ششمین جلسه از دوره ششم کارگاه های مجازی همسفران نمایندگی اسلامشهر با استادی راهنمای تازهواردین همسفر مریم با دستور جلسه (وادی دوازدهم در آخر امر، امر اول اجرا میشود وتأثیر آن روی من) در روز شنبه ۲۹دی ماه ۱۴۰۳ آغاز به کار کرد.
سخنان استاد:
دستورجلسه وادی دوازدهم "در آخر امر، امر اول اجرا میشود." در وادی دوازدهم امر یعنی چه؟ امر یعنی خواسته، فرمان و دستور؛ یعنی خواستهای در ذهن من وجود دارد، پس باید اول خواسته من مشخص شود. من برای اینکه به خواستهام برسم اول باید بدانم مبدأ کجاست، اگر مبدأ و مسیر حرکت را دانستم میتوانم به خواستهام برسم و خواسته من محقق خواهد شد، هرچه نيت كنيم در آخر همان را به دست خواهيم آورد. برای برداشت گندم، اول بايد بذر گندم را كاشت، آن را آبياری كرد، مراقبت كرد و سپس روز آخر اگر درست عمل كرده باشيم، گندم برداشت میکنیم و به امر اول خود میرسیم. وادی دوازدهم تغییر، تبدیل و ترخیص را به من نشان میدهد. وقتیکه تغییر کردم آرامآرام تبدیل میشوم و اینجا نشان میدهد که حرکت من چگونه است.
این وادی میخواهد به ما آموزش دهد که برای رسیدن به آخر امر باید زمان سپری شود تا امر اول اجرا شود و هیچ راهی برای حذف زمان وجود ندارد. هنگامی که خداوند انسان را آفرید، فرشتگان از او سؤال کردند که چرا انسان را خلق میکنید؟ خداوند در پاسخ فرمود: " قالَ اِنِّی اَعْلَمُ ما لا تَعْلَمُون" من میدانم آنچه را شما نمیدانید. خلقت فرشتگان بهگونهای است که خارج از بُعد زمان هستند، اما انسان باید با زمان زندگی کند. هیچ چیزی در جهان خاکی بدون گذشت زمان اتفاق نمیافتد. این خاصیت جهان خاکی است که من در آن به مرحله بالایی از دانش، معرفت و دانایی برسم و به طرف انوار الهی حرکت کنم.
صراط مستقیم راهی سخت؛ اما امکانپذیر است. من میتوانم از ضدارزشها، ناآرامیها، اضطراب، حقارت و سختی نجات پیدا کنم و با گذر زمان و صبر به آرامش، خوشی و تفکر درست دست پیدا کنم؛ وقتی یک نفر وارد کنگره میشود در ابتدا باید بذرهایی را بکارد، فرایند زمان را که حداقل ۱۰ ماه است در نظر داشته باشد، خواست قوی داشته باشد و دانایی کسب کند تا بتواند در مقابل نیروهای منفی مقابله کند. مهم این است که ما شروع به تغییر کنیم و این تغییرات باید در سه ضلع جسم، روان و جهانبینی باشد. زمانیکه خواسته تغییر در دل ما جوانه زد، بلافاصله سه نیروی القا، احیا و تحرک نیز به کار گرفته میشوند تا فرد بتواند بر نیروهای تخریبی غلبه کند و در هر لحظه این سه نیرو یاریدهنده انسان هستند. مسئله تغییر با القا افکار صورت میگیرد، وقتی شما با انسان منفی و زشتکردار نشست و برخاست کنید مسائل منفی به شما القاء میشوند و اگر با انسانهای نیکوسرشت معاشرت کنید، صفات نیکو به شما القاء میشوند؛ به همین دلیل به ما گفتهشده که به شجره خبیثه یعنی موجودات فاسد نزدیک نشویم که اگر نزدیک شدیم به اعماق تاریکیها و بدبختی رهنمون خواهیم شد.
به تازهواردین گفته میشود كه با يكديگر صحبت نكنند و اگر كسی اين كار را انجام داد، مسئولان به او تذكر خواهند داد تا از القاء منفی جلوگيری شود، زيرا يک نفر بهراحتی میتواند تفكرات اشتباه خود را به يک تازهوارد القا كند. وقتی كسی انديشهاش را به كسی القا كرد خودبهخود اين انديشه در آن فرد احياء میشود. در مورد احیاء، بزرگترین احیاء کننده قدرت مطلق است که مردگان را زنده میکند؛ اما در سطوح دیگر افرادی که در تاریکی فرورفتهاند و در اثر مواد مخدر به نابودی کشیده شدهاند با مردگان فرقی ندارند و انسانهایی که به این افراد آگاهی و آموزش میدهند و باعث تغییر و تبدیل آنها میشوند نیروهای احیاکننده هستند، مانند راهنمایان کنگره۶۰.
حرکت، اساس هستی و اساس تغییرات و تبدیلات است؛ انسانی که فاقد حرکت و پیشرفت باشد مانند صخره گلی فرو خواهد ریخت. با حرکت راه نمایان میشود، بدون حرکت هیچ تغییر و تبدیلی انجام نمیگیرد و با حرکت بلافاصله نیروهای مثبت و الهی از زمین و آسمان برای تغییر و تبدیل به یاری انسان خواهند آمد. هرچه تغییرات بیشتر باشد نیروهای بیشتری به یاری او خواهند آمد و در نهایت زمانیکه این تغییرات به مرحله لازم برسند، تبدیل انجام میگیرد و آنگاه تبدیل به نیروهای الهی و مثبت خواهند شد و آماده خدمت به سایر انسانها میگردند.
در وادی دوازدهم میخوانیم که میتوانیم انسان را به دو قسمت، یک قسمت روشنایی و قسمت دیگر تاریکی تقسیم کنیم، انسان دارای صورآشکار و صورپنهان است. ما باید در هردو جهت و در هر دو قسمت تغییرات را در خودمان ایجاد کنیم. برای تغییر و تبدیل کردن یک جسم خراب و سیستمایکس تخریبشده به یک جسم سالم باید قوانین را رعایت کنیم، زمان را در نظر بگیریم و تغییرات را ذرهذره با آموزش، تغذیه سالم، ورزش و ... انجام دهیم و در آخر امر به یک جسم سالم برسیم.
در قسمت صورپنهان نیز باید در طول زمان و در دورهای که به ما فرصت داده شده در این بعد از حیات زندگی کنیم، فرصت را غنیمت بدانیم و برای تبدیل کردن نار وجودی به نور و روشنایی کوشش کنیم که با تزکیه و پالایش، پیروی از قوانین الهی و در نظر گرفتن زمان و صبر به این امر میرسیم.در مورد درختکاری در وادی دوازدهم آقای مهندس میفرمایند: «در کنگره فردی که رها شده است هر سال در روز درختکاری درختی میکارد و آن درخت را نشانهگذاری و آبیاری میکند و اگر کسی به هر دلیلی درختی که کاشته خشک شود سال بعد باید دو درخت بکارد.» خداوند را سپاسگزارم که در مسیر کنگره۶۰ قرار گرفتم و آموزش میبینم، از آقای مهندس دژاکام، خانواده محترم ایشان و همچنین راهنمای خود خانم نسرین بابت حال خوب امروزم تشکر میکنم و خود را مدیون زحمات این عزیزان میدانم.
نویسنده: راهنمای تازهواردین همسفر مریم
رابط خبری: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر بیتا(لژیون پنجم)
ارسال: راهنمای تازهواردین همسفر نازنین
همسفران نمایندگی اسلامشهر
- تعداد بازدید از این مطلب :
267