت به ما می‌شود؛ می‌توانیم با حس خوب، انرژی و آموزش لازم را کسب کرده و احیا شویم، گویی دوباره متولد شده‌‌ایم.
اصل مهم در این وادی تحرک است، باید حرکت درونی و بیرونی داشته باشیم تا یک مسافر با تجربه شویم آن وقت به اهداف عالی خود می‌رسیم.

اساسی‌ترین نکته‌ای که در وادی دوازدهم به آن اشاره می‌شود موضوع تغییر، تبدیل و ترخیص است. هیچ چیزی؛ نباید در هستی سکون داشته باشد و  برای این‌که رشد کند و به مراحل بالاتر برسد؛ باید سه مرحله تغییر، تبدیل و ترخیص را طی کند.

نیروهای تخریبی و بازدارنده نقش نیروهای مکمل را به عهده دارند. وادی دوازدهم وادی زمان، مکان و فضا است؛ باید برای هر خواسته‌ای بذر آن کاشته شود تا در نهایت به هدف خودمان برسیم.
این قانون یکی از مهم‌ترین قوانین زندگی برای هر شخص است که می‌توان آن را نه تنها برای درمان اعتیاد بلکه در تمام سطوح زندگی کاربردی کرد و به اهداف عالی رسید؛ بنابراین باید بذر نیکو بکاریم و از حاصل آن بذر و نهال، پرنده یا انسانی استفاده کند و این صدقه جاریه محسوب می‌شود.
وادی دوازدهم، وادی عملیاتی است و مسئله درختکاری مطرح می‌شود، آقای مهندس هر سال در ماه اسفند دستور جلسه درختکاری را قرار داده است. افرادی که وارد سفر دوم شدند در اردو درختکاری شرکت می‌کنند و این عزیزان به کاشت درخت تشویق می‌شوند. یک درخت در طبیعت کاشته و نگهداری و آبیاری نهال در طول سال مورد تأکید است؛ اگر درخت یا نهال خشک یا آسیب ببیند در سال بعد دو درخت؛ باید کاشته شود.
آقای مهندس از جهان‌بینی بالایی برخوردار هستند و موفق شدند به این نکته برسند که با این آموزش‌ها، پیام‌ها و درس‌های بسیاری به افراد کنگره انتقال دهند.
باید شاکر خداوند باشیم که در کنگره هستیم و آموزش گرفته‌ایم.


منابع:
براشت از کتاب عشق و سی‌دی‌های وادی ۱۲

 


نویسنده: همسفر نسرین رهجو راهنما همسفر نرگس(لژیون اول)

ویراستاری و ارسال: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر نرگس (لژیون اول)

همسفران نمایندگی صبا

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .