جلسه اول از دوره هفتم کارگاههای آموزشی مجازی همسفران کنگره ۶۰ نمایندگی ساوه با استادی مرزبان همسفر شهلا با دستورجلسه «وادی دوازدهم و تاثیر آن روی من» روز شنبه ۲۹ دیماه ۱۴۰۳ برگزار شد.
سخنان استاد:
ابتدا خداوند را شکر میکنم که با کنگره۶۰ آشنا شدم، از جناب مهندس دژاکام سپاسگزارم که این بستر را برای ما همسفران فراهم کردند، از راهنمای خودم تشکر میکنم، که همیشه به من کمک کردند و چراغ راه من بودند. در وادی دوازدهم، راجع به فلسفه خلقت و اینکه انسان چگونه موجودی است؛ چه ویژگی و صفاتی دارد، صحبت میکند. یکی از ویژگیهایی که زمان خلقت به انسان داده شد، اختیار است و انسان کاملا مختار است که به طرف ارزشها و آرامش حرکت کند، یا به طرف ضدارزشها و مشکلات برود. یکی دیگر از ویژگیها و صفاتی که در این وادی در مورد آن صحبت میشود، این است، که هر ویژگی و صفتی که در وجود خداوند است، در مقیاس کوچکتر در انسان نیز وجود دارد، اگر خداوند بخشنده است، انسان نیز میتواند، بخشنده باشد، اگر خداوند علیم است، انسان نیز میتواند علیم باشد... از صفات مهم خداوند (شو، شود) است.
انسان نیز میتواند، این صفت را داشته باشد و به هر خواسته و هدفی که در نظر دارد برسد. ولی ما انسانها وقتی در جسم خاکی و جهان خاکی قرار میگیریم، برای رسیدن به اهداف و خواستهها باید حتما پارامتر زمان را در نظر بگیریم. بدون گذشت زمان نمیتوانیم، به خواستهها برسیم، معمولا وقتی میخواهیم، هنری را یادبگیریم، یا مهارتی را کسب کنیم، زمان را در نظر میگیریم و میدانیم، که یک شبه هنرمند نمیشویم و یا مهارتی را کسب نمیکنیم و باید آموزش ببینیم، تا بتوانیم آن مهارت را به دست آوریم، ولی وقتی به مساله تربیت انسان و درمان اعتیاد میرسیم، زمان را در نظر نمیگیریم و میخواهیم، یک شبه انسانها را تبدیل به انسان صالح و سالم کنیم، یا یک فردی که بیست سال مصرفکننده موادمخدر بوده است، را یک مرتبه درمان کنیم و موادمخدر را از او بگیریم.
خیلی از خانوادهها هم با بردن این افراد به کمپ و سمزدایی و راههای دیگر میخواهند، این کار را کنند و به نتیجه هم نمیرسند، ما در کنگره معتقد هستیم، که اعتیاد درمان دارد، ولی حتما در طی مدت زمان ده ماه باید جسم، روان و جهانبینی فرد به تعادل برسد، تا درمان شود. وقتی مسافری با خواسته درمان و رهایی وارد کنگره میشود و سفر خود را شروع میکند، در مدت زمان ده ماه به جسم خود فرصت میدهد، تا بازسازی شود، روان و جهانبینی او هم با آموزشها تغییر میکند و در نهایت بعد از گذشت ده ماه به درمان میرسد، یعنی بعد از ده ماه به خواسته اول خود میرسد و امر اول در اخر کار اجرا میشود.
در ادامه وادی، مثلث تغییر، تبدیل و ترخیص را داریم. ما برای هر خواسته و هدفی حتما باید این مثلث را در ذهن خود در نظر بگیریم. وقتی خواستهای داریم، باید شروع به حرکت کنیم، چون همهچیز در هستی درحال حرکت است، پس باید آموزش ببینیم و اطلاعات خود را افزایش دهیم، تا تغییرات درون ما پایدار باشد و این تغییرات ذرهذره ایجاد میشود و نیروهای احیا، القا وتحرک هم کمک ما میکنند، البته اگر بر نیروهای تخریبی و بازدارنده بتوانند، غلبه کنند، چون وقتی ما حرکت خود را شروع میکنیم، نیروهای تخریبی هم در صور پنهان فعالیت را شروع میکنند و مانع ما برای رسیدن به هدف میشوند، شیطان به زیباترین شکل ممکن وارد افکار و اندیشهی ما میشود، البته شیطان فقط القای افکار را انجام میدهد و درنهایت باز خودمان با توجه به اختیاری که داریم، انتخاب میکنیم، که جز نیروهای تخریبی باشیم، یا نیروهای الهی. برای مثال، من وقتی وارد کنگره میشوم، دو راه دارم، یا بیایم، بنشینم و آموزش ببینم، یا اینکه به القاعات منفی درونم گوش کنم و بگویم چرا من باید به اینجا بیایم؟ چرا من باید سیدی بنویسم؟ و از هدف اصلی خود دور شوم.
در انتهای وادی مسئله درختکاری را مطرح میکند، وقتی که ما بذری را میکاریم و از آن بذر مراقبت و آبیاری میکنیم و تبدیل به درخت میشود، در آخر میوه میدهد. با این مثال میتوانیم، تغییر، تبدیل و ترخیص رادرک کنیم و بدانیم، تغییرات ذرهذره ایجاد میشوند و در آخر این را بگویم، که زندگی کنیم و بگذاریم، دیگران هم زندگی کنند، صبور باشیم و بدانیم، وقتی که خواسته و هدفی داریم، وقتی که زمانش برسد و خداوند اذن آن را صادر کند، حتما به آن خواسته و هدف خواهیم رسید.
منابع: اپلیکیشن دژاکام
تایپ: مرزبان همسفر شهلا
عکس: همسفر معصومه رهجوی راهنما همسفر سهیلا(لژیون چهارم)
ویرایش و ارسال: همسفر معصومه نگهبان سایت
همسفران نمایندگی ساوه
- تعداد بازدید از این مطلب :
131