عنوان وادی دوازدهم به ما میگوید: در آخر امر، امر اول اجرا میشود. در این وادی یک گفتوگویی بین ساکنین آسمانها و جانشین آغاز میشود که راجع به فلسفه، خلقت و اینکه انسان چگونه موجودی و با چه ویژگی و صفاتی است. یکی از ویژگیهایی که زمان خلقت به انسان دادهشده، مسئله اختیار است و انسان کاملاً مختار است که بهطرف ارزشها و آرامش یا بهطرف ضد ارزشها و مشکلات حرکت کند. برای رسیدن به اهداف خودمان، حتماً پارامتر زمان را در نظر بگیریم و با گذشت زمان میتوانیم به خواستههایمان برسیم. برای درمان اعتیاد، اول باید پارامتر زمان را در نظر داشته باشیم و دوم تحت آموزش قرار بگیریم تا درمان در قسمت جسم و فیزیولوژی توسط OT و روش Dst اجرا شود و درنهایت بعد از گذشت ده ماه به درمان که خواسته اول است، میرسد؛ یعنی امر اول، در آخر کار اجرا میشود.
در این وادی مثلث تغییر، تبدیل و ترخیص راداریم که ما برای هر خواسته و یا هدفی، حتماً باید این مثلث را در نظر بگیریم. ما وقتی خواستهای داریم؛ باید شروع به حرکت کنیم؛ چون همهچیز در هستی در حال حرکت است و در طول سالیانی که خداوند انسان را خلق کرد، در جریان است و آنقدر تکرار میشود تا دوباره به امواجی که خداوند انسان را از آن خلق کرد، برگشت کند. هر چیزی برای اینکه رشد کند و به مراحل بالاتر برسد، باید این سه مرحله را طی کند؛ پس ما باید آموزش ببینیم و اطلاعات خود را افزایش بدهیم تا تغییرات درون ما پایدار باشد و سپس تبدیل و درنهایت ترخیص صورت بگیرد؛ چون غیر این جهان به حالت سکون درمیآید. معجزه زمان به گیاهان و جانوران و تمام موجودات فرصت میدهد که رشد و تغییر کنند و سپس ترخیص شوند. مهم این است که ما شروع به تغییر کنیم و تغییرات در جسم، روان و جهانبینی ما باشد تا پندار، گفتار و کردار ما شروع به تغییر کند و برای تغییر کردن، ابتدا باید خاصیت و صفت زشت ما به صفات نیکو تبدیل شود. اگر تغییرات در جهت مثبت باشد، آنوقت القای مثبت به ما میشود و میتوانیم با حس خود انرژی دریافت کنیم و آموزش لازم را کسب کنیم و احیا میشویم که گویی دوباره متولدشدهایم.
اصل مهم در این وادی تحرک است، ما باید حرکت درونی و بیرونی داشته باشیم. انسان دارای دونیمه است، نیمی از عالم بالا پاک و منزه و نیمی دیگر که از حیوانات هم میتواند، پستتر باشد و در طول مسیر تکامل و با علم و دانایی و معرفت میتواند، نیمه حیوانی را به انسانی با جایگاه بالا تبدیل کند. در این مسیر سه نیروی القا، احیا و تحرک کمک میکند که تغییر و تبدیل صورت گیرد. در وادی دوازدهم، از نیروهای تخریبی صحبت شده و اینکه این نیروها برای هر انسانی دو حالت میتواند داشته باشد، انسان را به قعر چاه ببرد و یا اینکه بهعنوان نیروی مکمل، در مسیر تکامل انسان را به ارتقا برساند. این قانون یا وادی، یکی از بهترین قوانین زندگی برای هر شخصی است که میتوان آن را نهتنها برای درمان، بلکه در تمام سطوح زندگی کاربردی کرد و به اهداف عالی رسید.
در قسمت دوم از وادی دوازدهم، مسئله درختکاری است که این وادی همانند وادی هشتم، وادی عملیاتی است. این مسئله در صور آشکار و در صور پنهان، فلسفه خاصی دارد. آقای مهندس، از تفکر و جهانبینی بالایی برخوردار است که توانستند، به این نکته برسند که با این آموزش عملیاتی، خیلی پیامها و آموزشها را به ما انتقال بدهند. هرکدام از ما با کاشتن تنها یک نهال میتوانیم، آینده زمین را تأمین، سرسبز و زیبا کنیم. برای اعضای کنگره ۶۰، درختکاری مصداق بارز جبران خسارت است. جبران خسارتهایی که در زمان اعتیاد به خود و خانواده و جامعه زده و حالا میتوان با درختکاری آن را جبران کند. هر فردی که در مسیر درمان اعتیاد به کنگره میآید، پس از رهایی از دام اعتیاد در پایان سفر اول و ادامه دادن به سفر دوم است که این کار را انجام میدهد؛ زیرا که درختان، باعث پاکیزگی هوا میشوند و در آبادانی و احیای زندگی در زمین نقش مؤثری ایفا میکنند و حس شادی و مفید بودن با انجام این کار درست و ارزشمند تجربه میشود.
منبع: سایت و منابع آموزشی کنگره ۶۰
نویسنده: همسفر بتول لژیون راهنما همسفر زهرا (لژیون دوم)
رابط خبری: همسفر زهرا لژیون راهنما همسفر زهرا (لژیون دوم)
عکس: همسفر منصوره لژیون راهنما همسفر فاطمه (لژیون چهارم)
ارسال: همسفر مهتاج نگهبان سایت
همسفران نمایندگی اردستان
- تعداد بازدید از این مطلب :
101