English Version
This Site Is Available In English

غیبت نوعی مکر است

غیبت نوعی مکر است

«خلاصه سی‌دی مکر»

در سی‌دی (مکر) استاد در مورد حس صحبت می‌کند. انسان و هر چیزی که در هستی وجود دارد؛ دارای حس می‌باشد. همه مخلوقات صور پنهان و صور آشکار دارند. حیوانات و حتی کینه، عاشقی، انتقام و محبت هم دارای صور پنهان و آشکار می‌باشند. ممکن است یک انسان ظاهری آرام و مهربان داشته باشد؛ ولی در صور‌پنهان انسان دیوانه، روانی و قاتل باشد. یکی از مسائل پنهان، مکر است؛ مکر به مفهوم نیرنگ، حیله، تزویر و چاره اندیشی برای ضرر زدن به چیزی یا شخصی می‌باشد. نیرنگ در بین انسان‌ها و حتی حیوانات وجود دارد، عمل حیوانی که ساعت‌ها ‌بدون حرکت می‌ماند تا شکار خود را انجام دهد و یا خود را استتار می‌کند، یک نیرنگ است. همه شما داستان روباه و زاغ را شنیده‌اید. روباه برای این‌که قالب پنیر را از چنگ کلاغ در بیاورد با تعریف‌های خود کلاغ را به آواز خواندن مجبور می‌کند تا پنیر از منقار کلاغ به زمین بیفتد، این یک نیرنگ در بین حیوانات است.

حیله و تزویر همیشه به یک صورت بسیار زیبا در می‌آید. هیچ فسادی در دنیا انجام نمی‌گیرد، مگر این‌که، لباس تقوا بر تنش کنیم. انسان‌های زیادی به خاطر طمعی که داشتند، فریب افرادی را خوردند و طعمه موسسات شدند و همه اموال خود را از دست دادند. بعضی افراد در کلاس‌های مختلف عرفانی شرکت کردند و در آخر مالیخولیایی شدند و عقل خودشان را از دست دادند. به ماورا فکر کردن کار هر کس نیست و موجودات زیادی وجود دارند که هر کسی نمی‌تواند با آن‌ها روبرو شود.

غیبت هم نوعی مکر است، برای غیبت کردن شما تفکر می‌کنید و می‌خواهید به شخصی یا چیزی ضربه بزنید. نکته دیگری هم که آقای مهندس مطرح کردند‌، خشم است. ای کیوی (IQ) انسان معمولی ۱۰۰، تیزهوشان ۱۲۰ و نابغه‌ ۱۴۰، انسان خنگ ۸۰ و انسان کودن ۶۰ می‌باشد. وقتی‌که انسان خشمگین شود، هوش او تقسیم بر۳ می‌شود، یعنی از انسان خنگ و کودن هم هوشش پایین‌تر می‌آید. کسی که بر اثر یک تصادف کوچک با قفل فرمان بر سر دیگری ضربه می‌زند به این دلیل است که خشمگین می‌شود و ضریب هوشی او یک مرتبه کاهش می‌یابد و به یک کودن تبدیل می‌شود. تمام قتل‌هایی که اتفاق می‌افتد به خاطر خشمگین شدن است، انسان کنترل خود را از دست می‌دهد، اگر یکی از اطرافیان در حالت خشم به ما حرفی می‌زند؛ باید بدانیم که او در حالت عادی خودش نبوده است و نباید از او برنجیم. خشم یک پوئن بسیار منفی است، باید سعی کنیم آن را به کنترل خود در بیاوریم، زود قضاوت نکنیم، پیش داوری نکنیم و زود عکس‌العمل نشان ندهیم.

حس مربوط به ساختمان جسم است؛ یعنی پنج حس درونی (بینایی، شنوایی، چشایی، بویایی و لامسه) می‌باشد. روح به معنی جان و نفس است. جسمی که با آن زندگی می‌کنیم به ما داده شده است تا در این جهان و در عالم بیداری از آن استفاده کنیم، وقتی که در خواب هستیم از پنج حس برون استفاده می‌کنیم. عده‌ای اعتقاد دارند که عالم خواب واقعیت ندارد، خواب دیدن را توهم می‌دانند و اعتقادی بر واقعی بودن آن ندارند. زمانی که در خواب هستیم، کالبد و حس‌های برون و زمانی که بیدار هستیم، حس‌های درون ما واقعی هستند. چشم مانند وسیله‌ای برای دیدن در اختیار انسان است، زمانی که ما خواب هستیم با چشم دیگر و در عالم دیگر تصاویر را ضبط و احساسات مختلف را درک می‌کنیم.

برخی انسان‌ها به جهان دیگر اعتقادی ندارند؛ اما خواب یک مرگ موقت است؛ زمانی که ما می‌خوابیم یا از خواب بیدار می‌شویم به جهان دیگری در حال رفت و آمد هستیم و تمام رفتارها و احساساتی که در خواب می‌بینیم واقعی هستند. جهان‌های دیگر حقیقی هستند و وجود دارند؛ اما چون ما با چشم خود آن‌ها را نمی‌بینیم، نمی‌توانیم درک‌شان کنیم و در نهایت قبول‌شان نداریم. عالم خواب، سیر و سلوکی است که جسم در آن دخیل نیست و اندام‌های دیگری در کار هستند که قابل رویت برای هر کسی نیست.

انسان مجهولات زیادی دارد و صور پنهان و آشکار انسان را نشناخته‌ایم. شناخت در زندگی ما نقش مهمی دارد که ما هنوز به آن شناخت نرسیده‌ایم. زندگی بعد از مرگ ادامه همین زندگی ما می‌باشد و ما هر چیزی را یاد گرفته‌ایم با همان به جهان بعدی خواهیم رفت.
در ادامه استاد می‌گوید که همه چیز ابتدا در اندیشه ما شکل می‌گیرد، وادی اول بیان می‌کند: «با تفکر ساختارها آغاز می‌شود و بدون تفکر همه چیز رو به زوال می‌رود.» اگر اندیشه ما درست باشد تولید درست خواهیم داشت و تفکر کردن ما مانند کاشت بذری است که ما هر چه را بکاریم همان را برداشت خواهیم کرد و هرچیزی که برای ما به وجود آمده است به واسطه اندیشه خود ما می‌باشد و ما زندگی خودمان را با اندیشه خود پی‌ریزی می‌کنیم. کنگره‌۶۰ با تفکر به وجود آمده است و حتی اگر راهنما شدیم، با تفکر خودمان است که به این خدمت دست پیدا کردیم.

 

رابط خبری و ویراستار:همسفر مرضیه رهجوی راهنما همسفر رضوانه (لژیون سوم)
نویسنده:همسفر‌ فاطمه رهجوی‌ راهنما همسفر رضوانه (لژیون سوم)
عکاس:همسفر معصومه رهجوی راهنما همسفر ثریا (لژیون نهم)
ارسال: همسفر مرضیه رهجوی راهنما همسفر رضوانه (لژیون سوم)
همسفران نمایندگی امین قم

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .