در ابتدای سیدی، آقای مهندس راجع به حس، صحبت کردند و گفتند؛ حس مربوط به ساختمان جسمی است.
پنج حس درون، برای زمانی که جسم و روح باهم باشند، پنج حس برون که قابل لمس نیستند و دیده نمیشوند.
مثلاً حس بینایی یعنی چشمی که در اختیار داریم و توسط آن میبینیم اما در حس بیرونی، وسیله قابل دیدن مثل دیدن تصویری بدون چشم نداریم.
شخصیت انسانها به دو صورت پنهان و آشکار تعریف میشود و ممکن است آن فردی که هستند را اصلاً نشان ندهند یا در ظاهر انسان معقول، خوب و مرتبی به نظر آیند اما در پنهان، قاتل زنجیرهای یا دیوانه باشند.
یکی از این مسائل پنهانی، مکر میباشد؛ مکر یا حیله یعنی نیرنگ، تزویر و فریب؛ چارهاندیشی برای ضرر زدن و به عنوان تدبیر هم، معنا میشود.
ممکن است شما مکر کنید اما خداوند خیرالماکرین است یعنی اگر شما حقهای بزنید، خداوند بهتر از آن را به شما بازمیگرداند.
مسائل دیگری که در این سیدی به آنها اشاره میشود؛ در مورد مرگ و زندگی است.
ما چیزی را در خواب می بینیم که جسم دیگر با چشم دیگر و در عالم دیگر، ضبط میکند اما نمیدانیم با کدام وسیله ضبط شده است؛ اگر هم وسیلهای بوده باشد، شما نمیتوانید رویت بنمایید زیرا فقط جسم به ظاهر بیحرکت شما با اندامهای دیگر میتواند، سِیر نماید.
حلقه حیات، طوری تعویض میشود که ما را به فکر وا میدارد که کدام یک حقیقی و کدام یک مجازی هستند؛ الان هم همینطور است، میگوییم کدام حقیقی و کدام مجازی است؛ خواب حقیقی یا بیداری حقیقی.
وقتی به جهان دیگری میرویم، میگوییم؛ جهان قبلی حقیقی بود یا این جهان حقیقی است؛ به اعتقاد من، ما هر جا که باشیم، همانجا حقیقی است.
مسئله دیگر در مورد خشم و عصبانیت است، وقتی انسانی خشمگین میشود، تمام هوش آن تقسیم بر سه میگردد یعنی اگر فردی جز تیزهوشان باشد و هوش آن ۱۲۰ باشد، موقعی که خشمگین میشود، ضریب هوشیاش به ۴۰ میرسد و خنگ و کودن میشود.
منبع: سیدی (مَکر)
نویسنده: همسفر نوال رهجوی راهنما همسفر ساهره (لژیون جونز)
ویراستاری و ارسال: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر الهام(لژیون ششم)
همسفران نمایندگی اروند آبادان
- تعداد بازدید از این مطلب :
80