English Version
This Site Is Available In English

کمک به دیگران برای رسیدن به حال خوش

کمک به دیگران برای رسیدن به حال خوش

چشم مادر پی خوبان جهان خواهد بود تا جهان باقی و آئین محبت باقی است.
در خدمت راهنما همسفر زهرا هستیم با دستور جلسه «کمک کنگره به من و کمک من به کنگره» از ایشان درخواست کردیم تا دقایقی با ما به گفتگو بنشینند.
همسفر زهرا به همراه مسافر عباس با بیست سال تخریب وارد کنگره شدند، آخرین آنتی ایکس مصرفی شیره و تریاک بود، رهایی ۹ سال است؛ در ضمن مسافر سیگار هم بودند که رهایی ۹ سال با راهنمایی مسافر احمد، در مدت حضور خود در کنگره جایگاه دبیری، نگهبانی، مرزبانی و راهنمای تازه‌واردین را تجربه نموده‌اند. در حال حاضر در جایگاه راهنمای شال نارنجی خدمت می‌کنند.
نظر شما را به خواندن این مطالب جلب می‌نماییم.


به نظر شما همه مسئولیت‌های درمان اعتیاد بر عهده خود فرد مصرف‌کننده است؟
بله؛ زیرا خواسته فرد در طول درمان بسیار مهم است. باید فرد مصرف‌کننده خودش خواستار رهایی باشد. یک فرد مصرف‌کننده اگر به اصرار خانواده بخواهد وارد کنگره شود، هرگز درمان نمی‌شود و در طول سفر خود به بهانه‌های مختلف از درمان دست بر می‌دارد؛ پس باید این آگاهی را به او بدهیم و کنگره را طوری به او معرفی کنیم که هیچ‌گونه ترس و هراسی از خماری نداشته باشد.

بفرمایید چگونه می‌توانیم دین خودمان را نسبت به کمک‌های که کنگره بدون هیچ چشم داشتی برای ما انجام داده ادا کنیم؟
در کنگره ۶۰ وقتی به رهایی می‌رسیم باید زکات آن را پرداخت کنیم آن هم به وسیله خدمت کردن در کنگره انجام می‌شود و همان‌طور که همه می‌دانیم کنگره به صورت رایگان به یک فرد مصرف‌کننده و خانواده‌شان برای رسیدن به درمان کمک می‌کند و می‌توانیم با معرفی کنگره ۶۰ به دیگران دین خود را ادا کنیم که همان‌طور ما به آرامش رسیده‌ایم دیگران هم به آرامش برسند.

بفرمایید انسان‌ها چگونه می‌توانند زاویه دیدشان را نسبت به جهان پیرامون اطرافشان تغییر دهند؟
به وسیله آموزش‌ها و آگاهی‌هایی که از جهان پیرامون خود کسب می‌کنند. ما در هر حال مورد آزمایش‌هایی قرار می‌گیریم که این آزمایش‌ها به وسیله آموزش گرفتن می‌تواند به مرحله خوبی برسد. یکی از اضلاع مثلث درمان کنگره۶۰ جهانی‌بینی است که با مطالعه جزوه جهان‌بینی و عمل کردن به آن می‌توانیم دیدگاه‌مان را نسبت به جهان پیرامون تغییر بدهیم.

آیا کنگره ۶۰ برای ادامه فعالیت‌های خود به کمک‌های مالی ما نیاز ندارد؟
کنگره ۶۰ تمام کمک‌هایی که از طرف اعضا خود کنگره دریافت می‌کند را برای پیش‌برد اهداف خود هزینه می‌کند و ما با حمایت از نشریات کنگره ۶۰ می‌توانیم به کنگره کمک کنیم. همان‌طور که جناب مهندس در سی‌دی‌های خود می‌فرمایند؛« همه ما برای بقا به یک‌دیگر نیازمند هستیم و کنگره ۶۰ هیچ پولی را از بیرون دریافت نمی‌کند؛ بلکه خود اعضا با تمایل خود از نظر مالی کمک می‌کنند.»

لطفاً نظرتان را به عنوان یک راهنما در ارتباط با نقش همسفر در درمان مسافر بفرمایید، به طور کلی علت ورود همسفران به کنگره چه چیزی است؟
همان‌طور که همه اعضای کنگره می‌دانیم، همسفر در کنگره بال پرواز مسافر است و مسافر در کنار همسفر معنا پیدا می‌کند و علت ورود همسفر به کنگره آموزش گرفتن و به درمان رسیدن مسافر است. وقتی که مسافر و همسفر باهم وارد کنگره شوند سطح آگاهی و دانش درباره اعتیادشان بالا می‌رود و هر دو نفر هم‌دیگر را بهتر درک می‌کنند، این درک متقابل باعث می‌شود که هم همسفر و هم مسافر در طول درمان، سفر خوبی را داشته باشند.

از نظر شما چگونه می‌توانیم به درمان خانم‌های مسافر کمک کنیم و آن‌ها نیز به حال خوش برسند؟
با معرفی راه کنگره ۶۰  می‌توانیم این امید را به خانم‌های مسافر بدهیم که صفت گذشته در انسان صادق نیست؛ چون جاری است. در یک خانواده وقتی خانمی مصرف‌کننده می‌شود، پایه‌های آن خانواده سست می‌شود و خانم‌ها در جامعه آسیب‌پذیرتر هستند؛ ولی با وجود آقای مهندس دژاکام همه این ترس‌ها و نگرانی‌ها به پایان رسیده است و خانم‌های مسافر؛ مثل آقایان مسافر می‌توانند به درمان برسند.

از نظر شما رابطه خدمت کردن و رسیدن به حال خوش چگونه است؟
انسان وقتی در زندگی به هم نوع خود کمک می‌کند پر از انرژی‌های مثبت می‌شود و قطعاً این انرژی مثبت در حال خوش ما و زندگی ما تأثیرات بسیاری دارد. وقتی در کنگره با خدمت کردن حال دیگران را خوب می‌کنیم دعا آن‌ها همیشه پشت زندگی ما است و با حال خوش دیگران حال ما هم خوش می‌شود.

و اما سخن پایانی؟
کنگره مکان امن و مقدسی است که درب آن به سوی همگان باز است و راه درمان اعتیاد پیدا شده است. امیدوارم تمام انسان‌های که در دام اعتیاد گرفتار هستند به زودی راه کنگره را پیدا کنند. در کنگره ۶۰ صورت مسئله اعتیاد حل شده است در حالی که در هیچ کجای جهان به این باور نیستند که اعتیاد قابل درمان باشد؛ ولی برای کنگره ۶۰ اعتیاد یک مسئله پیش پا افتاده است.


«از کمک راهنما همسفر زهرا صمیمانه سپاسگزارم که با صبر و حوصله به سوالات ما پاسخ دادند.»

تهیه مصاحبه: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر آذر ( لژیون هشتم)
ویرایش: همسفر سحر رهجوی راهنما همسفر آذر ( لژیون هشتم)
عکاس خبری: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر آذر (لژیون هشتم)
ارسال :همسفر راحله رهجوی راهنما همسفر آذر (لژیون هشتم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی رودهن 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .