هفتمین جلسه از دوره ششم کارگاههای آموزش مجازی همسفران کنگره۶۰، نمایندگی وحید به استادی همسفر خدیجه، رهجوی راهنما همسفر مریم با دستور جلسه «وادی دوازدهم (در آخر امر؛ امر اول، اجرا میشود.) و تأثیر آن روی من» روز شنبه ۲۹ دیماه آغاز به کار کرد.
سخنان استاد:
وادی دوازدهم میگوید: «در آخر امر؛ امر اول، اجرا میشود». بنابراین برای انجام دادن هر کاری اولین قدم، هدف و خواسته است و برای این خواسته و هدف؛ باید حرکت کنیم و در راستای خواسته خود بایستی تلاش و کوشش کنیم؛ چراکه در کلامالله شریف آمده است: «انسان چیزی نیست جز سعی و تلاش خودش»؛ اما در کنار تلاش و کوشش بایستی فاصله زمانی را هم در نظر گرفت. بهعنوان مثال: فردی که اعتیاد دارد نمیتواند یکشبه تغییر کند؛ چون یکشبه معتاد نشده است، ولی برای تغییر یافتن به گذشت زمان احتیاج دارد تا بتواند با طی فرآیند درمان که حداقل ۱۰ الی ۱۱ ماه طول میکشد تا یک مصرفکننده بهطور قطعی به درمان برسد؛ بنابراین این مدت زمان باید ذرهذره صورت بگیرد تا تغییرات در وجود انسان شکل بگیرد. به همین دلیل برای تغییرات باید علم و دانایی خود را با استفاده از آموزشها و کاربردی کردن آنها بالا ببریم و با تجربه و آموزش به علم و دانشی که در کنگره است برسیم.
خداوند انسان را با اختیارات کامل بر سر دوراهی قرار داد و فرمود: «تو اختیار داری که راه خودت را انتخاب کنی» خیلی از انسانها فکر میکنند که بعضی از مسائل زندگی، بیاهمیت هستند و نمیدانند که ممکن است تمام زندگی را تحتتأثیر خود قرار دهد، بر همین مبنا انسان میتواند هم به سمت ارزشها و هم به سمت ضدارزشها حرکت کند و این دقیقاً برمیگردد به خواسته درونی ما که کدام راه را انتخاب کنیم. قطعاً زمانیکه ما به کنگره آمدیم یکسری ضدارزشها را همراه خود داشتهایم؛ اما با آموزشهایی که از کنگره گرفتهایم متوجه شدیم که باید به طرف ارزشها حرکت کنیم. وقتی در راه ارزشها قرار گرفتیم؛ قطعاً نیروهای الهی از زمین و آسمان برای تقدیر و تبدیلشدن به یاری ما خواهند آمد. تغییر، تبدیل و ترخیص در همه حال وجود دارد، هم در راه منفی و هم در راه مثبت که با کمک نیروهای القاء، احیاء و تحرک برای کمک ما میآیند و فرقی نمیکند که در کدام مسیر باشیم حتی در کارهای ضدارزشی هم این نیروها وجود دارند.
انسان باید ذرهذره پخته شود ما نمیتوانیم بدون تغییرات، تبدیل را انجام دهیم. بهعنوان مثال: اگر صفت بد و زشتی داشته باشیم و بخواهیم که انسان خوبی باشیم ابتدا بایستی آن صفات زشت را در وجود خود از بین ببریم و با تمرین، تکرار و قرار گرفتن در مسیر درست، بتوانیم تبدیل به انسان خوبی شویم؛ اما احیاء، یعنی زنده شدن، مسلماً همه ما میدانیم که بزرگترین احیاءکننده قدرت مطلق است؛ اما احیاءکننده کسانیکه در عمق تاریکیها، سالهای سال دستوپا میزدند تا بهواسطه یک روزنه کوچکی بتوانند به روشنایی برسند، چه کسی است؟ در پاسخ میتوان گفت افرادی که در تاریکیها فرو رفتهاند و در رنج و عذاب هستند و یا افرادی که در اثر مواد مخدر به نابودی رسیدند به کمک جناب آقای مهندس و آموزشهایی بسیار مفید و ارزنده کنگره احیاء شدند و تبدیل به انسانهای نیرومند شدند.
آنها در طول درمان خود سه سفر را پشتسر گذاشتند که در سفر اول سیستم ایکس آنها که از کار افتاده بود دوباره بازسازی میشود که این، یعنی شروع زنده شدن دوباره مسافران ما؛ ولی آیا بازسازی سیستم ایکس به تنها کافی است؟ البته که نه؛ چراکه بایستی با آموزشها و مطالب مفید کنگره که توسط جناب مهندس ارائه شده است، جهانبینی خود را تقویت کنند تا با علم و دانشی که در این راه کسب میکنند به مرحله تزکیه و پالایش برسند، بنابراین میبینیم که ًجناب مهندس با استفاده از تجربههای خود به آنها کمک کرد و باعث تغییر و تبدیل آنها شدند که این را همان نیروهای احیاءکننده میگویند و به نظر من جناب مهندس احیاءکننده تمامی مسافران هستند. ناگفته نماند که نیروهای احیاءکننده در تمامی هستی برای تغییرات و تبدیلات به صورت خودکار، کار خود را به انجام میرسانند.
بنابراین ما بهواسطه هر کدام از این وادیها میتوانیم قدم در راهی بگذاریم که ما را به سمت نور و روشنایی نزدیکتر میکند. ما یاد گرفتیم همانطور که با تفکر؛ ساختارها آغاز میگردد، بدون تفکر آنچه هست رو به زوال میرود. ما بر مبنای همین مسئله و با آموزشی که در طول این مدت از کنگره فراگرفتهایم، سعی میکنیم که با درست اندیشیدن و تفکر صحیح بهترین مسیر را برای ادامه حرکت خود انتخاب کنیم. حرکتی از عمق تاریکیها به سمت روشناییها، حرکتی از کینه و نفرت به سمت عشق و محبت و حرکتی از مسیر ضدارزشها به سمت ارزشها؛ اما بایستی در این راه که پر از موانع سخت است قدرتمند و قوی بود تا با کوچکترین طوفانهایی که در مسیر خود با آنها مواجه میشویم، آسیب نبینیم. اگر ما در زندگی خود برای انجام هر کاری خواسته و هدف مشخصی داشته باشیم قطعاً قبل از اجرایی کردن آن برنامهریزی میکنیم؛ چراکه برای رسیدن به آن هدف با علاقه و اشتیاق بیشتری تلاش خواهیم کرد.
طبق مدت زمان مشخصی و پس از گذشت روند مراحلی آن، با سعی و کوشش به نتیجه میرسیم. وادی دوازدهم به ما مصمم بودن را یاد میدهد؛ چراکه در نهایت باید خود حرکت را آغاز کنیم تا در ادامه پیشرفت کنیم. حرکت، اساس تغییرات و تبدیلات میباشد؛ زیرا اگر حرکت نباشد همه چیز در یک لحظه در هم فرو خواهد ریخت ولی به لطف پرودگار عالم باز هم با حرکت راه نمایان میشود و بدون حرکت طبیعتاً هیچ تغییر و تبدیلی شکل نمیگیرد. با حرکت درست بلافاصله نیروهای مثبت و الهی، ما را یاری خواهند کرد و هرچه این تغییرات بیشتر باشد قطعاً نیروهای بیشتری به یاری ما خواهند آمد و در نهایت با گذشت زمان این تغییرات به مرحله لازم میرسند و در این هنگام است که تبدیل انجام میگیرد و انسان آماده خدمت به انسانهای دیگر میگردد. بیایید در زمین زندگی کنیم و بگذاریم دیگران هم زندگی کنند، چون از قدیم اینگونه شنیدهایم که آنچه برای خود نمیپسندی برای دیگران هم مپسند.
رابط خبری: همسفر حمیده رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون هفتم)
نویسنده: همسفر خدیجه رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون هفتم)
عکاس: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر ناهید (لژیون دوازدهم)
ویراستار و ارسال: همسفر عفت رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون هفتم)
همسفران نمایندگی وحید
- تعداد بازدید از این مطلب :
256