جلسه دوازدهم از دوره دوم کارگاههای آموزشی مجازی همسفران نمایندگی خیام نیشابور به استادی همسفر سمیه با دستور جلسه «وادی دوازدهم (در آخر امر، امر اول اجرا میشود) و تأثیر آن روی من» روز شنبه ۲۹ دیماه ۱۴۰۳ آغاز به کار کرد.
سخنان استاد:
ما در کتاب عشق با ۱۴ وادی آشنا میشویم که راه و رسم زندگیکردن را به ما آموزش میدهند. این وادی به ما امید میدهد که به واسطه برخورداری از قدرت انتخاب و اختیار، میتوانیم به هر خواستهای که داریم، دست پیدا کنیم. فقط لازم است که ما برای رسیدن به خواستههایمان حرکت کنیم و در آخر کار نتیجه مشخص میشود
یعنی بعد از اینکه حرکت کردیم و مراحل مختلف رسیدن به هدف را طی کردیم به نتیجه میرسیم. انسانها یکمرتبه نمیتوانند تغییر کنند، نمیتوان یکمرتبه شب خوابید و صبح انسان دیگری شویم. انسان باید ذرهذره پخته شود. باید صبر داشته باشد و پارامتر زمان را هم در نظر بگیرد. مثلاً؛ اگر بخواهیم یک ساختمان را بسازیم، زمان مورد نیاز باید سپری شود تا بنا ساخته شود و نباید توقع داشته باشیم که این در یک شب اتفاق بیفتد.
در مورد درمان اعتیاد یا هر مسئله دیگری نیز به همین صورت است. در کنگره امر، هدف و خواسته اول یک مسافر درمان اعتیاد و رسیدن به تعادل است که در روش DST روی سه ضلع جسم، روان و جهانبینی کار میکنیم و حداقل ۱۰ تا ۱۱ ماه زمان لازم است . وقتی به امر آخر میرسیم که این سه ضلع به تعادل رسیده باشند باید دانایی کسب کنیم تا بتوانیم در مقابل آفتها و نیروهای منفی مقابله کرده و مشکلات سفر را حل کنیم و قبل از حرکت باید به مشکل خود کاملاً آگاه و واقف شویم و سپس شروع به تغییر کنیم.
این را نیز بپذیریم که وقتی یک خواسته و هدفی داریم، برای رسیدن به این خواسته و هدف، حالا هر چیزی که باشد درمان بیماری، درستکردن غذا، یادگرفتن چیزی، میوه دادن درخت و یا گیاه و... همه اینها در همان لحظه که خواستیم برای ما امکانپذیر نیست، بلکه باید یک مراحلی طی شود، مثل فاصله زمانی و مواد موردنیاز و راه درست تا ما به آن خواسته و یا هدفمان برسیم.
زمانی که با تفکر درست و بالابردن نقطه تحمل راه و مسیر برایمان نمایان شد، برای بهنتیجهرسیدن بیتابی نکنم. این وادیها هم روی صور ظاهری و هم روی صور پنهان ما نقش به سزایی دارند. سه نیروی القا، احیا و تحرک به ما اطلاعات و آگاهی میدهد. القا؛ به ما کمک میکند که مسیر ارزشها و ضد ارزشها را بشناسیم. احیا؛ یعنی زنده کردن و تحرک؛ یعنی حرکتکردن. پس من وظیفه دارم بهعنوان رهجو؛ بهموقع سر جلسه عمومی حاضر شوم، مشارکت کنم و از آموزشهای راهنما و دیگران نهایت استفاده را بکنم مسلماً میتوانم به نتیجه و هدف موردنظر که در ابتدای امر برای خود پیشبینی میکردم دست پیدا کنم.
برداشت من از این دستور جلسه این است که: وقتی هدفی را در نظر دارم باید برای رسیدن به آن تلاش و حرکت کنم و این تغییرات در یک شب و یکباره اتفاق نمیافتد باید دانایی و آگاهی، شناخت، علم و معرفت لازم را به کار گرفته و آموزشها را کاربردی کنم تا بتوانم موفق شوم و این یک قانون کلی در تمام سطوح زندگی و هستی است پس باید تغییر کرد و تبدیل شد تا به حد ترخیص و رهایی برسیم.
نویسنده: همسفر سمیه
ویراستاری و ارسال: همسفر مرضیه رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون سوم)
همسفران نمایندگی خیام نیشابور
- تعداد بازدید از این مطلب :
168