English Version
This Site Is Available In English

رسیدن به آخر امر، با طی‌شدن فرآیند زمان

رسیدن به آخر امر، با طی‌شدن فرآیند زمان

وادی دوازدهم«دراخرامر، امراول، اجرا می‌شود. » قانونی است که می‌گوید؛ برای به دست آوردن هرچیزی باید حرکت انجام شود، انرژی صرف شود و بهای آن تماماً پرداخت گردد. وادی دوازدهم از کتاب عشق است و ازاین وادی اینگونه برداشت می‌شودکه امراول؛ نیت اولیه ،خواست اولیه یاتصویر ذهنی اولیه ما که می‌خواهیم برای رسیدن  به آن حرکت کنیم، درآخرامر بدست می‌آید، یعنی بعد از اینکه حرکت کردیم به پارامتر زمان احتیاج داریم تا به آن عمل کنیم،. مثلا: اگر امراول  یا خواست اولیه ما برداشت گندم باشد، این مسئله یعنی گندم چه موقع به دست ما می‌رسد؟ زمانی که حرکت کنیم، زمین را آماده کنیم، گندم رابکاریم وبعد در ادامه، آبیاری ومراقبت کنیم وپس از گذشت حدود ۸ماه گندم‌ها رشدمی‌کنند وباید آنها را درو کنیم ودراخر امر به گندم می‌رسیم وصاحب گندم خواهیم بود.

پس امراول ما،درآخر امر به‌دست می‌آید. واین یک قانون کلی است که در تمامی سطوح زندگی ما وهستی حکم فرما است. کسانی که برای درمان اعتیادبه کنگره می‌آیند وهدف آنها درمان اعتیاد است؛ درکنار آنها همسفرانی حضور دارند که با تخریب بالایی وارد کنگره می‌شوند ودرنهایت خواست هر دوی آنها رهایی ونجات خانواده است واین خواست مثل؛  بذری می‌ماند که کاشته می‌شود، اما زمان می‌برد؛ تا این بذر به ثمر بنشیند.

ماباید فرآیند زمان راپشت سر بگذاریم ولی بعضی مواقع فراموش می‌کنیم. برای بعضی ازکارها در نظر می‌گیریم، برای بعضی از کارهاخیر. هرجا سعی کردیم حذفش کنیم به مشکل برمی‌خوریم؛ مثلا یکی از چیزهایی که در فرآیند زمان، را  کوتاه کردند؛ پخت وتهیه‌ی غذا بود که غذا را به صورت کنسرو کردند.غذاهای فرآوری شده سیستم گوارش را به هم زد. ویا سوسیس وکالباس مشکلات گوارشی شدیدی به‌وجودمی‌آورد. در این زمینه کوتاه کردن زمان خوب نیست. اما در بعضی چیزها مثل درست شدن جاده‌ها یا هواپیما و.... که باعث می‌شود در زمان کوتاه‌تری به مقصد برسیم خوب است. در بعضی از چیزها هم اصلاً در نظر نمی‌گیرند.

درفرهنگ خود ما وخیلی از فرهنگ‌های دیگر است  که می‌خواهند بعضی چیزها را به صورت خلاصه وخیلی کوتاه به انجام برسانند وراههاو روش‌های گوناگونی را به انسان پیشنهاد کردند که یک مرتبه بتوانیم تغییر وتبدیل شویم یکی از چیزهایی که در فرهنگ ما وجود دارد، توبه است که شخص یک مرتبه توبه کند ودرست شود. البته توبه، یعنی بازگشت وبازگشت در آنِ واحد نیست اما شروعش است. چون وقتی می‌خواهی ازته چاه بازگشت کنی ؛باید مسیر رادوباره برگردی، نمی‌شود چون ته چاه توبه کردی یک مرتبه برسی سرچاه،اما شروعی است  برای بازگشت وجبران.

هر مسئله‌ای باید در مسیر خودش حرکت کند، اگر قرار است اخلاق تذهیب شود، باید ذره‌ذره وپله‌پله این تغییر ایجاد‌شود،این هم میسر نمی‌شود، مگر با شناخت و آگاهی ودانش. وقتی مشکلات را دیدی، نیمی از قضیه را جلو رفته‌ای واین یعنی آغاز تغییرو وقتی خواهان تغییر شدی و تغییر شروع شد؛ آموزش‌ها هم شروع می‌شود و وقتی شاگرد آماده می‌شود، صدای پای استاد را هم می‌شنود. ونیروی الهی هم به کمک او خواهد آمد، در این میان باید مسئله تغییر که با القاء افکار صورت می‌گیرد، اتفاق بیفتد وتبدیل که آن هم با احیاء شدن ما است  ودرنهایت  ترخیص که با حرکت ما ورسیدن به اهدافمان تکمیل می‌شود.

در وای دوازدهم؛ موضوع درختکاری هم مطرح شده است، ما باید همه ساله یک درخت بکاریم تا بتوانیم به رشد و آبادانی زمین کمک کنیم ودراخر جانشین به  ساکنین می گوید: در زمین زندگی کنید وبگذارید دیگران هم زندگی کنند. هر چه را که برای خودتان نمی‌پسندید برای دیگران هم نپسندید. امیدواریم بتوانیم از این نعمت بزرگ بیشترین وبهترین استفاده را ببریم .ان شاءالله.

منابع:سی‌دی‌های وادی ۱۲بخش1، 2و۳ وادی ۱۲_کتاب عشق وکتاب ۶۰درجه زیر صفر

نویسنده:همسفرصفیه رهجوی راهنما همسفر پریسا(لژیون هفتم)
رابط خبری:همسفر معصومه رهجوی راهنما همسفر پریسا (لژیون هفتم)
ویراستار:همسفر طاهره رهجوی راهنما همسفر آسیه (لژیون یکم) دبیر سایت
ارسال:همسفر زری رهجوی راهنما همسفر سودابه (لژیون چهارم) نگهبان سایت
نمایندگی عمان سامانی شهرکرد

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .