جلسه دوازدهم از دوره دوم کارگاههای آموزشی مجازی همسفران نمایندگی باباطاهر با استادی مرزبان همسفر زهرا با دستور جلسه «وادی دوازدهم (در آخر اامر، امر اول اجرا میشود) و تأثیر آن بر روی من» روز شنبه ۲۹ دی ماه ۱۴۰۳ آغاز به کار کرد.
سخنان استاد:
ابتدا خداوند خود را شاکر و سپاسگزارم که من را در مسیر علم و آموزشهای کنگره ۶۰ قرار دادند که با الگو گرفتن و کاربردی کردن آموزشها بتوانم از جملهای که خود آقای مهندس همیشه در ابتدای همه جلسات و صحبتهای خود میفرمایند: جهل و ناآگاهی که من را از زندگی دور کرده بودند به دور باشم.
همه ما مخلوقات خداوند بر روی زمین باید از قوانینی که بر طبیعت و هستی هستند پیروی کنیم، که یکی از این قوانین مسئله و پروسه مهم زمان است! انسان برای اینکه به خواستهها و هدف خود برسد باید زمان لازم را سپری و طی کند و تا آن مدت زمان لازم سپری نشود اتفاق مهم و نتیجه مطلوب صورت نمیگیرد؛ البته در این مدت زمانی که طی میشود باید تلاش و کوشش و فکر کردن را هم داشته باشد.
گرچه تا قبل از ورود به کنگره فکر میکردیم برای رسیدن به خواستهها،
کوتاهترین زمان و کوتاهترین مسیر راه حل است! شاید در ظاهر این گونه بود که به خواسته خود میرسیم ولی در باطن چیز دیگری بود، که هم زندگی را برای خود و هم دیگر انسانها تلخ میکردیم. به عنوان مثال اگر ما همین مسئله درمان اعتیاد را در نظر بگیریم وقتی میخواستیم مسئله زمان را حذف کنیم و در کوتاهترین مدت و بدون هیچ آموزش و تجربه به صورت سقوط آزاد و دیگر روشهای رایج این کار را انجام دهیم نه تنها درمان اتفاق نمیافتاد بلکه حال و روزمان بدتر از زمان قبل از درمان هم میشد.
با روش دی اس تی، آقای مهندس با در نظر گرفتن همه مسائل یعنی زمان مناسب و آموزش مناسب و در کنار آن تلاش و کوشش فرد مصرفکننده توانستند به درمان و هدف خود برسند. این وادی میخواهد بگوید که برای رسیدن به آخر امر باید زمان سپری شود تا امر اول که همان خواسته درمان قطعی است به اجرا در بیاید.
در این میان باید مسئله تغییر که با القا افکار صورت میگیرد اتفاق بیافتد و تبدیل که آن هم با احیا شدن است و در نهایت ترخیص که با حرکت، تلاش و رسیدن به هدف تکمیل میشود که این دقیقاً همان پروسهای است که برای رسیدن به همه اهداف باید توسط انسانها طی شود. پس امر اول یا نیت اولیه یا خواست اولیه ما همان تصویر اولیهای که در ذهن ما به وجود میآید است و میخواهیم برای رسیدن به آن حرکت کنیم.
اساس هستی، تغییرات و تبدیلات حرکت است که در آخر امر به دست میآید البته بعد از اینکه حرکت کردیم و مراحل مختلف رسیدن به هدف را در عمل گذراندیم. سه مولفه تغییر، تبدیل و ترخیص اگر انجام نمیگرفت هستی به حالت سکون در میآمد و بلافاصله متلاشی میگردید. انسانها دارای قدرت اختیار هستند بایستی تغییرات در خاصیت آنها انجام پذیرد تا تبدیل گردند که این تبدیل شدن به آرامی و اندک اندک ایجاد میگردد که باید فاصله زمانی خودش را طی نماید.
نویسنده: همسفر زهرا مرزبان خبری
عکاس: همسفر لیلا رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون نهم)
تنظیم و ارسال: همسفر سمیرا رهجوی راهنما همسفر مهری (لژیون اول) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی باباطاهر همدان
- تعداد بازدید از این مطلب :
151