English Version
This Site Is Available In English

مسیر ارزش ها

مسیر ارزش ها

« به نام قدرت مطلق اللّه»
نکاتی که وادی دوازدهم به آن اشاره می کند:
اختیار انسان، صور آشکار و صور پنهان که صور آشکار از خاک و صور پنهان از آتش می‌باشد.وقتی خداوند خواستند انسان را خلق کنند تعدادی از ملائک اعتراض کردند خداوند فرمود من می‌دانم آنچه را شما نمی‌دانید حالا من مصرف کننده از اختیاری که خداوند به من داده بود سوء استفاده کردم و نتیجه آن را هم دیدم. هرکس در مسیر ارزش‌ها قدم بردارد به آرامش می‌رسد و هر کس در مسیر ضد ارزش‌ها قدم بردارد به ناآرامی و اضطراب نائل می‌شود .

تغییر و تبدیل و ترخیص است که در طول سالیانی که خداوند انسان را خلق کرد در جریان است آنقدر تکرار می‌شود تا دوباره به امواجی که خداوند انسان را از آن خلق کرد بازگردد در این وادی آمده است؛ برای رسیدن به هر هدفی پروسه زمانی آن را باید طی کرد؛ اگر بخواهم گندم بکاریم 8 ماه وقت لازم است و باید مراحل کاشت، داشت و برداشت را طی کند؛ یا یک جنین برای اینکه کامل شود 9 ماه زمان لازم است؛ در این مسیر سه نیروی القا و احیا و تحرک به کمک انسان‌ها می‌آید.

در این وادی از انسان سخن می گوید انسان دو نیمه است نیمی از عالم ربانی و منزه، و نیمی دیگر از حیوانات هم می‌تواند پست‌تر باشد.

در طول مسیر تکامل و با علم، معرفت و دانایی من می‌توانم نیمه حیوانی را به انسانی و به جایگاه بالایی تبدیل کنم.
از نیروهای تخریبی گفته می‌شود که این نیروها برای هر انسانی دو حالت می‌تواند داشته باشد می‌تواند من را به قعر چاه ببرد یا اینکه به عنوان نیروی مکمل در مسیر تکامل من را به ارتقا برساند.

آقای مهندس می فرمایند: اگر مقداری آب آلوده را بخواهیم به آب آشامیدنی و سالم تبدیل کنیم اگر آن را در مسجد و خانه خدا هم بگذاریم این اتفاق نمی‌افتد تنها راه این است که آب تصفیه شود. همان گونه که اگر انسانی درونش ناخالصی باشد باید تزکیه و پالایش را از خودش شروع کند و تا این کار را نکند نمی‌تواند درونش را از آلودگی پاک کند؛ وقتی می‌خواهم تحول پیدا کنم و دیگر فردی نباشم که قبلا بوده ام باید ابتدا تغییر کنم و سپس تبدیل شوم. در این راستا به یک ابزار های کلیدی نیاز داریم به نام القا، احیا و تحرک.

القا همان انتقال اطلاعات و آگاهی، به نوعی آموزش است. این القا در بین همه موجودات حتی بین دو سیم که در مجاورت هم هستند اتفاق می‌افتد در جلسات به واسطه آموزش‌ها مدام القائات مثبت در جهت ارزش‌ها و صراط مستقیم در ما ایجاد می‌شود.احیا به معنی زنده کردن است که توسط تعدادی نیروی کار آزموده این عمل انجام می‌شود مثلاً در جلسات خدمتگزاران وقتی به ما کمک می‌کنند به  درمان و تعادل برسیم یعنی در واقع ما را زنده می‌کنند و یا به عبارت دیگر ما را به زندگی برمی‌گردانند.

نیروهای الهی و آسمانی که به چشم نمی‌آید کمک می‌کنند جرقه در ما می زنند و احیا درون ما شکل می گیرد؛ تحرک هم به معنی حرکت کردن است حرکت اصلی‌ترین بخش تغییر است تا حرکت نباشد نیروی القا و احیا هر چقدر هم زیاد باشد تاثیری ندارد.

هر چیزی وقتی در همان نقطه باقی بماند بعد از مدتی از بین می‌رود.پس اصلی‌ترین و مهم‌ترین بخش همین حرکت و تحرک است که به عهده خود ماست و تا این اتفاق نیفتد و نباشند تغییر و تبدیل هم در ما اتفاق نمی‌افتد. و به آخر امر که تعادل، نشاط، آرامش و آسایش است نمی‌رسیم.

خیلی از خواسته‌های ما بر مبنای خودخواهی و منیت است می‌خواهیم سریع به دست بیاوریم این نوع خواسته‌ها اگر معقول هم باشد ولی به خاطر مهیا نبودن شرایط زمانی و مکانی نامعقول می‌شود.پس حتی اگر برای تحقق آن خواسته پیش رفتیم و متوجه شدیم شرایطش نیست و در توان من نیست باید همانجا توقف کرد و دیگر ادامه ندهیم . یاد بگیریم قبل از اقدام به هر عملی خواسته‌های خود را بشناسیم تا بدانیم از دانایی سرچشمه می‌گیرد یا برخواسته از نفس است که می‌خواهیم تحت هر شرایطی به آن برسیم.

خیلی موضوعات و اتفاقات در زندگی ما رخ می‌دهد؛ که ریشه آن برمی‌گردد به امر اولی که ناشی از جهالت، خودخواهی و منیت ما بوده است پس سعی کنیم آنها را ترمیم کنیم به این صورت که سعی کنیم؛ امرهای اولی که اکنون انتخاب می‌کنیم به درستی بنا بگذاریم تا در آینده دور یا نزدیک عدالتی جاری شود که ما را در مسیر درست و صراط مستقیم قرار دهد و ما را به نتیجه مطلوب برساند نه آن نتیجه‌ای که دلخواه ماست.

اگر در گذشته امر های اولی را اشتباه گذاشتیم و باعث وضعیت الان ما شده که از آن ناراضی هستیم از امروز بنای آن را درست بگذاریم و گذشته را رها کنیم تا در آینده برسیم، به امر‌ اول درستی که امروز شروع می کنیم؛ همین لحظه، همین امروز، همین وضعیت الان من گذشته و آینده من است، پس امروز تصمیم بگیریم امر اول و خواسته‌های خود را معقول قرار دهیم و در مسیر درست باشیم تا فردا نهایت به حال خوش، آرامش، آسایش و نشاط برسیم.

منبع: منابع آموزشی کنگره ۶۰
مرزبان خبری:همسفر نسیم
نویسنده: همسفر شقایق رهجوی راهنما همسفر آرزو(لژیون دوم)
ویرایش و ارسال:راهنما همسفر آرزو(لژیون دوم)
همسفران نمایندگی دامغان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .