«در آخر امر، امر اول اجرا میشود». وادی دوازدهم از آموزههای بسیار مهم کنگره60 است که به مفهوم تغییر، تبدیل و ترخیص میپردازد، این وادی بیان میکند، هر انسانی میتواند با تلاش، تفکر و صبر خود را از وضعیت ناخوشایند به شرایط مطلوب تغییر دهد.
این وادی به این باور است که همهچیز در زندگی قابلیت دگرگونی دارد به شرطی که فرد با ایمان و آگاهی برای تغییر، گام بردارد. همیشه به یاد داشته باشیم که آغاز درست، پایهای محکم برای پایان زیباییها است. تغییر به معنای کنار گذاشتن رفتارها، افکار یا عادات ناپسند است. این مرحله آغاز حرکت است و نیاز به خواست درونی دارد، اگر فردی تمایل به بهبودی برای درمان اعتیاد داشته باشد میتواند اولین قدم را بردارد.
تبدیل به معنای جایگزینی رفتارها و عادات جدید بهجای عادات قدیم است و پس از تغییر انجام میشود، برای مثال فردی که عادت به دیر خوابیدن دارد و شبها دیر به رختخواب میرود میتواند با تمرین هر شب چند دقیقه زودتر بخوابد تا به ساعت مشخصی برسد، این دیر خوابیدن شبانه را تبدیل به ساعت مشخصی کند.
ترخیص به معنای رهایی کامل از وضعیت قبلی است، به انسانی با تفکر و رفتار جدید تبدیل میشود، ترخیص نشاندهنده رسیدن به مرحلهای از تکامل که در آن انسان میتواند زندگی سالمتر و شادتری داشته باشد، البته تغییر و تبدیل بدون آموزش و آگاهی امکانپذیر نیست.
انسان باید با آموزش، تفکر و تجربه، دانایی خود را افزایش دهد تا بتواند مسیر درست را انتخاب کند؛ اما یک اصل مهم هم در پروسه تغییر، تبدیل و ترخیص نقش مهمی دارد و آن نقش زمان است، برای تغییر و تبدیل نیاز به زمان داریم نمیتوان عجله کرد. در هر مرحله از زندگی، باید برنامهریزی کرد و اجازه داد تا زمان بهعنوان یک نیروی طبیعی، مسیر را هموار کند.
تلاشهای مداوم همراه با صبر در طول زمان به نتایج دلخواه و خوشایند منتهی میشود، درک این حقیقت به ما کمک میکند که با آرامش و اطمینان بیشتر در مسیر زندگی گام برداریم. زمان نه دشمن ماست و نه مانع، بلکه همراهی است که مسیر رشد را برای ما روشن میکند.
کاربرد این وادی در زندگی من همسفر، تغییر نگرش است، واقعاً بسیاری از مشکلات ما ناشی از افکار و نگرشهای منفی است، اگر دیدگاه خود را تغییر دهیم زندگی ما نیز تغییر میکند. با این دیدگاه من در کنگره آموزش دیدم که تغییر به خودی خود اتفاق نمیافتد، باید برای آن خواسته داشته باشیم، از اشتباهات درس بگیریم و قدمهای عملی برداریم.
با شناخت و آگاهی فهمیدیم که اولین قدم برای تغییر، شناخت خود، درک ضعفها و تواناییها است و با آگاهی میتوان مسیر زندگی را اصلاح کرد. صبر و پشتکار محصول خوبی برای ما به ارمغان میآورد، این وادی به من میآموزد که هیچکس در زندگی محکوم به شکست نیست، هرکسی میتواند با تلاش و کوشش به دانایی مؤثر برسد.
ما این را هر پنجشنبه در کنگره میبینیم که یک مسافر با تلاش و کوشش به درمان میرسد و به شخصی سالم و موفق تبدیل میشود. پیام وادی دوازدهم برای راه جویان کنگره و زندگی سالم این است که ما قدرت آن را داریم که خود را به انسانی بهتر تبدیل کنیم، همهچیز با ایمان، تلاش، صبر و آگاهی ممکن است. آغوش زندگی برای کسانی باز است که برای تغییر قدم بردارند.
تایپ، نویسنده و ویرایش: همسفر صدیقه رهجوی راهنما همسفر نفیسه (لژیون بیست و هفتم)
عکاس: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر نجمه (لژیون هشتم)
ویراستار: همسفر زهره رهجوی راهنما همسفر اکرم (لژیون چهارم) دبیر سایت
ارسال: راهنمای تازهواردین همسفر فریناز نگهبان سایت
همسفران نمایندگی میرداماد اصفهان
- تعداد بازدید از این مطلب :
531