English Version
This Site Is Available In English

صبر و استقامت

صبر و استقامت

به نام قدرت مطلق الله

نهمین جلسه از دوره دوم کارگاه‌های مجازی کنگره60 همسفران نمایندگی قائم‌شهر با دستور جلسه «وادی دوازدهم (در آخر امر؛ امر، اول اجرا می‌شود.) و تأثیر آن روی من» با استادی راهنمای تازه‌واردین همسفر رقیه  برگزار شد.

سخنان استاد:
وادی‌ها چراغ راه ما هستند و نقش بسیار مهمی در تغییر نگرش و جهان‌بینی ما دارند. عنوان وادی دوازدهم به ما می‌گوید؛ در آخر امر، امر اول اجرا می‌شود. امر به معنی نیت، خواسته، هدف است؛ یعنی برای رسیدن به هدف یا خواسته لازم و ضروری است، پارامتر زمان را در نظر بگیریم و صبر و استقامت داشته باشیم تا بتوانیم به هدفمان برسیم.

ما گاهی اوقات به زمان توجهی نمی‌کنیم و می‌خواهیم زودتر به خواسته‌هایمان برسیم درصورتی‌که به مشکل برمی‌خوریم. من زمانی که وارد کنگره شدم هدف اصلی درمان مسافرم بود؛ ولی تخریب من بیشتر از مسافرم بود. من در کنگره با دریافت آموزش سعی می‌کنم روی هدف و خواسته‌ام متمرکز و ذره‌ذره متوجه شوم چه جاهایی اشتباه کردم و چه کارهای ضد ارزشی انجام داده‌ام، روی آنها کار می‌کنم و پس از طی‌کردن گذشت زمان به هدفی که دارم می‌رسم و برای رسیدن به هدفم عجله نمی‌کنم. اگر پارامتر زمان را حذف کنم نه‌تنها به نتیجه نمی‌رسم؛ بلکه دچار مشکل می‌شوم.

زمانی که خداوند انسان را خلق کرد، ویژگی‌هایی به انسان داده که به هیچ یک از مخلوقاتش نداده بود و آن اختیار کامل است. انسان را بر سر دوراهی قرارداد تا خودش با اختیاری که دارد راه خودش را انتخاب کند. راه روشنایی را انتخاب کند یا راه تاریکی را. ما تا زمانی که در تاریکی قرار نگیریم، قدر روشنایی را نمی‌دانیم پس انسان  برای اینکه از تاریکی خارج شود؛ باید بعد از تصویرسازی در ذهن، با تفکرکردن لازم است با درنظرگرفتن زمان، حرکت خود را آغاز کند و سه مرحله تغییر، تبدیل، ترخیص پشت‌سرهم اتفاق بیفتد؛ یعنی تا تغییر نباشد، تبدیل و ترخیص به وجود نمی‌آید.

مرحله تغییر همان مرحله‌ای است که پارامتر زمان را در بر می‌گیرد. تغییر؛ باید ذره‌ذره در طول زمان انجام شود و در ادامه وارد مرحله تبدیل می‌شویم؛ البته تبدیل‌شدن کار آسانی نیست. هر فردی قادر به تبدیل‌شدن نخواهد شد؛ باید تغییرات در گفتار و کردار هم صورت بگیرد و در نهایت از تاریکی‌ها به طور کامل ترخیص و وارد روشنایی شود.

در هنگام تغییر و تبدیل، نیروهای القا، احیا و تحرک به‌صورت خودکار به کمک ما می‌آیند. نیروی القا به معنی انتقال اطلاعات و آگاهی است. القا هم می‌تواند مثبت باشد هم می‌تواند منفی باشد و هر کدام که قدرت بیشتری داشته باشد، اثر خود را روی دیگری القا می‌کند، بدون اینکه ما متوجه شویم؛ بنابراین نباید به ضدارزش‌ها نزدیک شویم؛ زیرا اثر القا تا زمان مرگ هم ادامه دارد.

نیروی احیا، به معنی زنده کردن است. نیروی احیا در تمام هستی وجود دارند و فعال‌اند. در کنگره ۶۰ احیاکنندگان راهنمایانی هستند که به افرادی که در تاریکی‌ها هستند کمک می‌کنند.

و نیروی تحرک، همه چیز در هستی در حرکت هستند. اگر حرکتی نباشد، هیچ تغییر و تبدیلی شکل نمی‌گیرد. پس من همسفر در راهی قدم گذاشته‌ام که؛ باید حرکت کنم و آموزش‌ها را در زندگی‌ام  کاربردی کنم تا بتوانم از تاریکی ای که در وجودم است بیرون بیایم و به نور و روشنایی برسم و زمانی که در جهت نور و روشنایی حرکت کنم، نیروهای مثبت و الهی برای تغییر و تبدیل به کمک من خواهند آمد از طرفی نیروهای تخریبی و بازدارنده به‌عنوان نیروی مکمل ارتقادهنده ما انسان‌ها هستند و این نیروها چه در صور آشکار و چه در صور پنهان تمام سعی و تلاششان را می‌کنند تا انسان نتواند از تاریکی خارج شود و به کمک افرادی می‌روند که راه و مسیر خود را اشتباه انتخاب کردند و به سمت تاریکی در حرکت‌اند. پس زمانی که در تاریکی قرار گرفتیم کافی‌ست با ذره‌ای تفکر و با یک حرکت صورت خودمان را برگردانیم و به‌طرف نور قرار دهیم تا بتوانیم از دل تاریکی به نور برسیم.

امیدوارم  با آموزش‌هایی که از کنگره در یافت می‌کنیم، بتوانیم هدف و خواسته معقول و منطقی را انتخاب کنیم و برای رسیدن به آنها نهایت تلاش و کوشش را با درنظرگرفتن زمان داشته باشیم.

نویسنده: راهنمای تازه‌واردین همسفر رقیه
ویرایش، ویراستاری و ارسال: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر صبحگل (لژیون ششم)
همسفران نمایندگی قائم‌شهر

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .