همسفر فاطمه در برداشت از سیدی مکر نوشت:
واژه مکربه معنی مکار و نیرنگ است و برای نابودی کسی نقشه کشیدن استفاده میشود. از کودکی روباه مکار را میشناختم. چقدر این سیدی لازم بود تا حواس خودم را به اطراف جمع کنم؛ چون مکر و حیله همیشه در لباس مهربانی خوشرویی و خوشمزگی هستند. ظاهری زیبا و زرین، باطنی پلید نیاز است با تیزاندیشی گول اینگونه دوستیهای ظاهری را نخوریم، مهمتر از همه حواسمان جمع باشد و طمع نداشته باشیم. در ادامه کنترل خشم یک هنر است. نباید موقع عصبانیت تصمیم بگیریم؛ چون لحظه خشم اوج بیتفکری است و اصلاً چیزی بهنام دانایی وجود ندارد که نتیجه خیلی خیلی وحشتناکی معمولاً بدنبال دارد. علم روانشناسی و روانپزشکی هیچ شناختی روی نفس و روح ندارند. بیماریها را اختلال میدانند و حتی راه درمان را پیدا نکردند. انسان پنج حواس ظاهر و پنج حواس باطن دارد که در واقع هر دو حقیقی هستند. فقط حواس ظاهر قابل لمس و حس هستند و حواس باطن فقط حس میشوند. خواب انسان همان مرگ است؛ البته مرگ موقت است. شب روح از جسم جدا شده و روز برمیگردد.
همسفر حلیمه در برداشت از سیدی مکر نوشت:
تشخیص نیرنگ برای ما نقش خیلی مهمی دارد. یعنی راه را از چاه تشخیصدادن؛ پس باید دقت کنیم؛ زیرا حیله و تزویر با یک صورت بسیار زیبا جلو میآید؛ مانند زهری که نوعی مکر است؛ اما در بهترین و زیباترین جام ریخته میشود. هیچ فسادی در دنیا صورت نمیگیرد، مگر اینکه لباس تقوا تنش کنیم. وقتی کسی بخواهد شما را فریب دهد شما را متقاعد میکند، بعضی اوقات این نیرنگ آنقدر قوی و نیرومند است که شما نمیتوانید، باور کنید. نکتهای هم در مورد خشم وجود دارد. وقتی انسان خشمگین میشود، تمام هوشش تقسیم بر سه میشود و ضریب هوشی او سقوط میکند. وقتی دوست شما یا یکی از عزیزانتان کاری را در موقع خشم انجام داد که نباید انجام میداد، ناراحت نباشید؛ چون ضریب هوشش پایین آمده و این کارش بر مبنا خشم بوده و کنترل تعادل خود را از دست داده است؛ پس مسئله خشم و نیرنگ را در نظر داشته باشید. برداشت من از این سیدی دانایی و آگاهی خودمان را با استفاده از آموزشهای کنگره بالا برده تا فریب حیله و نیرنگ دیگران را نخوریم. برای اینکه در آینده دچار مشکل نشویم این مسئله مکر، مسئله بسیار حائز اهمیتی است، با تعریف و تمجید دیگران زود فریب نخوریم.
همسفر عاتیکه در برداشت از سیدی وادی یازدهم بخش یک نوشت:
بنام قدرت مطلق الله. هر انسان دارای دو ویژگی خوبی و بدی است. انسانها موجوداتی حریص زیانکار ناسپاس و پنهانکننده خدای خود هستند؛ مگر آنهایی که عمل صالح انجام میدهند و دیگران را به صبر و محبت توصیه میکنند. اهریمن نیروهایی را در مکان لامکان گرد آورده است. ما برای خروج از ظلمت باید به ریسمان الهی چنگ بزنیم و فرامین و قوانین الهی را به اجرا در آوریم. قوانین چه میگویند؟ دروغ نگو، دزدی نکن، خودبین مباش، ربا نخور، گمانبد مبر، رشوه نخور، عیبجو نباش، کمفروشی نکن، ترشرو نباش، فساد نکن، موادمخدر مصرف نکن، خیانت نکن، پیمانشکن مباش، حق را ناحق نکن، مهربان باش، به درماندگان کمک کن، تفکر و تعقل کن. لذا هر فردی در هر دین و مذهبی تمام مراسم دینی را بجا آورد؛ ولی قوانین ذکر شده را اجرا نکند بیدینترین فرد و از پیروان اهریمن خواهد بود.
عکاس: همسفر صدیقه رهجوی راهنما همسفر الهام (لژیون سوم)
رابط خبری: همسفر شبنم رهجوی راهنما همسفر سکینه (لژیون چهارم)
ویراستاری و ارسال: همسفر فاطمه (نگهبانسایت)
نمایندگی همسفران نیمایوشیج بهشهر
- تعداد بازدید از این مطلب :
144