تولید دیسپ برمیگردد به سال ۱۳۹۱ که آقای مهندس دژاکام باغی را در هیدج خریداری کردند. باغ، دارای درختان سیب، انگور و چند درخت گردو بود. در آن زمان سیبها را به قیمت مناسبی نمیخریدند و استاد امین پیشنهاد دادند که از سیبها برای تولید سرکه استفاده کنند؛ لذا وسایل لازم برای تولید سرکه را تهیه نمودند و بعد از اتمام کار به تهران بازگشتند. بعد از مدت یکسال به سراغ دبههای سرکه رفتند و نسبت به صاف کردن آن اقدام نمودند و از آنجایی که سیبها مرغوب بودند و مدت ده تا یازده ماه فرآیند تولید زمان برده بود و روش DST در آن صورت گرفته بود، کیفیت بهتری نسبت به سرکههای موجود در بازار داشت. بعد از بازدید سرکهها توسط آقای مهندس و تائید ایشان قرار بر این شد که کارهای بیشتری بر روی سرکهها انجام گیرد و شروع به کار کردند. تغییرات و اقدامات زیاد و چندین مرحله مهندسی بر روی سرکهها انجام گرفت تا دیسپ به این کیفیت و شکل امروزی رسید. درواقع کاشف دیسپ استاد امین دژاکام و مخترع دیسپ مهندس حسین دژاکام هستند و درادامه خاصیتها و عناصر دیسپ به مرور زمان مشخص گردید. مطلبی در کتاب 60 درجه زیر صفر آمده است که شباهت زیادی به مبحث دیسپ دارد (رطب و حنضل) که کشت حنضل را توسعه نمیدهند ولی کشت رطب که مایه حیات است را توسعه میدهند.
داستان شراب و دیسپ هم مثل رطب و حنضل است. بهجای دیسپ که همان مثال رطب است، شراب که مثال حنضل است مورد توجه قرار گرفته و توسعه داده شدهاست. اینها دو محصول متفاوت هستند که از یک نقطه شروع میشوند؛ ولی به نقاط مختلفی میرسند. فرآیند تولید دیسپ شامل چهارده تبدیل است که این موضوع بیانگر فلسفهای هست که اگر توجه کنیم بیشترین میوهای که در همه جای دنیا وجود دارد سیب است؛ چراکه از استوا تا نزدیک به قطب شمال و در همه زمینها قابل کشت است. این مسئله نشان میدهد که محصول دیسپ میتواند برای تمامی انسانها مفید باشد.
سیب در فرآیند تولید دیسپ از یک محصول قابل خوردن تبدیل به یک محصول غیر خوراکی، فاسد و خراب تبدیل میشود و بعد از فساد، خرابشدن و طی نمودن مراحل دیگر، بعد از ۱۰ الی ۱۱ماه به روش DST تغییراتی در آن صورت میگیرد و در نهایت محصولی به دست میآید که از مرحله فساد گذشته و تشابه زیادی با سفر یک مسافر در کنگره۶۰ دارد که از چرخه زندگی خارج شدهاست، در صور پنهانش تخریب ایجاد شدهاست و فساد در آن اتفاق افتاده است؛ اما از آن فساد و خرابی که غیر قابل استفاده است تبدیل به انسانی میشود که ویژگیهایی دارد که در مقایسه با انسانی که تاریکی و فساد را تجربه نکرده باشد کارآزمودهتر و نیرومندتر میشود. تفاوت سرکه و دیسپ مانند ترکهای ۳۰ یا ۴۰روزه در مقابل درمان با روش DST است. برای دسترسی به فواید دیسپ آقای مهندس حسین دژاکام از تجربه به آزمایش رسیدند و برحسب نتایجی که اعضای کنگره ۶۰ از دیسپ گرفتند این محصول وارد فاز آزمایشگاهی شد و تأثیرات آن مورد آزمایش قرار گرفت که از جمله تأثیرات آن، تأثیر و اصلاح سیستم گوارشی انسان به واسطه املاح و میکروارگانیکها، باکتریها و آنزیمهائی است که برای بدن انسان مفید است و در طول فرآیند تولید دیسپ بهوجود میآید را در اختیار انسان قرار میدهد و همچنین بر روی کبد و کلیه تأثیر مثبت دارد و در معده با وجود اینکه خاصیت اسیدی دارد خاصیت قلیایی بهوجود میآورد و بیماریهای معده را درمان میکند و از مهمترین خواصش، خاصیت ضد عفونی کننده بودن، ضد تورم و التهاب بودن است و عفونتهای سینوسی را از بین میبرد.
در ادامه تحقیقات به درمان زگیل تناسلی رسیدند و همچنین دیسپ انگور با خاصیت اسیدی بیشتری که دارد برای درمان قارچها، مشکلات پوستی وخاصیت ضد عفونی کنندگی کاربرد دارد. دیسپ سیستم ایمنی انسان را به شدت تقویت میکند وانسان کمتر بیمار میشود. مقدار استفاده دیسپ برای کسانی که مشکل یا بیماری خاصی دارند به نسبت افراد عادی دو تا سه برابر استفاده معمول که ۵ تا ده سیسی در روز است باید بیشتر باشد. از محصولات مفید دیگر که در ادامه از دیسپ گرفته شد کرم آن است و درکل دیسپ باید جایگزین شراب شود و به صورت عمومی در دنیا هر روز مقداری از آن استفاده شود تا به سیستم جسم ما کمک کند، بهخصوص در در دورهای که داریم زندگی میکنیم و استفاده از مواد طبیعی کم شدهاست و خوراکیهایی که استفاده میکنیم از استانداردها فاصله گرفته و همینطور فعالیت فیزیکی انسانها هم کم شدهاست و مواد مقوی کمتر استفاده میشود. دیسپ خیلی از سمومی که بهواسطه استفاده از مواد غذایی ناسالم در بدن ما به وجود آمدهاست را از بین میبرد؛ ولی در اصل ما باید از مواد غذایی طبیعی و مفید استفاده کنیم تا سمی وارد بدن نشود که بخواهیم از دیسپ استفاده کنیم.
دیسپ داروی درمان است و به درمان بیماری های بسیاری کمک میکند. از رویبارکد دیسپ میتوان به مقالات و گواهینامهها و عناصر موجود در آن دسترسی پیدا کرد.
نویسنده: راهنما مسافرمحمد
ویرایش متن: راهنما تازهواردین مسافر کریم
ارسال:سایت نمایندگی ملاصدرا
- تعداد بازدید از این مطلب :
228