English Version
This Site Is Available In English

هر چه در اندیشه ما باشد همان می‌شود

هر چه در اندیشه ما باشد همان می‌شود

همسفر زهرا:

همه چیز دارای صور آشکار و صور پنهان است، ما ۵ حس درون و ۵ حس برون داریم حس‌هایی که درون جسم ما قرار دارند مانند؛ حس شنوایی، بینایی، چشایی، بویایی و لامسه، حس درون نام دارد و جزء صور آشکارمان است و اما پنج حس دیگر ما که مانند پنج حس درون است و همان حواسی است که با آن‌ها می‌توانیم در خواب ببینیم، بشنویم و .... به بیانی دیگر دنیای خواب را با همین حواس درک می‌کنیم که به این حواس، حس برون می‌گوییم.
در تمامی موارد؛ اعتیاد، افکار و اندیشه، عشق، محبت و کینه هم، صور آشکار و پنهان داریم بنابراین شخصیت ما به دو بخش آشکار و پنهان تقسیم می‌شود که ممکن است هر کدام از این موارد خود را در وجود ما پنهان کنند و مکر یکی از این مقوله‌ها است.
در واقع مکر یکی از موضوعاتی است که با استفاده از آن می‌توان به دیگران آسیب زد و در مقابل از مکر دیگران نیز آسیب دید، ما در همه حال باید مراقب باشیم که گرفتار مکر افراد اطراف‌مان نشویم و همان‌گونه که از عشق و محبت صحبت می‌کنیم از مکر هم بگوییم تا سطح دانش و آگاهی ما در آن بالا رود برای مثال غیبت نوعی مکر است زیرا با غیبت کردن به دیگران ضربه می‌زنیم. باید بدانیم که همه چیز ابتدا در فکر و اندیشه ما ساخته می‌شود، اگر اندیشه درستی داشته باشیم می‌توانیم تولید درستی داشته باشیم.

همسفر اکرم؛

انسان‌ها ممکن است در ابتدا چیزی که هستند را بروز ندهند، برای مثال ظاهر ما یک انسان مهربان را نشان بدهد ولی در باطن یا پنهان یک انسان مکار و بی‌مهر باشیم. بعضی از انسان‌ها برای این‌که کار ضدارزشی خود را ارزش جلوه دهند و به دیگران بگویند که کار درستی می‌کنند شروع به تعریف و تمجید از آن کار می‌کنند و رنگ و لعاب به آن می‌دهند. گاهی برای این‌که یک کالای بی‌کیفیت را بفروشند مشخصات آن را دروغ می‌گویند یا اغراق می‌کنند و با حیله می‌خواهند آن را به دیگران عرضه کنند. انسان‌هایی که می‌خواهند با مکر کار خودشان را پیش ببرند خیلی کارها می‌کنند مثلا به خداوند یا جان افراد خانواده قسم دروغ می‌خورند. گاهی اوقات مکر در زمان خشم اتفاق می‌افتد، چون در هنگام عصبانیت عقل انسان نمی‌تواند درست تصمیم‌گیری کند. ما باید مواظب باشیم که هم خود در زندگی دچار مکر نشویم و هم در مسیر کسانی که چنین ویژگی دارند قرار نگیریم.
انسان‌ پنج حس درون و پنج حس بیرون دارد که باید آن‌ها را خوب بشناسد. حس‌های درون قابل لمس هستند و همیشه از آن‌ها استفاده می‌کنیم ولی از حواس بیرونی در شرایط خاص کمک می‌گیریم. باید بدانیم که این حس‌ها حقیقت دارند و در جهان بعد از آن‌ها بیشتر استفاده می‌کنیم. ما باید برای جهان‌های بعد، خود را آماده کنیم، کارهای ارزشی انجام بدهیم، علم و دانش بیاموزیم و محبت و عشق بلاعوض را تمرین کنیم تا بتوانیم با کوله‌باری پر به جهان‌های دیگر قدم بگذاریم.

همسفر فهیمه؛

انسان دارای حس‌های درون و بیرون است. حس‌های درون پنج حسی هستند که در جسم خاکی داریم و پنج حس بیرون که قابل لمس نیستند. همه چیز در هستی دارای دو وجه می‌باشد‌، صور آشکار و صور پنهان. شخصیت انسان‌ها هم، آشکار و پنهان دارد. ممکن است شخصی در ظاهر خیلی معقول باشد ولی در پنهان یک قاتل یا بیمار روانی باشد، مانند کسی که برای ضرر زدن به دیگران نقشه می‌کشد و مکر می‌کند. این موضوع در تمام سطوح زندگی وجود دارد و ما باید از حواس خود به درستی استفاده کنیم تا گول نخوریم.
غیبت کردن هم نوعی مکر است چون وقتی پشت سر کسی صحبت می‌کنیم قصد ضربه زدن به آن فرد را داریم. وقتی کسی خشمگین می‌شود ضریب هوشی او تقسیم بر سه می‌شود یعنی یک فرد معمولی تبدیل به یک شخص کودن می‌شود. به همین دلیل
شخص عصبانی دست به کارهایی می‌زند که اصلا کنترل شده نیست. پس باید خشم خود را با افزایش آگاهی کنترل کنیم. ما هفت پیکره در هفت آسمان داریم و تنها با دو پیکره آن آشنایی داریم. یکی جسم کنونی ما و دیگری آن‌چه در خواب می‌بینیم و هر دو کاملا حقیقی هستند. کابوس پیش پرده‌ای از جهنم است‌. ما زندگی و آینده خود را با اندیشه خودمان پی‌ریزی می‌کنیم پس هرچه در اندیشه ما باشد همان خواهد شد و هر ظلمی کنیم آن ظلم به ما برمی‌گردد.

تهیه گزارش: همسفر اکرم، همسفر فهیمه و همسفر زهرا رهجو راهنما همسفر شهلا (لژیون دوم)
تایپ: همسفر سمیه رهجو راهنما همسفر شهلا (لژیون دوم)
ویراستاری و تنظیم: همسفر زهرا (دبیر سایت)
عکاس و ارسال کننده: همسفر فاطمه (نگهبان سایت)
همسفران نمایندگی امیر- اراک
 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .