English Version
This Site Is Available In English

هر چیزی با گذشت زمان درست می‌شود

هر چیزی با گذشت زمان درست می‌شود

گفت و گویی ترتیب دادیم با راهنمای محترم مسافر جمشید در رابطه با وادی دوازدهم و تأثیر آن روی من، توجه شما را به این گزارش جلب می‌کنیم.

به رسم کنگره خودتان را معرفی کنید:

سلام دوستان جمشید هستم یک مسافر؛ با بیش از ۱۵ سال مصرف وارد کنگره شدم، آخرین آنتی ایکس مصرفی تریاک و هروئین. مدت ١۱ ماه و ۱ روز به روش DST همراه با داروی OT به استادی راهنمای عزیزم آقاکامران سفر کردم، رهایی از اعتیاد ۸ سال. در ادامه وارد لژیون وایت شدم مجدداً به استادی راهنمای عزیزم آقاکامران، رهایی از نیکوتین ۷ سال. ورزش در کنگره والیبال.

در ابتدا توضیح دهید که وادی دوازدهم (در آخر امر، امر اول اجرا می‌شود) چه تأثیراتی در سفر یک رهجو دارد؟ 

هر مسافری‌که وارد کنگره می‌شود، بایستی دارای خواسته قوی و محکم باشد و برای خود یک هدف که همان درمان و رهایی از اعتیاد است را دنبال کند. زمانی که یک رهجو با هدف درمان در این راه گام بر‌می‌دارد، کم‌کم یک ساختار در ذهن او شکل می‌گیرد و این ساختار همان امر اول می‌باشد. در ذهن یک فرد مصرف‌کننده ابتدا ساختار درمان شکل می‌گیرد و شروع به سفر می‌کند و با گذشت زمان و با تلاش، کوشش و فرمانبرداری از راهنمای خود به نتیجه خواهد رسید که همان پیام وادی دوازدهم می‌باشد؛ که در آخر امر، امر اول اجرا می‌شود، چرا که در ابتدا خواسته درمان را در ذهن خود پرورش داده است و در آخر بعد از گذراندن طول درمان خود به این خواسته رسیده است. 

لطفاً بفرمایید آموزش و برداشت شما از وادی دوازدهم چیست و چه تأثیری بر زاویه دید شما نسبت به مسائل گذاشته است؟

تمام وادی‌ها یک سری قوانین را به انسان آموزش می‌دهد و بعد از گذراندن یازده وادی، وارد وادی دوازده می‌شویم. این وادی این آموزش را به من داد که ابتدا برای رسیدن به هر خواسته‌ای باید تلاش کنم و در کنار تلاش باید صبور و شکیبا باشم و هر چیزی با گذشت زمان درست می‌شود و بایستی پارامتر زمان که بسیار مهم می‌باشد را در نظر داشته باشم. حتی یک دانه گندم برای آنکه رشد کند و تبدیل به چندین خوشه گندم شود، نیاز به گذشت زمان دارد. در کنار مؤلفه زمان؛ سه پارامتر تغییر، تبدیل و ترخیص از مهم‌ترین و سرنوشت‌ سازترین مسائل می‌باشد، چرا که تا زمانی تغییری صورت نگیرد، تبدیلی نیست و در نهایت ترخیص نیز صورت نمی‌گیرد. این وادی چشم و گوش من را در مقابل القائات و الهامات باز کرد و به من فهماند که سه نیروی القا، احیا و تحرک در مسیری که گام برمیدارم، به من کمک خواهد کرد. حال اگر در جهت ارزش‌ها قدم بردارم، این الهامات به صورت مثبت خواهد بود. به طور کلی وادی دوازده به من آموخت تا بتوانم در صلح و آرامش به زندگی خود ادامه دهم و در تمام طول مسیر از حرکت باز نایستم.

در وادی دوازده می‌گوید؛ دیگران کاشتند و ما خوردیم، ما بکاریم تا دیگران بخورند. این جمله در کنگره به چه شکل اجرا می‌شود؟

دیگران آقای مهندس و خانواده محترمشان بود که این علم را در اختیار ما قرار دادند، دیگران کسانی بودند که کنگره را به استان ما آوردند و شرایط را برای یک سفر راحت و بدون دغدغه مهیا نمودند. در کنگره نه تنها اعتیاد درمان شد، بلکه برای درمان بسیاری از بیماری‌های صعب‌ العلاج نیز اقدام شده است و علم کنگره به روز است و خود بنیان کنگره تولید کننده علم در کنگره می‌باشد. هستند کسانی که در کنگره بلاعوض خدمت می‌کنند و این خدمت برای حال خوب ما مسافران می‌باشد، پس بر هر فردی که در این راه قدم می‌گذارد، واجب است همان‌گونه که دیگران کاشتند و ما استفاده کردیم، ما نیز بکاریم تا دیگرانی که‌ گرفتار این بلای خانمان‌سوز هستند، استفاده کنند. این کاشتن می‌تواند شکل‌های گوناگونی داشته باشد. همان‌طور که استاد امین می‌فرمایند: در کنگره این بستر برای همه مهیا شده تا در آن خدمت کنند. این خدمت می‌تواند به صورت شرکت در لژیون مالی باشد، می‌تواند خدمت در بخش‌های مختلف کنگره باشد و یا این خدمت با گرفتن شال راهنمایی و خدمت به خلق خدا، صورت بگیرد‌. به هر حال ما نیز بایستی به نوعی و در حد توان خود این دین را ادا کنیم. 

در جای دیگری از این وادی می‌گوید؛ انسان نباید از خطوط قرمز عبور کند، منظور از خطوط قرمز چیست و عبور کردن از آن‌ها چه عواقبی خواهد داشت؟ 

در وادی دوازه قانونی وجود دارد که می‌گوید: برای بدست آوردن هر چیزی باید حرکت کرد، انرژی صرف کرد و بهای آن را تماماً پرداخت نمود. خداوند قوانینی را بر روی زمین گسیل کرده و فرموده‌اند که زیر پا گذاشتن این قوانین بهای سنگینی دارد. همان‌طور که یک مصرف‌ کننده بعد از چندین بار مصرف، در بلایی بزرگ گرفتار می‌شود که رهایی از آن آسان نخواهد بود و تمام داشته‌های خود را از دست خواهد داد. حال اگر یک فرد چندین بار یک عمل ضدارزشی انجام دهد، شاید چندین بار مورد لطف خداوند قرار بگیرد، اما یک روز در دام این عمل ضدارزشی خود گرفتار می‌شود و بلایی بر سر او می‌آید که حتی خودش هم نمی‌داند چرا اینگونه شد. گذر کردن از این قوانین خداوند انسان را در عمق تاریکی‌ها گرفتار خواهد کرد و تنها خود فرد با حرکت به طرف ارزش‌ها می‌تواند خود را از دام این بلا بیرون بکشد.

مراحل تغییر، تبدیل و ترخیص در طول سفر یک مسافر در کنگره به چه شکل انجام می‌شود؟

قبل از ورود یک فرد به کنگره، واژه معتاد و یا مصرف‌کننده به او اطلاق می‌شد، اما پس از ورود این شخص به کنگره این عناوین از روی او برداشته می‌شود و اسم مسافر به او داده می‌شود که این اولین تغییر در شخص مصرف‌کننده است. کم‌کم با آموزش‌های کنگره تغییرات بیشتری در فرد رخ می‌دهد، مثلاً در نوع پوشش و رفتار شخص. این تغییرات کم‌کم و به مرور زمان باعث می‌شود که این فرد تبدیل به یک فرد متعادل شود و زمانی که بعد از گذراندن ده الی یازده ماه موفق به دریافت گل رهایی از دستان پُر توان مهندس شد، ترخیص در شخص رخ می‌دهد و این مراحل تغییر، تبدیل و ترخیص در کنگره می‌باشد.

از اینکه وقتتان را در اختیار ما گذاشتید سپاسگزارم، در کلام آخر اگر صحبتی دارید، بفرمائید.

 تمام موجودات کل هستی در حال گردش و حرکت هستند و تغییر و تبدیل و ترخیص در همه آن‌ها رخ می‌دهد و هر شخص برای رسیدن به تکامل، بایستی تغییرات در رفتار و گفتار و عمل او صورت بگیرد و امیدوارم که این تغییرات باعث شود که تمام افراد به درجات بالایی از علم و آگاهی دست یابند.

در آخر نیز از تمام خدمتگزاران کنگره به ویژه خدمتگزاران در سایت تشکر می‌کنم که این فرصت را در اختيار بنده قرار دادند و امیدوارم که خیر و برکت این خدمت در زندگیشان جاری باشد.

 

تهیه مصاحبه و نگارنده: مسافر مسعود لژیون۷

عکاس: مسافر امین لژیون ۱۸

تنظیم: مسافر وحید لژیون ۱۸

ارسال: مرزبان خبری مسافر ایمان 

نمایندگی جهانبین شهرکرد/مسافران

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .