مشارکت مکتوب همسفر طاهره (ک) رهجوی راهنما همسفر سمانه از لژیون سوم در مورد سیدی "علم 1 و 2":
در این سیدی من آموزشی که گرفتم این بود که نباید خودم را با دیگران مقایسه کنم؛ چون چیزی که من بدست آوردهام با استفاده از تواناییهای خود بوده و برای آن زمان زیادی صرف کردهام و بهای آن را پرداختهام؛ پس باید از قیاسهای بیمورد بپرهیزم و بدانم که خواسته درونی من چیست و برطبق آن حرکت میکنم و تنها قیاسی که میتوانم انجام بدهم، این هست که زمان حال خود را با گذشته خود مقایسه کنم؛ برای مثال، زمانی که مسافرمان مصرفکننده بود، حال او و خودمان چطور بود؟ الان که به کنگره میآییم، چه تغییراتی کردهایم؟
ما در کنگره از مسافرانی که سفر خود را به درستی انجام دادهاند، میتوانیم الگو برداریم که این با قیاسکردن متفاوت است. اگر کسی در هر زمینهای از ما پیشی گرفته است، نتیجه تلاش و کوشش خودش است. من که هنوز اول راه هستم، نباید او را مورد قیاس قرار دهم. علم؛ یعنی قوانینی که بر راستی و درستی دلالت دارد؛ یعنی یکسری قوانینی وجود دارد که بر مبنای حقیقت و راستی است و خارج از قوانین هستی نیست. ما باید در جهانبینی خودمان از تجربیات دیگران استفاده کنیم. قرون وسطی حدود هزار سال طول کشید. در آن زمان انسانها در تاریکی زندگی میکردند؛ زیرا علم وجود نداشت. آموزش وقتی صورت میگیرد که علمی باشد.
قرآن از ما میخواهد که داستان و تجربیات گذشتگان را مطالعه و بررسی کنیم که اشتباهاتی که آنها انجام دادند، ما انجام ندهیم و این قسمتی از جهانبینی است. عامل اصلی تاریکی آنها، مخالفت آنها با پیشرفت علم بوده است؛ چون اگر علم پیشرفت میکرد، ماهیت و دروغینبودن عقاید و قوانین آنها آشکار میشد. پیشرفت علم و به وجود آمدن عصر رنسانس آغازی برای سقوط تفکرات آنان شد؛ مثلاً کلیسا یکسری قوانینی داشت؛ ولی قوانینی که نوشته شده بودند بر راستی و درستی دلالت نداشت و قوانینی مندرآوردی بود و با پیشرفت علم مشخص شد که این قوانین پوچ است. هر کسی این قوانین را میآموزد، سفر خود را به درستی انجام میدهد.
یک مصرفکننده تجربه ترسها و شکستهای متعدد و فرورفتن در عمق تاریکیها را دارد، پس به علم و آموزش نیاز دارد تا حرکت کند. وقتی وارد کنگره میشویم و آموزش میبینیم، دانایی ما تغییر میکند، نگرش ما عوض میشود، احساسات ما نسبت به هستی تغییر میکند. کسی که علم ندارد، آرامش هم ندارد. کشوری که علم ندارد، پیشرفتی ندارد. اگر ما بخواهیم انرژیهای منفی را از خودمان دور کنیم و آنها را به انرژیهای با کیفیت تبدیل کنیم؛ باید در جهانبینی، باور و تفکرات خود تغییر ایجاد کنیم، باید علم را فرا بگیریم و اندیشههای مخرب را با علم خود تغییر دهیم تا وضعیت روانمان هم تغییر کند. این امر باعث جذب انرژیهای مثبت میشود تا بتوانیم نیروهای منفی و مخرب را از خود دور نماییم.
ویرایش: همسفر سمانه رهجوی راهنما همسفر سمانه (لژیون سوم)
ارسال: دبیر سایت همسفر حانیه
همسفران نمایندگی بیهقی سبزوار
- تعداد بازدید از این مطلب :
134