وادی دوازدهم بیان میکند؛ در آخر امر، امر اول اجرا میشود که مهمترین پارامتر در این وادی زمان و در نظر گرفتن آن برای رسیدن به خواستهها میباشد.
جناب آقای مهندس حسین دژاکام فرمودند: «قوانینی که در وادیها گفته میشود همه قوانین الهی میباشد، قوانین الهی همان قوانین هستی است اگر قوانین الهی را میگویند که مخالف عقل است، بدانید اشتباه است زیرا قوانین الهی همه با عقل منطبق است و در سراسر کتاب آسمانی موردی جز این پیدا نمیشود. اگر شما به فرشته با دید منفی نگاه کنید، در آن ایراد پیدا میکنید و برعکس آن نیز صادق است، گاهی اوقات در دنیا فقط یک نقطه خاص را در نظر میگیرند که البته آن هم توهم است. عنوان وادی یعنی هر کاری را بخواهی انجام بدهی در آخر به انجام میرسد. اول تصمیم را میگیری ولی در آخر به نتیجه خواهی رسید.»
زمانی که من خواستهای دارم و به آن فکر میکنم، امر اول در فکر من ایجاد میشود، با بیدار شدن تفکر در من بلافاصله نیروهای القا، احیا و تحرک نیز حرکت خود را آغاز میکنند، وارد عمل میشوند و به یاری تغییرات و تبدیلات میشتابند تا در طول زمان و ذره ذره تبدیلات انجام بگیرد، ترخیص اتفاق بیفتد و امر آخر یا همان خواسته اولیه من اجرا شود. من یک دفعه و بلافاصله نمیتوانم به خواسته خود برسم بلکه باید طی شدن زمان همراه با مسائل دیگر را نیز در نظر بگیرم تا به خواست خود برسم.
در ابتدای وادی آمده است؛ انسان اختیار کامل دارد تا سرنوشت خودش را خود رقم بزند تا به مرحلهای برسد که راه را از چاه تشخیص بدهد. در کلام الله بیان میشود؛ فالهمها فجورها و تقواها، انسان همیشه بر سر یک دوراهی انتخاب قرار دارد و باید مسیر خود را انتخاب کند، اگر به طرف ارزشها حرکت کند به آسایش، آرامش، شادی و شعف میرسد و اگر به طرف ضدارزشها حرکت کند به ناآرامی، ترس، اضطراب، حقارت، سختی و عذاب رهنمون میگردد.
خلقت و آفرینش با زمان، ساعت و مکان حرکت میکند تا در آخر امر، امر اول اجرا شود و در کنار آن سه نیروی؛ القا، احیا و تحرک وجود دارد و تغییر، ترخیص هم به وجود میآید.
سکون هرگز بر هیچ موجودی جایز نیست. بهترین روش؛ روش الگویی است و ما باید از طبیعت الهام بگیریم. برای مثال امکان ندارد دانه یا بذری را روی سطح خاک بکاریم و فقط نور، آب و خاک وجود داشته باشد و به بار بنشیند، باید دانه در دل تاریکی برود و در خاک با تلاش و کوشش بتواند از دل تاریکی و خاک بیرون بیاید و بایستی با بستر خوب مهیا کردن، آب، نور، رسیدگی، صبر و حوصله تاریکی را بشکافد تا گیاه به نور برسد. انسان هم به همین شکل است اگر در تاریکی است همین شرایط را دارد، باید تلاش، صبر کند و زمان را در نظر بگیرد تا تغییرات و تبدیلات انجام بگیرد و از دل تاریکی به نور برسد.
فردی که در اعماق تاریکی قرار دارد و صورتش به طرف تاریکیها کافی است با کمی تفکر با یک حرکت چرخش ۱۸۰ درجهای به خود بدهد و صورتش را به طرف نور قرار بدهد، در ابتدا شاید به اندازه جرقهای از نور را مشاهده کند که بایستی با حرکت به طرف مسیر همان جرقه خودش را به منبع روشنایی برساند. با این حرکت بلافاصله نیروهای مثبت و الهی از زمین و آسمان برای تغییر، تبدیل به یاری او خواهند آمد و انسان بایستی با حرکت شروع به تغییر نماید و این تغییر در اندیشه، گفتار و کردار او باشد. هر چه تغییرات بیشتر باشد نیروهای بیشتری به یاری او خواهند آمد تا در نهایت و به مرور زمان این تغییرات به مرحله لازم برسند، تبدیل انجام پذیرد و آنگاه آن انسان تبدیل به نیروهای الهی مثبت خواهد شد و آماده خدمت به سایر انسانها میگردد.
در آخر پیام وادی دوازدهم را اضافه میکنم که انشاءالله بتوانیم به آن عمل کنیم؛ در زمین زندگی کنید و بگذارید دیگران هم زندگی کنند. هر چه بر خود نمیپسندید بر دیگران هم روا مدارید. در زمین به طبیعت، گیاهان، جانوران و به سایر انسانها خسارت وارد نکنید. زمین را آلوده نکنید، آبها را لجن نکنید. دیگران قبل از شما کاشتن و شما خوردید، بایستی شما هم به بکارید تا دیگران بخورند.
انشاءالله بتوانیم این وادی را در زندگیهایمان زندگی کنیم، به آن جامه عمل بپوشانیم و در پی حذف کردن زمان و کوتاهترین راه نباشیم.
نویسنده: راهنما همسفر فاطمه (لژیون سردار)
رابط خبری: همسفر مهسا (لژیون سردار)
ویراستاری: همسفر زهرا (دبیر سایت)
تنظیمکننده و ارسال: همسفر فاطمه (نگهبان سایت)
همسفران نمایندگی امیر اراک
- تعداد بازدید از این مطلب :
336