وادی دوازدهم؛ «در آخر امر، امر اول اجرا میشود». یکی از مهمترین قدرت تصمیمگیری که خداوند به انسان داده، اختیار کامل است. خدا این صفت را در انسان قرار داده است که بتواند به طرف ارزشها و ضد ارزشها حرکت کند. زمانیکه انسان میخواهد سیستمهای جهان را نگاه کند؛ ابتدا باید الگوها را در هستی نگاه کند. خداوند عشق و قدرتی را در ذرات قرار داده است و از طریق القاء، عشق در ذرات و امواج دمیده شد تا به هم نزدیک شدند و هسته اولیه جهان خاکی تشکیل شد.
علم؛ در درون ما وجود دارد. انسان بایستی با آموزش و تجربه آن را از درون خود پیدا کند تا به مرحلهای برسد که راه را از چاه تشخیص دهد. زمانیکه انسان به مرحله بالایی از دانش و آگاهی برسد و ظرفیت لازم را کسب کند، میتواند به اطلاعات گذشته، آرشیو یا ضمیر ناخودآگاه خود واقف شود. هر وادی یک پیام و هدف خاصی را دنبال میکند، باید پیام را دریافت کنیم که چهچیزی درون آن نهفته است؛ برای اینکه آخر امر، امر اول اجرا شود نیاز به زمان داریم.
هر چیزی که پا به عرصه حیات میگذارد، با طی کردن زمان ارزش بودن در حیات را درک مینماید. بنابراین هم خلقت و شخص بر مبنای رسیدن به نتیجه باید زمان را با موفقیت سپری کنند. برای رسیدن به آخر امر باید از مراحل تغییر و تبدیل عبور کنیم و به مرحله ترخیص برسیم؛ البته سه نیروی القاء، احیاء و تحرک وجود دارد که ما را هدایت میکنند. تغییر و تبدیل در صور آشکار و صور پنهان موثر است. در صور پنهان از جمله؛ عقل، اندیشه، گفتار وکردار به مرور زمان تغییر ایجاد میشود.
برای اینکه انسان کمخرد به انسان خردمند تبدیل شود باید تغییر، تبدیل و ترخیص صورت گیرد. همه انسانها میخواهند بدون تغییر، تبدیل انجام گیرد اما؛ این امکانپذیر نیست و باید انسان ذرهذره اطلاعات بگیرد و با کسب کردن و آموزش، تغییر، تبدیل و ترخیص انجام گیرد. زمانیکه تفکر انسان بیدار شود نیروهای القاء، احیاء و تحرک وارد قضیه میشوند و فرد را هدایت میکنند. در اینجا دو نیروی تاریکی و روشنایی وجود دارد که هر دو نیرو تعادل برقرار میکنند و هر کدام در حال ازدیاد، تلاش و فعالیت هستند. انسان زمانی ارزش پیدا میکند که بتواند بدی و فساد کند اما؛ اینکار را انجام ندهد.
شخصی که به طرف صراط مستقیم و خوبی حرکت کند، نیروها در جهت مثبت به آن کمک میکنند و شخصی که در جهت منفی حرکت کند، نیروها در آن جهت او را کمک مینمایند. اخلاق؛ باید تهذیب شود، ذرهذره تغییر کند که یک مرتبه میسر نیست و فقط با شناخت، آگاهی، دانایی و اطلاعات درست انجام میگیرد. در جهان هیچچیز در حالت سکون نیست. حرکت؛ اساس هستی، تغییرات و تبدیلات است. حرکت باید جهت داشته باشد تا بدانیم راهی که میرویم غلط یا درست است؛ زیرا رمز و راز کشف حقیقت در دو چیز است؛ یکی یافتن راه و دیگری آنچه برداشت مینماییم.
تایپ، ویراستار و رابط خبری: همسفر زهره رهجوی راهنما همسفر هاجر (لژیون سوم)
ارسال: همسفر زهرا نگهبان
همسفران نمایندگی چرمهین
- تعداد بازدید از این مطلب :
80