دهمین جلسه از دوره دوم کارگاههای آموزشی مجازی مسافران کنگره ۶۰ نمایندگی باباطاهر همدان، با استادی راهنمای محترم مسافر حسین با دستور جلسه «وادی دوازدهم و تاثیر آن روی من» شنبه ٢٩ دیماه ۱۴۰۳ آغاز به کار نمود.
سخنان استاد:
تغییر و تبدیل و ترخیص در انسان میتواند از منفی بینهایت به مثبت بینهایت و بالعکس رخ بدهد.
سلام دوستان حسین هستم یک مسافر.
وادی دوازدهم میگوید: (در آخر امر، امر اول اجرا میشود).
ما اگر بخواهیم این وادی را بطور کل متوجه شویم و درک کنیم؛ اول باید یازده وادی گذشته را کاملا شکافته و در دل آنها رفته باشیم و تمام ترکیباتش را از هم جدا کرده و آموخته باشیم؛ یعنی در وادیهای قبلی نکات مهم و کلیدی وجود دارد که در درک این موضوع به ما کمک میکند. وقتی کسی تفکر نکرده باشد، از ناامیدی عبور نکرده باشد و مسائل شخصی خودش را گردن دیگران و یا حتی خداوند بسپارد، نمیتواند به این مرحله برسد.
اگر شخصی فقط تفکر کند و از قدرت عقل خودش استفاده نکند، راه و مسیر را پیدا نکرده باشد قطعا به این نقطه نمیرسد. اگر کسی هم نقطه تحملش پایین باشد و نتواند صفات بد خودش را به صفات خوب تبدیل کند و در حالت سکون باشد و تبدیل به چشمه جوشان و رود خروشان نشود، قطعا در آخر امر، امر اول اجرا میشود را درک نخواهد کرد؛ کسانی به این مرحله میرسند که چشمههای جوشان و رودهای خروشان باشند و به سمت بحر و اقیانوس حرکت کرده باشند تا بتوانند وارد این وادی شوند و آن را درک و کاربردی کنند.
در وادی دوازدهم آقای مهندس نکات خیلی زیادی را عنوان میکنند. برای مثال؛ فرق انسان با دیگر موجودات در این است که تمامی علوم و حتی صفات خداوند در مقیاس کوچک در درون انسان تعبیه شده ولی فقط نیازمند آموزش و یادگیری است تا پدیدار شود. حتی خلق کردن، خداوند در مقیاس بزرگ خلق میکند و انسان هم میتواند در مقیاسهای کوچکتر خالق اثری یا چیزی باشد؛ یک دیالوگ بین ساکنین آسمانها و جانشین آغاز میگردد. ساکنین از جانشین سوال میکنند؛ قانون در آخر امر، امر اول اجرا میشود یعنی چه؟ مفهوم این جمله چیست؟ جانشین در جواب پاسخ میدهد که: در زمین، برای رسیدن به اهداف بایستی زمان را در نظر گرفت و یعنی هر خواسته یا دستوری میتواند با گذشت زمان به اجرا در آید. منظور از این جمله، بیان اهمیت پارامتر زمان است برای تحقق تمامی اهداف و خواسته هایمان.
یعنی وقتی هدفی تعیین میکنیم و میخواهیم به آن برسیم برای مثال: (درمان اعتیاد) اول باید پارامتر زمان را در نظر بگیریم، (زمان ۱۰ الی ۱۱ ماهه برای درمان) دوم تحت آموزش قرار بگیریم: یعنی با گوش کردن و نوشتن سیدیها و خواندن کتب و جزوات کنگره و با حضور به موقع در جلسات و در لژیون. یادگیری را تحت هیچ شرایطی متوقف نکنیم و با فرمانبرداری از راهنما و آموزش های کنگره جهانبینی اشتباه و افیونی خودمان را به جهانبینی درست، عقلانی و انسانی تا حد اعلا تغییر دهیم. سومین مرحله درمان در قسمت جسم و فیزیولوژی است که توسط داروی OT و روش DST اجرا میشود. وقتی این ۳ مرحله به درستی اجرا شد ما به درمان، تعادل و حال خوش میرسیم و به قولی در آخر امر، امر اول اجرا میشود.
امر اول (درمان اعتیاد) بود و ما با طی مسیر درست در آخر امر به آن خواهیم رسید. اساسیترین نکتهای که در وادی دوازدهم به آن اشاره میشود موضوعات القاء و احیا و تحرک و تغییر، تبدیل و ترخیص میباشد. القاء یعنی انتقال اطلاعات و آگاهی هم منفی و هم مثبت، هم مستقیم و هم غیر مستقیم، که از طریق انسانهایی که سر راه ما قرار میگیرند به ما میشود، مسئله بعد احیا است که یعنی زنده کردن و بزرگترین احیا کننده خداست، اما در مقیاس کوچکتر انسانهایی که به افراد ته خطی، کارتن خواب و افرادی که به نابودی محض رسیدند و فرقی با یک مرده ندارند، یاری میرسانند و کمک میکنند و باعث تغییر و تبدیل و ترخیص آنها میشوند، نیروی احیا کننده هستند، و اما تحرک، جانشین میگوید: تمام جهان هستی در حرکت است و در سکون هیچ زایشی نیست و رکود بر هیچ موجودی جایز نیست و اساس و مبنای تغییر و تبدیل و ترخیص حرکت است، در وادی هشتم هم آموختیم با حرکت راه نمایان میشود، هیچ چیزی نباید در هستی سکون داشته باشد، هر چیزی برای اینکه رشد کند و به مراحل بالاتر برسد باید سه مرحله تغییر، تبدیل و ترخیص را طی کند.
تغییر: پذیرش تاریکی و شروع حرکت به سمت روشنایی؛ (شروع درمان)
تبدیل: (دل کندن از ضد ارزشها و حرکت به سمت ارزشها) (گرفتن آموزش)
ترخیص: رهایی از بند اهریمن (درمان)(تعادل)
نیروهای تخریبی و بازدارنده نقش نیروهای مکمل را بر عهده دارند. (اکمله) به دلیل اینکه تکمیل کننده هستند. ما به واسطه حضور آنها میتوانیم رشد و پیشرفت کنیم. (زیرا جهان بر پایه اضداد بنا شده است) و ما هر چیزی را با ضدش میشناسیم. در آخر وادی مطرح شده است که ما باید مواظب نیروهای منفی، تخریبی و بازدارنده باشیم
زیرا آنها در لباس تقوا حاضر میشوند تا نگهبانان قلعه عقل را فریب دهند و خواسته هایشان را عملی کنند. ما فقط با آموزشهای ناب کنگره و تزکیه و پالایش کردن و در مسیر ارزشها حرکت کردن میتوانیم از حقههای نیروهای اهریمن جلوگیری کنیم؛
در وادی دوازدهم موضوع درختکاری هم مطرح شده است. ما باید همه ساله یک درخت بکاریم تا بتوانیم به رشد و آبادانی زمین کمک کنیم و جبران کنیم خسارتهایی که به جهان هستی وارد کردیم. در آخر جانشین به ساکنین میگوید: در زمین زندگی کنید و بگذارید دیگران هم زندگی کنند. هر چه را که برای خودتان نمیپسندید برای دیگران هم نپسندید. ممنون که توجه فرمودید.
تنظیم و ارسال: مسافر مسعود مرزبان خبری
- تعداد بازدید از این مطلب :
151