دیدن یک مصرف کننده در خانواده که دچار تخریب جسم شده، هم برای خود فرد و هم برای اطرافیان آزار دهنده است، مخصوصا که در پی آن قطعاً روان و جهان بینی هم دچار تخریب و تغییر میشود.من ترمیم این تخریب را در خودم و مسافرم با آمدن به کنگره حس و تجربه کردم. کنگره مانند طنابی بود که از تاریکی به سمت نور هدایتمان کرد.
زندگی احیا شد و همچنان در حال بازسازی است، بنابراین ما در قبال این کمک و هدایت مدیون هستیم، باید در پایداری این جمعیت احیای انسانی کوشا باشیم و هر کس به اندازهای که در توان دارد و برای اینکه قدر آنچه که به دست آوردهایم را بدانیم و قدردان باشیم، باید جبران کنیم. یک نفر در سایت و انتشارات خدمت میکند.
یکی در آبدارخانه، یکی آزمون میدهد و به عنوان کمک راهنما به خدمت کردن و آموزش دادن ادامه میدهد، یکی مرزبان میشود و یک نفر ایجنت و...یک نفر کمک مالی میکند هر چهقدر که در توانش هست. همه این افراد در هر جایگاهی که قرار دارند، هم خدمت میکنند و هم آموزش میبینند و رشد میکنند. با این اقدامات، ظرفیت ما هم افزایش مییابد.
روزی بنیان کنگره این محیط را مهیا کرده است و رایگان در اختیار افراد گذاشتند و افرادی آمدند و به درمان رسیدند و این راه را ادامه دادند، تا امروز که ما از آن بهره ببریم و ما هم باید اقدام کنیم تا این راه هموار گردد و افراد دیگر هم بتوانند به درمان برسند، هدف عظیم آقای مهندس دژاکام که گسترش دستاوردهای کنگره ۶۰ و برپاسازی آکادمی است، اجرا شود.
این دستور جلسه شامل دو بخش است: کمک کنگره به من و کمک من به کنگره، که البته خدمتی که ما در ظاهر به کنگره میکنیم، در اصل ابتدا خدمت به خودمان است و سپس به کنگره، جالب است بدانید من ابتدا که وارد کنگره شدم، اصلا به دنبال این نبودم که چگونه با خانواده خودم برخورد داشته باشم و یا چگونه نقطه تحمل خود را بالا ببرم، که وقتی پا در مسیر گذاشتم به چیزهای جدیدی رسیدم که شاید درمان اعتیاد در مقابل آنها یک در مقابل هزار است.
من در کنگره یاد گرفتم زندگی یک گذر است و در این گذر باید کاشت، داشت، برداشت و به پای محصول خود باید بسیار صبر داشت و تلاش نمود، حال این خدمت کردن میتواند مادی یا معنوی باشد و ضرورت آن احساس دین و یا پرداخت بدهی خود ما نسبت به چیز با ارزشی است، که به دست آوردهایم و این بندگی کردن در سیستم دقیق و منظم الهی بایستی باشد. من و خانوادهام تا آخر عمرمان مدیون کنگره ۶۰ هستیم.
نویسنده و تایپ: همسفر سحر رهجو راهنما همسفر سمیرا (لژیون یکم)
ویرایش: همسفر لاله رهجو راهنما همسفر سمیرا ( لژیون یکم)
ارسال: همسفر فرنوش (نگهبان سایت) همسفران نمایندگی حکیم هیدجی
- تعداد بازدید از این مطلب :
126