جلسه دوم از دوره چهل و سوم کارگاههای آموزشی عمومی کنگرۀ ۶۰ نمایندگی ارتش، با استادی راهنمای محترم مسافر فرشاد، نگهبانی مسافر حامد و دبیری مسافر احمد، با دستور جلسه (وادی دوازدهم و تاثیر آن روی من) در روز شنبه 29 دی ۱۴۰۳ ساعت ۱۷ آغاز به کار کرد.
خلاصه سخنان استاد:
من اعتقاد دارم بهترین شخصی که می توانند وادی ها را به ما آموزش دهند و راجب آن صحبت کنند جناب مهندس می باشند و ایشان بزرگترین مرجع و منبع برای ما هستند و من فقط می توانم حداقل برداشت و تاثیری که این وادی روی من گذاشته است را توضیح دهم.
اول الامر من همان خواسته ام می باشد و آخر الامر زمانی است که به خواسته اول خود می رسم و بهترین مثال آن در کنگره، بچه های سفر اول هستند که وارد سفر و درمانشان می شوند و خواسته مشترک همه آن ها درمان اعتیاد است که این همان امر اول است، ولی زمانی به این خواسته می رسند که در آخر سفر نزد جناب مهندس می روند و گل رهایی خود را دریافت می کنند که این اتفاق همان آخر الامر آنان می باشد.
آن چیزی که من همیشه باید به خود یاد آوری کنم این است که از اول امر تا آخر الامر، یعنی از زمانی که خواسته در من شکل می گیرد تا زمانی که به آن خواسته می رسم، باید فرایند زمانی طی شود؛ خیلی اوقات این موضوع برای من یک مسئله بدیهی می باشد ولی در اکثر اوقات همین بدیهیات را رعایت نمی کنم.
در این وادی جناب مهندس راجب کاشت گندم صحبت می کنند و برای ما مثال می زنند، در اینجا به هر کسی بگوییم برای کاشت گندم باید هشت ماه صبر کرد تا گندم عمل آید، این موضوع برای او بسیار مطلب بدیهی است؛ ولی زمانی که صحبت از درمان اعتیاد می شود، گویی انگار دگر بدیهی نیست!
افراد فکر می کنند می توان در زمان سه الی چهار ساعته با روش های URD یا URODو ترک های سریع و روش های سقوط آزاد به درمان رسید و مشکل را حل کرد؟! در صورتی که ما در کنگره متوجه شدیم که این موضوع با حذف پروسه زمان امکان پذیر نیست و الزاما باید فرایند زمانی درمان اعتیاد طی شود تا فرد به درمان قطعی اعتیاد دست پیدا کند.
در این وادی جناب مهندس راجب پروسه تغییر، تبدیل و ترخیص سخن می گویند، به این معنا که حتما باید یکسری از اتفاقات برای من بیفتد تا بتوانم به هدفم دست پیدا کنم و طی کردن فرایند زمانی به تنهایی کافی نیست، باید کارهایی را در هنگام طی شدن فرایند زمانی به انجام برسانم؛ همان طوری که برای کاشت گندم علاوه بر کاشت و برداشت باید رسیدگی های لازم را انجام دهیم از قبیل آبیاری و کود دهی و غیره... در باقی مسائل نیز این چنین می باشد و برای درمان اعتیاد علاوه بر طی شدن پروسه زمان باید یکسری از کارها را انجام دهیم تا فرایند تغییر، تبدیل و ترخیص در ما صورت پذیرد.
در سفر دوم این فرایند به چه صورتی است و من چه هدفی را باید دنبال کنم؟ هدف اصلی من در سفر دوم خود شناسی می باشد، یعنی از قطع مصرف مواد مخدر تا شناخت خویش که این مهم نیز نیازمند طی شدن فرایند زمانی مربوط به خود را می باشد تا تغییر، تبدیل و ترخیص در من اتفاق بیفتد که آموزش در اینجا مهمترین پارامتر می باشد؛ برای مثال یک مهندس خواسته ای دارد و آن درست کردن قطعه یا وسیله ای می باشد که این خواسته اول الامر او می باشد و آخر امر او زمانی است که خواسته اش را به انجام برساند و آن وسیله را بسازد و کارش را به اتمام برساند، چه مهندسی می تواند خواسته اش را به انجام برساند؟ مهندسی که توانایی ساخت آن قطعه یا وسیله را داشته باشد می تواند کارش را به اتمام برساند، توانایی فقط و فقط به واسطه آموزش به دست می آید.
در مسئله درمان اعتیاد نیز به اینگونه می باشد و من اگر توانایی درمان اعتیاد را نداشته باشم نمی توانم به درمان قطعی اعتیاد نائل آیم مگر اینکه در این مسیر آموزش های لازم را دریافت نمایم و ذره ذره تغییر را در جسم خود به واسطه دارویی که مصرف می کنم ایجاد نمایم و در مسئله جهانبینی به واسطه حضور مداوم و فعال در کلاس ها، لژیون و کارگاه های آموزشی ایجاد نمایم.
باید به این نکته توجه داشت که در مثال گندم اگر گندم به هر دلیلی سر موقع درو و برداشت نشود، محصول دچار آسیب خواهد شد؛ در بقیه مسائل زندگی نیز این موضوع صدق می کند، هر کاری نیازمند زمانی برای آغاز و پایان است و لازم است که در زمان معینی این مهم انجام پذیرد که این فرایند تعادل نامیده می شود.
تایپ، ویرایش و ارسال: مسافر محمد از لژیون دوازدهم
- تعداد بازدید از این مطلب :
78