English Version
This Site Is Available In English

حذف فرآیند زمان برابر است با ایجاد بحران

حذف فرآیند زمان برابر است با ایجاد بحران

جلسه هشتم از دوره چهارم کارگاه‌های آموزشی مجازی همسفران کنگره۶٠، نمایندگی وکیلی یزد به استادی مرزبان همسفر هاجر با دستور جلسه «وادی دوازدهم و تأثیر آن روی من» روز شنبه ۲۹ دی‌ماه ۱۴٠۳ آغاز به کار کرد.

سخنان استاد:
وادی دوازدهم می‌گوید: در آخر امر؛ امر اول، اجرا می‌شود. یعنی اگر بخواهیم هر کاری انجام دهیم، باید فرآیند زمان را درنظر بگیریم که شامل همه موارد می‌شود؛ اما متأسفانه این نکته را فراموش می‌کنیم و برای بعضی از کارها درنظر نمی‌گیریم. هرکجا خواسته‌ایم فرآیند زمان را حذف کنیم، بحران ایجاد کرده‌ایم. انسان امروزی سعی می‌کند زمان را حذف کند و در مورد بعضی از قسمت‌ها خوب است؛ مانند مسافرت رفتن که زمان آن کوتاه شده است؛ ولی در بعضی از موارد ایجاد بحران می‌کند؛ مثلاً برای پختن غذاها فاصله زمانی را کم کرده‌اند که با این کار سیستم گوارش را برهم‌زده‌اند و بیماری‌های روده کوچک و بزرگ به اکثریت خود رسیده است.

اگر مسئله زمان را برای اصلاح انسان درنظر بگیریم و بخواهیم انسان یک‌مرتبه اصلاح شود، این امکان‌پذیر نیست. روش‌هایی مثل URD ،UROD، سم‌زدایی و نگه‌داری در کمپ، از روش‌هایی هستند که می‌خواهند پارامتر زمان را حذف کنند و انسانی که به‌واسطه استفاده از مواد مخدر، دچار آسیب‌های جسمی و روانی شده و با مشکلات بسیار زیادی هم روبه‌رو است را نمی‌توان یک‌مرتبه به انسان عادی و متعادل تبدیل کرد. هر یک از ما قبل از آمدن به کنگره یکی از روش‌های ترک اعتیاد را تجربه و لمس کرده‌ایم که چه‌قدر حذف زمان باعث شد با مشکلات زیادی روبه‌رو شویم و نه‌تنها زودتر به خواسته‌های خود نرسیدیم؛ بلکه از آن دورتر هم شدیم.

کنگره۶۰ بر پایه روش DST و آموزش‌های جهان‌بینی، افراد را بعد از ۱۱ ماه به تعادل می‌رساند و به زندگی عادی برمی‌گرداند. در وادی دوازدهم، فعل تغییر، تبدیل و ترخیص کاملاً برای هر فرد اجرا می‌شود و با کمک گرفتن از نیروهای القاء، احیاء و تحرک می‌تواند به این مهم دست‌یابند. هر فرد مصرف‌کننده که وارد کنگره می‌شود و هنوز در تاریکی اعتیاد غوطه‌ور است باید تغییر جهت بدهد و با قرار گرفتن در مسیر کنگره و گرفتن آموزش‌ها بتواند تغییر کند که همین امر قدم بزرگی برای او خواهد بود.

گفتیم در این مسیر نیروی القاء، احیاء و تحرک هم به کمک انسان می‌آیند که راهنماها، وادی‌ها و کسانی که به رهایی رسیده‌اند و متعادل شده‌اند، می‌توانند القاءکننده باشند.

آقای مهندس می‌فرمایند: ما نباید در آسمان‌ها به‌دنبال القاء باشیم؛ بلکه هر فردی می‌تواند القاء را انجام بدهد. القاء یعنی تأثیرپذیری، احیاء به معنی زنده شدن و نیروی تحرک هم که از حرکت می‌آید. در کتاب ۱۴ وادی آمده است؛ اساس هستی بر مبنای حرکت است و اگر در هستی حرکت نباشد، تمام ستارگان در یک‌لحظه، درهم فروخواهند ریخت؛ برای همین گفته شده است، رکود بر هیچ موجودی جایز نیست.

یک فرد مصرف‌کننده که تازه به کنگره آمده است، مانند همان دانه‌ای است که زیر خاک قرار گرفته و برای رشد باید خودش را بشکافد تا از دل خاک بیرون بیاید، جوانه بزند و به درخت تبدیل شود؛ اگر بخواهد احیاء شود باید به‌ خود سختی و مشقت بدهد؛ شاید به‌نظر او تابع قوانین بودن، سر وقت و مرتب در جلسات شرکت کردن، سی‌دی نوشتن و... سخت باشد؛ اما همین‌ موارد می‌توانند کم‌کم تغییرات را در او به‌وجود آورند و او تبدیل به انسانی متعادل شود.

همیشه به مسافرم می‌گفتم باید تغییر جهت بدهی و در مسیر آموزش‌های کنگره قرار بگیری؛ اما چون همیشه نیروهای بازدارنده به زیباترین شکل ممکن وارد افکار و اندیشه انسان می‌شوند، او هربار دلیلی برای نیامدن به کنگره پیدا می‌کرد؛ اما خدا را شکر بالاخره این اتفاق افتاد و او قدم در راه کنگره گذاشت.

کلام آخر:
وادی دوازدهم با کاشتن درخت و وادی هشتم با اجرای پیمان، دو وادی اجرایی هستند؛ کاشت درخت به نوعی بازپرداخت بدهی است تا ما بتوانیم جبران خسارت از طبیعت داشته باشیم؛ چراکه با این کار می‌توانیم گامی هرچند کوچک در پاکسازی زمین برداریم.
از این‌که به من فرصت خدمتگزاری دادید از همه شما عزیزان سپاسگزارم.

نویسنده: مرزبان خانواده، همسفر هاجر
ویرایش: رابط خبری همسفر لیلا. ق رهجوی راهنما همسفر فهیمه ( لژیون سوم)
ارسال: راهنمای تازه‌واردین همسفر سمیه نگهبان سایت
همسفران نمایندگی وکیلی یزد

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .