هشتمین جلسه از دوره اول سری کارگاههای آموزشی مجازی همسفران نمایندگی ابهر با استادی همسفر مژگان با دستور جلسه «کمک من به کنگره و کمک کنگره به من»روز شنبه ۲۲ دی ۱۴۰۳ آغاز به کار کرد.
سخنان استاد:
شاید استفاده از کلمه کمک، آنچنان مناسب نباشد؛ زیرا کاری که کنگره برای اعضاء انجام میدهد، چیزی فراتر از کمک است. پس بهتر است بگوییم، احیای یک انسان که همه نفوس احیاء میگردند و این موضوع قابل اندازهگیری نیست. برای هر یک از مسافران و همسفران سفراول یاسفر دوم قبل از آشنایی با کنگره ۶۰ ، فکر قطع مصرف و یا درمان کامل آرزویی محال بود و برای مصرف کنندگان مواد کابوسی شیرین؛
زیرا انواع و اقسام روش های مرسوم ترک اعتیاد را امتحان کرده و در هربار قطع مصرف، گویی دردی به دردهایشان اضافه میشد و خانواده هایشان بیشتر از قبل صدمه میدیدند. هر راهی را امتحان میکردند اما از هیچ کدام نتیجه نمیگرفتند؛ چه سختی هایی کشیدیم چه خماریی هایی را تحمل کردیم چه هزینه هایی را متحمل شدیم و بیشتر به سمت افسردگی پیش رفتیم. مادری که میدید فرزندش جلوی چشمش آب میشود.
اما اراده این را ندارد که با آن سختی که ترک اعتیاد است، مقابله کنند. برغصهاش اضافه میشد. اما خداراشکر میکنیم که خداوند آقای مهندس دژاکام را برایمان رساند که خداراشکر نتیجه داده است. خیلی ها از این فاضلاب و مرداب هانجات پیدا کردند و امیدواریم که با امکاناتی که در رسانه و همچنین فضای مجازی است، جوانان ما بتوانندراه کنگره راپیش بگیرند و به درمان برسند واز تمام امکاناتی که در کنگره برای ما ایجاد کرده اند؛
از قبیل: ساختمان،صندلی،میکرفون و پذیرایی، امکانات ورزشی وخیلی امکانات دیگر که جناب مهندس زمان وزندگیاش راصرف کمک به ما کرده وهیچ گونه نمیتوانیم جبران کنیم و ما هرچه قدر کمک نقدی کنیم، از طرف خدا به ما و خانوادهمان برمیگرداند.
پس در آخر خدای خودم راشاکرم که این اذن و اجازه را به من ومسافرم داده که بتوانیم درمان شویم و امیدوارم که آنقدری داشته باشم که بتوانم کمک نقدی هم به کنگره کنیم. تا کسانی که بعد از ما میخواهند بیایند وبه امید خدا به درمان برسند استفاده کنند. یک مثالی هست که دیگران کاشتند، ما خوردیم، ما میکاریم دیگران بخورند.
تایپ:همسفر ناهید رهجوی راهنما همسفر نسرین(لژیون یکم)
ویراستاری و ارسال: همسفر یلدا نگهبان سایت
همسفران نمایندگی ابهر
- تعداد بازدید از این مطلب :
335