English Version
This Site Is Available In English

گذشت زمان لازمه تغییر در زندگی

گذشت زمان لازمه تغییر در زندگی

همسفر اکرم
این وادی به من می‌آموزد اگر خواسته، هدف یا نیتی دارم برای اجرا شدن آن باید حرکت و تلاش کنم؛ یعنی سه مرحله تغییر، تبدیل و ترخیص را پشت‌سر بگذارم؛ به‌‌طور مثال اگر خواسته من برداشت گردو باشد، اول باید گردو بکارم و آن گردو با ایجاد تغییرات لازم و شکافتن پوسته سخت خودش ریشه بگذارد و بعد از گذشتن زمانی مناسب، رشد کند تا تبدیل به درخت تنومند گردو شود؛ باید بدانم این فرآیند ذره‌ذره و با گذشت زمان کافی امکان‌پذیر است.
در این زمینه سه نیروی القاء، احیاء و تحرک نیز وجود دارند که من را در رساندن به خواسته اولیه خود یاری می‌کنند؛ پس برای رسیدن به خواسته‌ام باید تلاش کنم، صبور باشم و ایمان داشته باشم که در آخر امر؛ امر اول، اجرا می‌‌شود.

همسفر دلارام
ما در کنگره با کتاب عشق آشنا می‌شویم؛ این کتاب شامل ۱۴ وادی می‌باشد که راه‌ و رسم زندگی کردن را به ما می‌آموزد.
من تاکنون ۱۱ وادی را پشت‌سر گذاشته‌ام و نوبت به وادی دوازدهم «در آخر امر؛ امر اول، اجرا می‌شود» رسیده است.
اولین هدف و خواسته یک مسافر و همسفر بعد از ورود به کنگره، رسیدن به تعادل است و این امر در آخر کار به‌دست می‌آید.
در کنگره با روش DST  و داروی OT روی جسم، روان و جهان‌بینی کار می‌شود و زمانی به امر اول؛ یعنی تعادل دست پیدا می‌کنیم که این سه ضلع درمان شده باشند؛ پس برای رسیدن به تعادل و درمان به‌ زمان نیاز داریم.
برداشت من از وادی دوازدهم این است‌ که برای رسیدن به هدفی‌ که درنظر دارم، ابتدا باید حرکت و تلاش کنم تا در آخر امر؛ امر اول، اجرا شود.
بنابراین هر انسانی برای رسیدن به‌ نتیجه‌ درست، باید زمان را با موفقیت سپری کند و هیچ راهی برای حذف زمان وجود ندارد؛ اگر ما از مراحل تغییر و تبدیل عبور نکنیم، به مرحله ترخیص نمی‌رسیم.
من همسفر با تخریب زیادی وارد کنگره شدم؛ وادی دوازدهم به من آموخت که با انتخاب راه و حرکت درست، مسیر را ادامه دهم تا به حال خوش و نتیجه مطلوب برسم.
باید به این باور برسم‌ که در آخر امر؛ امر اول، اجرا می‌شود؛ یعنی فرمان رهایی صادر می‌شود.
ما باید در تمام امورات زندگی‌مان به این مسئله توجه کنیم؛ چون این یک قانون کلی است.

همسفر لیلا.د
لازمه تغییر در زندگی و هر امر دیگری گذشت زمان است. هر شخصی برای پختگی و ترخیص باید تغییر کند، ذره‌ذره اطلاعات و آگاهی بگیرد، دانایی خود را با آموزش‌ها و گرفتن راهنمایی از تجربیات دیگران کسب کند و نیروهایی مانند القاء، احیاء و تحرک نیز در هستی به یاری او می‌آیند.
هر شخصی صاحب اختیار است و می‌تواند یکی از دو نیمه خود؛ یعنی نیمی از عالم بالا، پاک و منزه و نیمی از عالم پایین، پستی و تاریکی را به تکامل برساند. لازم به یادآوری است که تکامل نیمی از عالم بالا جز با کسب علم، معرفت، دانایی و تجربه به‌صورت تغییرات آرام و تدریجی امکان‌پذیر نیست؛ بنابراین زمانی‌که تفکر بیدار شد با هدایت نیروهای القاء، احیاء و تحرک مسیر رو به‌رشد و کمال خود را آغاز می‌کند، البته نباید تحت هدایت نیروهای بازدارنده باشد، سپس در آخر امر؛ امر اول، اجرا می‌شود و درنهایت با تلاش به خواسته، نیت و هدف خود می‌رسم و اختیار در دست خودم است که با حرکت از دل تاریکی به روشنایی برسم. در آخر امر با حرکت و تلاش، تغییراتی ایجاد می‌شود که تبدیل و ترخیص صورت گرفته و من هر آن‌چه را که قبلاً کاشته‌ام درو می‌کنم.
گردآوری: همسفر لیلا. ق رابط خبری لژیون سوم
ویرایش: همسفر رقیه و رابط خبری همسفر لیلا.‌ ق رهجویان راهنما همسفر فهیمه (لژیون سوم)
ارسال: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر فهیمه (دبیر سایت)
همسفران نمایندگی وکیلی یزد

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .