English Version
This Site Is Available In English

نیت اولیه همان خواست و تصویر ذهنی است

نیت اولیه همان خواست و تصویر ذهنی است

نهمین جلسه از دوره پنجم کارگاه‌های آموزشی مجازی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی نائین با استادی راهنما همسفر مینا با دستور جلسه «وادی دوازدهم (آخر امر، امر اول اجرا می‌شود) و تأثیر آن روی من» روز شنبه ۲۹ دی‌ماه ۱۴۰۳ برگزار شد.

سخنان استاد:
سپاسگزارم که به بنده اجازه دادید تا به‌عنوان استاد مجازی خدمت کنم و آموزش بگیرم. در مورد دستور جلسه «آخر امر، امر اول اجرا می‌شود» می‌خواهد به ما بگوید: آن نیت اولیه، همان خواست و تصویر ذهنی است که ما در ذهن خودمان داریم و می‌خواهیم به آن برسیم؛ ما باید حرکت کنیم و در طول زمان مشخص، می‌توانیم آن امر آخر را به‌دست بیاوریم؛ یعنی باید حرکت کنیم و در طی زمان با تلاش و گذراندن مراحل مختلف به هدف خود برسیم.

همان‌طور که در این وادی عنوان می‌کند، جهان خاکی از نظر ارتعاشات و طول‌موج کاملاً با جهان‌های دیگر متفاوت است؛ به‌همین دلیل باید برای رسیدن به هدف، آن زمان مشخص سپری شود تا بتوانیم به چیزی که می‌خواهیم، برسیم. جهان خاکی به‌گونه‌ای است که آن هسته اولیه، خودش بوده و کاشته شده است؛ سپس با نیروهای تغییر و تبدیل که آن‌ها به‌صورت خودکار عمل کردند و به این نقطه رسید، ترخیص شد و به حالتی که ما الان در آن قرار گرفته‌ایم، رسیده و یک پروسه‌ای است برای اینکه ما اگر بخواهیم به هر چیزی برسیم؛ باید این تغییر و تبدیل صورت بگیرد تا در نهایت ترخیص اتفاق بیفتد.

زمانی که این پروسه اتفاق می‌افتد، نیروهایی که وجود دارند؛ یعنی (القاء، احیاء و تحرک) به کمک ما می‌آیند و ما را برای رسیدن به هدفی که داریم یاری و کمک می‌کنند تا بتوانیم راحت‌تر به هدف خودمان برسیم. البته در وادی این را مطرح می‌کند که نیروهای تخریبی وجود دارند و ممکن است که بخواهند بر ما غلبه کنند و نگذارند که ما به هدف برسیم و آن‌ها هم از همان نیروهای، الهام و القاء استفاده می‌کنند تا برای رسیدن به هدف، سد راه ما شوند؛ اما همان‌طور که می‌دانیم، نیروهای تخریبی به‌عنوان نیروهای مکمل هستند و برای این وجود دارند که ما ساخته شویم و بتوانیم اگر که به آن هدف خود رسیدیم؛ یعنی هرچه انسان تلاش بیشتری کند و بتواند جلوی آن‌ها بایستد؛ زمانی که به هدف خودش می‌رسد، قطعاً ماندگارتر است و آن تلاشی که برای رسیدن انجام می‌دهد می‌تواند بسیار برای او آموزنده باشد.

اکنون اگر بخواهیم مثالی بزنیم که برای ما ملموس‌تر شود؛ اگر یک شخصی را در نظر بگیریم که دیپلم گرفته است و حال در ساختار ذهنی خودش می‌خواهد لیسانس بگیرد، باید ابتدا درس بخواند و شاید بایستی ماه‌ها درس بخواند تا بتواند در کنکور امتحان دهد و قبول شود و وارد دانشگاه شود؛ یعنی تغییر کند و به مرحله دانشگاه برسد. در مرحله دانشگاه، چهار سال درس‌خواندن هست که می‌تواند با آن تبدیل شود تا بعد از تلاش، کوشش و حرکت‌کردن و در نهایت بعد از چهار سال ترخیص شود و بتواند لیسانس بگیرد تا به آن چیزی که طی چهار الی پنج سال، در ذهنش بوده و تصویرسازی کرده است و خواسته اولیه خودش بوده، برسد.

در آخر وادی دوازدهم، زمانی که می‌خواهیم آن وادی را اجرا کنیم، باید یک‌سری شرایط داشته باشیم. اول اینکه باید یک سال از شروع آموزش ما گذشته باشد و سپس در هفته درختکاری که اول تا دهم اسفندماه می‌شود، حال می‌توان تک‌نفره و هم می‌توانیم به‌صورت گروهی درخت بکاریم؛ یعنی با دوستان یا خانواده‌ خود به یک مکان باز برویم و هر سال یک درخت بکاریم؛ البته حتماً باید درختی که می‌کاریم نشانه‌گذاری کنیم تا بتوانیم از آن مراقبت کنیم و رشد آن را ببینیم و بدانیم هر سال باید این کار را انجام دهیم و بایستی آن درختی را که کاشتیم آب بدهیم که خشک نشود و اگر آن درخت خشک شد؛ سال بعد به‌جای آن، دو درخت بکاریم و هر سال تا روزی که زنده هستیم این کار را ادامه دهیم؛ این یعنی اجرای وادی دوازدهم که ما به چشم خود می‌بینیم که در آخر امر، امر اول اجرا می‌شود.

رابط خبری: همسفر سمیه رهجوی راهنما همسفر مینا (لژیون دوم)
عکس: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر محبوبه (لژیون اول)
ارسال: راهنمای تازه‌واردین همسفر سمانه نگهبان سایت
همسفران نمایندگی نائین

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .