زندگی یک مسیر پر پیچ و خم و غیر قابل پیشبینی است که میتوان برای کل زندگی برنامهریزی کرد و مستقیم به سمت خواستههای خود قدم برداشت، قطعاً در مسیر پیشرفت و تحقق آرزوها، فراز و نشیب و اتفاقات متنوعی رخ خواهد داد. هر اتفاق و مانعی نیازمند برخوردی متفاوت است با پشت سر گذاشتن هر یک از آنها تجربهای جدید را خواهیم آموخت که در موقعیتهای مشابه به ما کمک میکند، پس سختیهای زندگی هستند که ما را رشد داده و کمک میکنند تا روح و روان خود را نیرومند سازیم. ناملایمات و مشکلات زندگی مانند آموزگارانی هستند که روح انسان را جلا میبخشند و این بشر نازکطبع را به سمت تعالی هدایت میکنند. اگر انسان در زندگی ناملایماتی مثل اعتیاد دارد؛ نباید مذمت کرد؛ بلکه باید به خاطر درسی که به ما میآموزد، ستایش نمود.
وادی دوازدهم یکی از مهمترین مفاهیم سیستم درمانی است. این وادی کلیدی برای درک جهان هستی و ارتباط ما با آن محسوب میشود. وادی دوازدهم بیان میکند: «در آخر امر، امر اول جرا میشود.» به عبارت سادهتر، هر عملی که انجام میدهیم، کلمهای که بیان میکنیم و هر نیتی که در دل داریم در نهایت به خودمان باز میگردد؛ مانند انعکاس صدا در طبیعت و جهان هستی که سیستمی کاملاً منظم است و هر چیزی که در آن رخ میدهد بر اساس قوانین مشخص است. در وادی به علت و معلول عدالت الهی مسئولیتپذیری و ارتباط با دیگران اشاره شده است. این وادی قانون علت و معلول را بیان میکند. هر علت، معلولی دارد و هر عملی، نتیجه بازگشت اعمالی است که به جهان هستی ارسال میکنیم و میتواند، مثبت و یا منفی باشد. هر کس پاداش عمل خود را دریافت خواهد کرد؛ مسئولیت همه اعمال خود را باید خودمان بپذیریم، نمیتوانیم مسئولیت آن را به گردن دیگران بیندازیم.
با درک کردن این وادی، میتوانیم روابط خود را با دیگران بهبود بخشیم؛ زیرا میدانیم هرگونه رفتار بدی که با دیگران داریم در نهایت به خودمان باز میگردد. به طور مثال، اگر به دیگران کمک کنیم در آینده دیگران به ما کمک میکنند و اگر به طبیعت آسیب بزنیم، خودمان از این آسیب ضرر میببینیم. خداوند صفت خود را در انسان قرار داده است و او میتواند به سمت ارزشها یا ضدارزشها حرکت کند، بنابراین اگر در کنگره هستیم، قطعاً یکسری ضدارزشها را با خود حمل میکنیم که با حرکت کردن به سمت ارزشها و صراط مستقیم بلافاصله نیروهای الهی برای تغییر و تبدیل به کمک ما میآیند. تغییر، تبدیل و ترخیص همیشه وجود دارد که میتواند مثبت یا منفی باشد.
نیروهای القاء، احیاء و تحرک ما را یاری میکنند، فرقی نمیکند در کدام مسیر باشیم؛ حتی در کارهای ضدارزشی نیز این نیرو وجود دارد. القا در رفتار دیگران چه مثبت چه منفی تاثیرگذار است؛ اما احیاء یعنی زنده شدن وقتی سفر میکنیم، تمام سیستمهای بدن ما شروع به احیا شدن میکند.
با آموزش جهانبینی سیستمایکس همسفران راهاندازی میشود. برای احیاء شدن سیستمایکس باید زمان را نیز در نظر بگیریم. در جهان مادی شو شود نداریم، فقط در قسمت صورپنهان ما شو شود اجرا میشود و این وادی برای یک شخصی که وارد کنگره میشود چه تازه وارد یا در حال سفر باشد، سراسر آموزش است.
وادیها زنجیرهوار به هم متصل هستند، به نحوی که هر وادی، وادی قبلی را کامل میکند و با طی کردن زمان، تغییر صفات، تبدیل، ترخیص، القا و احیاء میتوانیم، به سمت ارزشها حرکت کنیم و درون خود را شهری آباد و به دور از کینه بسازیم. پس نتیجه میگیریم که وقتی یک مصرفکننده وارد کنگره میشود، امر اول خواسته درمان او میباشد که با تغییر صفات در جسم، روان و جهانبینی در مدت زمان ۱۰ الی ۱۱ ماه فرد مصرف کننده را تبدیل و ترخیص میکند و در آخر امر، امر اول اجرا میشود و درمان صورت میگیرد.
رابط خبری و ویراستار: همسفر مرضیه رهجوی راهنما همسفر رضوانه (لژیون سوم)
نویسنده: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر رضوانه (لژیون سوم)
عکاس: همسفر ریحانه رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون ششم)
ارسال: همسفرمرضیه رهجوی راهنما همسفر رضوانه (لژیون سوم)
همسفران نمایندگی امین قم
- تعداد بازدید از این مطلب :
542