English Version
This Site Is Available In English

دستور جلسه‌ای به‌نامِ خانم‌های مسافر را ما در کجای دنیا دیده‌ایم

دستور جلسه‌ای به‌نامِ خانم‌های مسافر را ما در کجای دنیا دیده‌ایم

صحبت‌های دیده‌بان محترم در رابطه با دستور جلسه: (خانم‌های مسافر)

خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان اصغر هستم یک مسافر.
آقای مهندس مِتُدی را در دنیا پایه‌گذاری کرده‌اند که از روز الست تا به حال نبوده.
دستور جلسه‌ای به‌نامِ خانم‌های مسافر را ما در کجای دنیا دیده‌ایم. قبل از کشف روش DST ما خودمان، آقایان مصرف‌کننده را از چشم بقیه پنهان می‌کردیم زیرا اعتیاد در جامعه جرم بود. اما شخصی آمد و گفت؛ اعتیاد یک بیماری است و این تابو شکسته شد. اکنون می‌توانیم همه‌جا اعلام کنیم که من مسافر هستم و گاهی اوقات باید بگوییم خداوندا تو را شکر می‌گویم که روزی مصرف‌کننده بودم تا به کنگره ۶۰ وارد و درمان شوم. اکنون دیگر، خودمان را از بقیه مخفی نمی‌کنیم و باعث افتخار است که ما این بیماری را حل کردیم. درواقع؛ تمام این اتفاقات به خاطر زحمات آقای مهندس است که به همه‌ی دنیا اعلام کرد، اعتیاد یک بیماری است که شخص به‌خاطر جهل و ناآگاهی موادمخدرِ خارجی را جایگزین مواد شبه‌افیونی درونی کرده و از آن مهم‌تر دستور جلسه این هفته است که در مورد خانم‌های مسافر می‌باشد. عده‌ای از ما هنوز به‌خاطر تعصبات غلط وقتی، یک خانمِ مصرف‌کننده را می‌بینیم به سرعت ذهنیت منفی به‌سراغ‌مان می‌آید.
به‌عنوان مثال؛ خانم خود من یک مسافر است. اگر تصمیم گرفت، کنگره بیاید می‌گوییم نه! حتی بعضی از ما به همسفر‌مان هم اجازه آمدن به کنگره را نمی‌دهیم. من هفته اول با خودم می‌گفتم، چطور اجازه بدهم، همسرم در کنار معتادین قرار بگیرد. بعد متوجه شدم، اینجا از زمین تا آسمان با آنچه فکر می‌کردم فرق می‌کند.
اکنون وقت آن است که این پیام به تمام دنیا رسانده شود. حال وظیفه ما چیست؟
وظیفه ما پیام‌رسانی صحیح می‌باشد.
چگونه پیام‌رسانی صحیح انجام بدهیم؟
آیا باید در کوچه و خیابان فریاد بزنیم؟
خیر. باید درست سفر کنیم و به درمان برسیم. خودم، زمانی که به کنگره ۶۰ آمدم همه‌ی فامیل اطلاع داشتند که من بارها تصمیم به ترک موادمخدر نموده بودم و با خود می‌گفتند: این چندین مرتبه ترک کرده، این دفعه هم مثل دفعات قبل. بعداً متوجه شدند، این‌بار فرق می‌کند و آنها به سراغ من آمدند. بعد از مدتی دیدند، خانم من هم درمان شده و در پی آن خانم‌ها هم آمدند.
روش کنگره ۶۰، روش الگویی است. کافی است با سفر درست، این الگو را به جامعه نشان دهید. هنوز برای خانم‌های مسافر مشکلات فراوانی در جامعه وجود دارد. شخصی را می‌شناسم که خودش در کنگره درمان شد، اما همسرش که یک مصرف‌کننده بود را می‌خواست با قرص درمان کند و این ناشی از تعصب غلط ما است. هنوز عده‌ای بر این باورند که؛ هفته همسفر نباید به همسفر خود اجازه بدهند لباس سفید بپوشد و می‌گویند زشت است. باورهای غلط با اشتباهات خودمان بوجود می‌آید. اگر روشن کردن کبریتی باعث آتش‌سوزی جنگلی بشود آیا این کبریت است که مقصر می‌باشد؟ خیر، مقصر کسی است که آن را روشن می‌کند.
این ما هستیم که نمی‌دانیم چطور زندگی کنیم و زندگی کردن را در محیط کنگره ۶۰ آموختیم. پس خیلی مهم است که؛ علم کنگره را بیاموزیم، سپس به آن عمل کنیم و نیازی به تبدیل نیست. تبدیل خود انجام می‌پذیرد و مطمئن باشید که راه باز می‌شود.
این هفته‌ بسیار مهم است، اگر در اطرافیان خود خانم مصرف‌کننده‌ای هست اصلاً نگران نباشید. خودِ من، هر ارگانی می‌روم با افتخار می‌گویم؛ روزی ۴۰ گرم تریاک مصرف می‌کردم و اکنون درمان شده‌ام چون "صفت گذشته در انسان صادق نیست". بله من اشتباه کردم و جبران هم کردم و این یک هنر است که درمان شده‌ام. روش D.S.T علمی است و ما وظیفه داریم از آن درست استفاده کنیم و از آن مهم‌تر آن‌که؛ آن را با دیگران به اشتراک بگذاریم و زکات این علم را پرداخت کنیم.
اگر آقای مهندس دژاکام زکات علم خود را نداده بودند، اکنون شما کجا بودید؟
اگر ایشان نبودند من کجا بودم و اگر من نبودم شما کجا بودید؟
این‌ها همه سلسله مراتب است.
شخصی با گریه به من گفت در پارک‌ها دختران کم‌ سن‌وسال حشیش و گل مصرف‌می‌کنند، ما چه کاری از دست‌مان بر‌‌می‌آید که انجام دهیم؟
گفتم ابتدا به فکر خانواده‌ی خودت باش، آموزش بگیر و آموزش بده.
چرا ما مصرف‌کننده مواد مخدر شدیم؟
زیرا نمی‌دانستیم.
حال برای فرزندانمان چه‌کار کنیم؟
آموزش بگیریم که؛ انواع موادمخدر چیست و به فرزندان خود بیاموزیم که در مواجه با مواد مخدر هوشیار باشند. حرف حق باید از دهان حق‌گو بیرون بیاید. ما خانواده خود را به چیزی که هستیم تبدیل می‌کنیم نه چیزی که می‌خواهیم پس ابتدا باید خودمان را اصلاح کنیم.
هر روز در دنیا مواد جدیدی ساخته می‌شود پس ما باید به سلاح دانایی مسلح شویم.
"من آب می‌آورم تو آنقدر بنوش که سیراب شوی اما نه زیر آب"
یک سلام و یا یک کلمه می‌تواند معجزه کند.
"فَمَن يَعۡمَلۡ مِثۡقَالَ ذَرَّةٍ خَيۡرࣰا يَرَهُۥ پس هركس ذرّه‌اى نيكى كرده باشد نتيجه‌اش را خواهد ديد".
مراقب باشید و فکر نکنید اگر درمان شدید همه چیز تمام شده، خیر این‌چنین نیست. باید به فکر خانواده‌ی خود باشیم. باید این علم را به درستی بیاموزیم و درست انتقال بدهیم و از  نعمت‌هایی که خداوند برای ما فراهم کرده به درستی استفاده کنیم.

قرائت پیام مرزبان، بستن پیمان و اعطایِ شال مرزبانان دوره دهم نمایندگی خواجو در روز سه‌شنبه مورخ: 18 دیماه 1403.
توسط دیده‌بان محترم؛ آقای اصغر منصوری.

من به مرزبان‌های قدیم خدا قوت می‌گویم. همان‌طور که می‌دانید مرزبانی یکی از ارکان مهم یک شعبه است همان‌طور که ایجنت و راهنمایان هستند.
انرژی یک شعبه به‌واسطه‌ی مرزبانان و زحماتی که می‌کشند در آن شعبه جاری و ساری است . ۱۴ ماه بدونِ هیچ چشم‌داشتی خدمت‌ می‌کنند. مسایلی در بیرون از شعبه وجود دارد که رسیدگی به آن از وظایف ایجنت و مرزبان است. در کنگره ۶۰ همه با هم یکسان هستند و هیچ‌کس از دیگری بالاتر نیست. این شالی که گردن من است به‌خاطر آن است که من ظیفه‌ای بر عهده دارم، واگرنه همه در پیشگاه خداوند با هم برابریم.
"کسی به خداوند نزدیک‌تر است که با تقواتر باشد".
اما در کنگره سلسله مراتبی وجود دارد تا ما بتوانیم به هم آموزش دهیم و از هم آموزش بگیریم و اسلحه کنگره ۶۰ "عشق و محبت" است. ما باید به مرزبانان احترام بگذاریم، فرقی نمی‌کند که آن شخص کیست، ما به جایگاه او حترام می‌گذاریم.
مرزبانان حتی از راهنمایان هم زحمت بیشتری می‌کشند، خودم قبلاً راهنما بوده‌ام.
آنان مکان را برای راهنمایان امن می‌کنند پس به آن‌ها احترام بگذارید و در انجام امور شعبه یاری‌شان کنید.
مراقب باشیم، وقتی در جایگاه بالاتری قرار می‌گیریم دچار منیت نشویم و فراموش کار نشویم که ما قبلاً که بوده‌ایم.

تایپ: مسافر نوید لژیون بیست‌ویکم
عکس: مسافر مهدی لژیون هشتم
تنظیم و ارسال: مسافر حسن لژیون دوم

نمایندگی خواجو

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .