English Version
This Site Is Available In English

نمی‌دانم کجا و چه بذر نیکویی کاشته‌ام

نمی‌دانم کجا و چه بذر نیکویی کاشته‌ام

ابتدا از خداوند بزرگ و متعال سپاسگزار هستم که این مروارید ارزشمند را به من ارزانی داد تا بتوانم از جهل به آگاهی، از نفرت به عشق، از غم به شادی و از صورت‌مسئله به حل مشکل برسم. اینجا است که به فرموده آقای مهندس در وادی دوازدهم نمی‌دانم کجا و چه بذر نیکویی کاشته‌ام که خداوند مسیر کنگره‌۶۰ را برای من هموار کرد تا بتوانم آموزش بگیرم تا از جهل که بزرگ‌ترین دشمن انسان‌ها است خود را  خارج کنم. مسیر کنگره‌60 حلال مشکلات است. ما در مسیری پرپیچ‌وخم قرار داشتیم و راننده‌ این مسیر پرپیچ‌وخم مسافرم بود که باحال خراب خانواده را هم درگیر خود کرده بود و نمی‌‌دانست مبدأ حرکت کجا است.

وادی دوازدهم می‌گوید: در آخر امر، امر اول اجرا می‌شود. می‌گوید: بایستی ابتدا قوانین رانندگی را بیاموزیم تا بتوانیم به مقصد و هدف اصلی برسیم. می‌خواستیم با کوتاه‌ترین راه به خواسته‌‌های خود برسیم، نزدیک‌ترین راه و میانبرها را برای حرکت انتخاب می‌کردیم و زیبایی جاده را هرگز نمی‌دیدیم. مگر می‌شود مسیر 7 ساعت تهران به تبریز را در طول 2 ساعت طی کرد؟ اگر من راننده خوبی نباشم و نقشه راه را نداشته و به مسیر، نسنجیده نگاه و ناآگاهانه شروع به حرکت کنم؛ مطمئناً به مقصد نخواهم رسید. کنگره ما را از جهل به آگاهی می‌رساند. با تغییر است که القاي افکار صورت می‌گیرد و با احیاء می‌توان تبدیل شد و در آخر و درنهایت این ترخیص است که ما را به مقصد می‌رساند.

سه مؤلفه تغییر، تبدیل و ترخیص به ما می‌گویدک اگر می‌خواهیم حرکت کنیم؛ بایستی در ابتدا نقشه راه را بدانیم، به قوانین، آگاهی و دانایی داشته باشیم، این‌که از چه مسیری حرکت کنیم و چه توشه‌ای را با خود حمل می‌کنیم که مشکلی در طول سفر برایمان پیش نیاید. راننده این جاده پرپیچ‌وخم مسافرها هستند که اگر راه را از بیراهه تشخیص ندهند، مقصد را پیدا نخواهند کرد و اگر قانون رانندگی را ندانند راه را گم خواهند کرد. کنگره۶۰ در ابتدا قانون، مقررات و نقشه راه را به ما آموخت که بایستی مبدأ و مقصد را بلد باشیم. هدف و مقصد هر دو به‌ یک معنی هستند؛ یعنی اگر هدف، مقصد است؛ پس زمانی که به مقصد می‌رسیم، یعنی به هدف رسیده‌ایم؛ اما دانستن چگونه حرکت کردن در این مسیر بسیار مهم است و بایستی به این حرکت و سفر توجه کرد و فقط به بازه‌ زمانی کوتاه توجه نکرد.

آقای مهندس تأکید دارند که با نزدیک شدن به اسفندماه درختی بکارید و از آن مراقبت و نگهداری کنید؛ به درخت یا بذری که کاشته‌اید رسیدگی کنید و بازه زمانی لازم است تا شما به نتیجه دلخواه برسید که در آینده دیگران بتوانند از این درخت استفاده کنند. اگر بذر شما تا سال آینده خراب شد بایستی دو بذر بکارید چرا؟ چون بایستی جبران خسارت کنیم؛ همانند مسافرهایی که ندانسته، خسارت‌هایی را در طول مسیر و در زندگی به وجود آورده‌اند و بعد از درمان بایستی جبران خسارت کنند. هیچ مکانی مانند کنگره‌۶۰ این راه و این مسیر درست زندگی، آگاهی و از همه مهم‌تر درمان اعتیاد را به ما نیاموخت. کنگره سرتاسر دانایی است و ما قدردان زحمات آقای مهندس و خانواده محترم ایشان هستیم که به ما آموختند در آخر امر، امر اول اجرا می‌شود؛ بایستی در این مسیر دانه‌هایی بکاریم که آیندگان ما هم از آن استفاده کنند.

نویسنده: همسفر لیلا رهجوی راهنما همسفر نورا (لژیون هفتم)
تایپ و ویراستاری: همسفر سارا رهجوی راهنما همسفر نورا (لژیون هفتم)
ارسال: همسفر سمیرا رهجوی راهنما همسفر اشرف (لژیون هشتم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی ابن‌سینا

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .