چهارده وادی یا چهارده قانون، راه و مسیر که از کلام الله شریف برگرفته میباشند، باعث میشوند ما بهترین و سالمترین نگرش را به هستی، خودمان، چگونگی زندگی و سیر در مراحل مختلف حیات را داشته باشیم.
وادی دوازدهم به ما میگوید:« در آخر امر، امر اول اجرا می شود.» از این وادی اینگونه برداشت می شود، که امر اول، نیت یا خواسته اول ما یا تصویر ذهنی اولیه که میخواهیم برای رسیدن به آن خواسته حرکت کنیم، در آخر امر بدست میآید. یعنی بعد از اینکه حرکت کردیم و مراحل مختلف، آیتمها و پارامترهای متعدد که نیازمند رسیدن به هدف را در عمل به انجام برسانیم. مثلا اگر امر اول، خواست اول ما برداشت گندم باشد، این مسئله، یعنی گندم، کی به دست ما میرسد؟ زمانی که حرکت کنیم، زمین را آماده کنیم، گندم را بکاریم و بعد در ادامه، آبیاری و مراقبت کنیم و پس از گذشت حدود۸ ماه گندمها میرسند و باید آنها را درو کنیم و در آخر امر به گندم میرسیم و صاحب گندم خواهیم بود. صاحب گندم بودن به عبارتی امر اول ما در آخر امر بدست آمد. این مسئله یک قانون کلی است که در تمامی سطوح زندگی ما و هستی حکم فرماست.
در فیزیک، شیمی، در این بعد و در ابعاد دیگر، همه جا این قانون کاربرد دارد و اگر آن را یاد بگیریم و به کاربرد آن توجه داشته باشیم در تمامی مراحل حیات به کارمان خواهد آمد. این قانون هم در مسئله درمان اعتیاد اهمیت بسزایی دارد. کاربرد این قانون برای درمان اعتیاد چیست؟ حتما متوجه شدهاید اگر ما بخواهیم اعتیاد را درمان کنیم یا به عبارتی امر اول، خواست اول یا تصویر ذهنی ما رسیدن به نقطهای باشد که در آن نقطه، مواد مصرف نکنیم، اعتیاد نداشته باشیم و مثل انسانهای سالم با چهره، تفکر و رفتار سالم به زندگیمان ادامه دهیم. باید بدانیم که این خواست بلافاصله محقق نمیشود، اگر میخواهیم اعتیاد را درمان کنیم این مسئله یک شبه و در زمان خاص اتفاق نمیافتد.
میگویند خداوند باری تعالی دارای قدرتی است که به آن «کن فیکون» گفته میشود، یعنی هر چیزی را بخواهد در همان لحظه خلق میکند، البته آن خلق هم مراحل خاص خود را دارد، اما در قالب ذهنی ما انسانها آن خلق، الساعه است یعنی بلافاصله اتفاق میافتد. انسان نیز در ذهن خود چنین قدرتی را دارد، یعنی ما هم در ذهنمان میتوانیم هر چیزی را در لحظهای خلق کنیم. همین الان شما میتوانید یک اتومبیل پرنده را در ذهنتان خلق کنید در حالی که سوار آن هستید و برفراز شهر در حال پرواز هستید. خلق این تصویر در ذهن بلافاصله امکان پذیر است اما در عالم بیرون اینگونه است؟ خیر، در عالم بیرون چنین چیزی امکان پذیر نیست، زیرا به زمان نیاز دارد و باید مراحل مختلف طی شود تا به نتیجه رسید.
یک مثال دیگر، اگر الان شما میل داشته باشید که برای ناهار یا شام خورشت قورمه سبزی میل کنید، میتوانید همین الان تصویر ذهنی آن را خلق کنید، اما اگر بخواهید آن را در عالم بیرون و به صورت واقعی داشته باشید باید حرکت کنید، مواد اولیه آن را اگر ندارید تهیه کنید و مشغول آشپزی شوید و بعد از چند ساعت قورمه سبزی شما آماده خواهد بود، به عبارتی خواست اولیه شما یا امر اول شما در آخر امر بدست میآید.
معمولا ما این قانون را در بسیاری از موارد رعایت میکنیم. اگر بخواهیم یک خانه یا یک ساختمان چند واحدی بسازیم، میدانیم که مثلاً چند ماه یا یک سال طول میکشد و توقع نداریم که یک شبه یا یک هفتهای آماده شود. اما به اعتیاد و درمان آن که می رسیم، همین امروز میخواهیم مواد را قطع کنیم و بلافاصله حالمان خوب شود . بر اساس این قانون یا وادی دوازدهم، قانون میگوید: خیر؛ چنین چیزی امکان پذیر نیست. اگر درمان اعتیاد و رسیدن به درمان و تعادل، امر اول ما باشد، این امر در آخر امر بدست میآید.
اکنون ببینیم کلمه امری که در جمله« آخر امر»به آن اشاره می شود چیست؟
این امر، یعنی اینکه شما باید بدانید که بر اساس پروتکل DST درمان اعتیاد یا صورت مسئله اعتیاد، بیماری اعتیاد سه مولفه دارد و یا یک مثلث دارد با اضلاع جسم، روان و جهانبینی، بیماری اعتیاد روی این سه بخش اثر مخرب گذاشته و آنها را از تعادل خارج کرده است. درمان اعتیاد یا امر اول شما زمانی محقق میشود که اضلاع این مثلث به تعادل و سلامتی برسند.
موضوع بعدی اینکه باید بپذیریم درمان اعتیاد یا به تعادل رساندن اضلاع این مثلث حداقل ۱۰ ماه زمان میخواهد. بدون در نظر گرفتن مسئله زمان، برنامهریزی ما به قول معروف (2 ریال ) هم ارزش نخواهد داشت. مسئله زمان بسیار مهم است. در قالب مسئله زمان است که عملیات تیپرینگ یا کاهش تدریجی و پلهای داروی ما یعنی OT ( اپیوم تینکچر) امکانپذیر خواهد بود و جسم، فیزیولوژی ما و سیستم تولید کننده مواد شبهافیونی ما (سیستم ایکس) را راه اندازی میشود.وادی دوازدهم مثل یک نمایشنامه و تئاتر میباشد که بسیار شیرین و روان توضیح داده شده و در یک مقطع که جانشین میگوید:« انسانها خصوصیات زیادی دارند میتوانند خردمند باشند و هم میتوانند خردمند نباشند.» و به گفته اقای مهندس به جز اختیار انسان، موضوع دیگری نیز در بر دارد و آن نیمه تاریک و نیمه روشن انسان میباشد که من هم در یک مقطعی از زندگی در روشناییها بودم و در مقطعی در تاریکیها و این تاریکی میآید و میرود و تمام زندگی من و افراد را در بر میگیرد و این خصوصیت انسان است که خیلی راحت میتواند با اختیاری که دارد از دل تاریکی به روشنایی برسد و ترخیص شود و همه جا را روشن ببیند.
منابع: اپلیکیشن دژاکام
تایپ: مرزبان همسفر وجیهه
عکس: همسفر معصومه رهجوی راهنما همسفر سهیلا (لژیون چهارم)
ویرایش و ارسال: همسفر معصومه نگهبان سایت
همسفران نمایندگی ساوه
- تعداد بازدید از این مطلب :
101