جلسه یازدهم از دوره دوم کارگاههای آموزشی مجازی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی گیلان به استادی راهنما همسفر زهرا با دستور جلسه «وادی دوازدهم و تاثیر آن روی من» روز شنبه ۲۹دی ماه ۱۴۰۳ برگزار شد.
خداوند را شاکرم که در این جایگاه هستم و به من اجازه داده شد در کنگره۶۰ خدمت کنم و آموزش بگیرم. وادی دوازدهم با عنوان در آخر امر، امر اول اجرا و آغاز میشود. این وادی یک بسته کاملی از منابع علمی و آموزشی است که به چندین مسئله اشاره دارد، از جمله اختیار، پارامتر زمان، جنس انسان چیست و به کجا خواهد رفت، تغییر و تبدیل و ترخیص.
وادی دوازدهم ارزش زمان را برای ما مشخص میکند و به ما میگوید که اگر خواسته یا هدفی داریم باید صبر داشته باشیم و این صبر همراه با زمان است. به عنوان مثال اگر ما بخواهیم یک ساختمان بسازیم، باید ابتدا زمین آن را آماده کنیم و نقشه بکشیم، این نیاز به یک پروسه زمانی دارد و در یک شب یا یک ساعت امکان پذیر نیست.
در مورد اعتیاد هم همین گونه است باید یک زمانی سپری شود و یا اینکه در آخر امر، امر اول اجرا میشود؛ در گذشته گمان میکردیم که با چند روز خوابیدن همه چیز تمام میشود، اما واقعیت چیز دیگری بود و ما از ابتدا فکر نمیکردیم که آخرش چه میشود. این وادی به ما میگوید که آن امر و خواسته که در اول داشتی، بعد از پروسه زمانی و حرکت کردن به اجرا در میآید.
این وادی به من یادآوری میکند که اگر خواسته و هدفی در ذهن دارم برای رسیدن به این خواسته باید تلاش کنم و برای رسیدن به این خواستهها سه مرحله ۱-تغییر ۲- تبدیل ۳-ترخیص وجود دارد. من که وارد کنگره۶۰ شدم و میخواهم به درمان دست یابم، اولین کاری که باید انجام دهم این است که تغییر کنم، یعنی افکار، اندیشه و کردار من باید تغییر کند. زمانی که من تغییر کردم وارد مرحله تبدیل میشوم.
البته تغییر کردن، به حرف نیست، بلکه باید علم و دانش، بالا برود و زمانی که علم و دانش بالا برود کمکم تغییر ایجاد میشود و تا موقعی که تغییر ایجاد نشود نمیتوانیم تبدیل شویم؛ بعد از تبدیل شدن میتوانیم ترخیص شویم، البته در کنار اینها سه نیروی دیگر هم هستند که ما را یاری میکنند که عبارتند از، القا، احیا و تحرک. در مورد نیروی القا آموختیم میتوانیم افکار مثبت و منفی را به یکدیگر القا کنیم.
در مورد نیروی احیا میدانیم احیاکننده اصلی خداوند است که مردگان را زنده میکند، اما در کنگره۶۰ نیز از دیدگاه بنده راهنمایان عزیز هم این کار را انجام میدهند، زیرا زمانیکه مصرفکنندگان با تخریبهای فراوان وارد کنگره میشوند در ابتدا به کمک خداوند و سپس به یاری راهنمایان این اشخاص راه گمکرده را احیا میکنند.
نیروی تحرک هم به معنای حرکت کردن است، یعنی انسان باید همیشه در حال حرکت باشد تا به درجات بالاتر دست یابد. در آخر مسافران و همسفرانی که به کنگره۶۰ میآیند باید به زمان توجه کنند، زیرا اگر بخواهیم بدون توجه به زمان پیش برویم قطعا با مشکل مواجه میشویم، در واقع باید با تغییر و تبدیل به تعادل برسیم؛ یعنی در آخر امر، به امر اول دست یابیم.
نویسنده: راهنما همسفر زهرا (لژیون دهم)
تایپ: همسفر شبنم، راهنما همسفر هانیه( لژیون سوم)
ویرایش و ارسال: همسفر فرشته راهنما همسفر فاطیما (لژیون هشتم)
همسفران نمایندگی گیلان
- تعداد بازدید از این مطلب :
128