وادی دوازدهم به ما میگوید: «در آخر امر، امر اول اجرا میشود». از این وادی اینگونه برداشت میشود که امر اول، نیت یا تصویر ذهنی اولیهای که میخواهیم برای رسیدن به آن حرکت کنیم، در آخر امر به دست میآید؛ یعنی بعد از اینکه حرکت کردیم و مراحل مختلف رسیدن به هدف را در عمل گذراندیم؛ باید صبر و تحمل داشته باشیم و تلاش کنیم. در این زمینه میتوانیم بسیاری از مسائل را از طبیعت و حیوانات یاد بگیریم؛ یعنی زمانی که تصمیم انجام کاری را میگیریم، در همان ابتدا به نتیجه نمیرسیم؛ مگر با سعی، تلاش و صبر.
زمانی که میخواهیم کاری را انجام دهیم؛ باید در ابتدا مسیر و کلید آن را پیدا کنیم، سپس تفکر کنیم، آن هم تفکری سالم؛ یعنی در انجام کارها؛ باید صبر داشته باشیم، مثلاً اگر امر اول یا خواسته اولیه ما برداشت گندم باشد، چه زمانی میتوانیم به خواسته خود که به دست آوردن گندم است برسیم؟ زمانی که حرکت کنیم، زمین را آماده کنیم، گندم را بکاریم و بعد در ادامه آبیاری و مراقبت نماییم و پس از گذشت حدوداً ۸ ماه، گندمها آماده برداشت میشوند و باید آنها را درو کنیم. در آخر امر، به گندم میرسیم و صاحب گندم خواهیم بود.
به دست آوردن گندم یا به عبارتی امر اول ما در آخر امر اجرا میشود و این مسئله یک قانون کلی است که در تمامی سطوح زندگی ما و هستی، حکم فرما است و نتیجه همان میشود که در ابتدا ما به خاطر آن حرکت کردیم و تلاش خود را برای رسیدن به آن هدف آغاز نمودیم. البته در مسیر رسیدن به هدف؛ نباید پارامتر زمان را فراموش کنیم؛ باید این موضوع را همواره در نظر داشته باشیم که در انجام کارها اگر زمان را در نظر نگیریم و بخواهیم یک مرتبه کار را به پایان برسانیم، به طور قطع با مشکلات فراوانی رو به رو میشویم و یا شاید در ابتدا، ظاهر کار خوشایند باشد؛ ولی با گذشت زمان متوجه نتایج نامطلوب آن کار میشویم. بهترین مثال در این مورد تفاوت بین ترکهای کوتاه مدت و روش DST است در ترکها، هیچوقت به نتیجه مطلوب نمیرسیم و بیشتر مواقع برگشت به مواد مخدر نتیجه قطعی ترک است، در صورتی که در روش DST با گذراندن پارامتر زمان؛ یعنی همان ده الی یازده ماه دوره درمان، کلیه سیستمهای بدن ترمیم شده و به درمان قطعی میرسیم.
در این وادی صحبت از تغییر، تبدیل و ترخیص است که در طول سالیانی که خداوند انسان را خلق نموده در جریان است و آنقدر تکرار میشود تا دوباره به امواجی که خداوند انسان را از آن خلق کرد، بازگردد.
در این مسیر سه نیروی القا، احیا و تحرک به کمک انسانها میآید و ما باید با توجه به اینها درونمان را از ناخالصی پاک کنیم. اگر میخواهیم به خواستهها و هدفمان دست یابیم؛ باید تزکیه و پالایش را از خود شروع کنیم و تا این کار را انجام ندهیم، درون ما نمیتواند به صداقت برسد و تا بستری مناسب فراهم نکنیم به هدفمان نخواهیم رسیم.
نویسنده: همسفر اشرف رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون یازدهم)
ویراستاری و ارسال: همسفر منصوره (لژیون هشتم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی خواجو
- تعداد بازدید از این مطلب :
177