استاد امین در سیدی «۱۴۰۳Dsap» میفرمایند: شروع تولید دیسپ سال هزار و سیصد و نود و یک بود که آقای مهندس مخترع و استاد امین کاشف آن بودند. آقای مهندس زمینی را در هیدج خریداری کرده بودند که در آن زمان هیچ امکاناتی نداشت، فقط درخت سیب، انگور و تعدادی درخت گردو داشت که این محصولات را نیز در بازار به قیمت خوبی نمیخریدند و آن موقع بود که آقای مهندس تصمیم گرفتند با سیبها سرکه درست کنند و بعد از یک سال تلاش و زحمت به سرکهای بسیار مرغوب دست یافتند. فرایند تولید DSAP باید در طی چهارده ماه این تبدیل انجام بگیرد تا به این مرحله که ما الان میبینیم. DSAP مثل سفر یک مسافر که ده الی یازده ماه زمان نیاز دارد، احتیاج به همین مدت زمان برای رسیدن به مرحله مفید را دارد و دقیقاً با متدد DST به وجود میآید.
یکی از خواص DSAP این است که سیستم گوارش انسان را تنظیم میکند. اوایل افرادی که به کنگره میآمدند برای درمان مشکلات سیستم گوارش و کبدشان با نظر آقای مهندس از DSAP استفاده میکردند، با اینکه DSAP خاصیت اسیدی دارد؛ ولی حالت نفخ و اسیدی معده را میتواند برطرف کند. الکل باید بالای نود درصد خلوص داشته باشد تا بتواند میکروبها را از بین ببرد و ضدعفونی کند، اما سه تا پنج درصد، DSAP خاصیت میکروبکُشی دارد. DSAP یک ضدعفونی کننده و ضدالتهاب بسیار قوی میباشد زیرا، عامل اصلی بسیاری از بیماریها حتی سرطان و MS عفونت و التهاب است. یکی دیگر از خواص DSAP این است که به صورت خوراکی، بخور و مشامی میتواند بیماری سینوزیت را درمان کند و برای این کار میتوانیم محلول رقیق شده DSAP را در یک سرنگ ریخته و در حالت افقی آن را درون بینی بریزیم و چند دقیقهای صبر کنیم تا مانند آنتی بیوتیک عمل کند و عفونتها را از بین ببرد، البته باید مدتی در انجام این کار مداومت و تکرار داشته باشیم تا نتیجه بگیریم.
علت اصلی مشکلات گوارشی اکثر افراد مربوط به تغذیه ناسالم و استفاده از مواد غیرطبیعی و حاوی انواع مواد افزودنی است، مانند روغنهای مایع و جامد، نانهای نانوایی، چایهای حاوی رنگ و سم و... مثلا آردی که برای تهیه نانهایی که ما میخوریم استفاده میشود تقریبا همه مواد مفیدش گرفته شده و خیلی مواد نگهدارنده به آن اضافه شده است و این موضوع میتواند عامل خیلی از مشکلات گوارشی باشد و یا آرد لواش که بدون سبوس است و کاملاً برای بدن مضر است، آرد لواش وقتی قابل خوردن است که به محض آسیاب شدن از آن استفاده شود و هیچ گونه مواد نگهدارندهای به آن اضافه نشود.
موضوع دیگر در مورد روغنها است که اصلاً طبیعی و قابل استفاده نیستند، معمولا به روغنها اکسیژن با فشار زیاد تزریق و اضافه میکنند تا بوی بد آن را از بین ببرند و این بوی بد نشاندهنده مضر بودن آن ماده اولیه میباشد؛ به جای استفاده از روغنهای ناسالم میتوانیم از کره حیوانی، روغن کنجد یا روغن ارده استفاده کنیم، چون درمان بیماریها و عوارضی که روغنهای غیرطبیعی در جسم و بدن ما به وجود میآورند خیلی گرانتر و هزینه بردارتر از هزینه خرید چند کیلو کره است.
سیستم ایمنی بدن را Dsap فوقالعاده تقویت میکند، برای درمان بیماری شایع زگیل تناسلی بسیار مؤثر است؛ به این روش که آقای مهندس میفرمایند: افراد باید برای درمان این بیماری با DSAP باید به مدت بیست و یک روز به صورت TDS یعنی سه بار در روز به نسبت یک به پنج از دیسپ درون یک لگن ریخته و چند دقیقهای در آن بنشینند، برای بیست و یک روز بعد دوبار در روز و بیست و یک روز بعد یک بار استفاده کنند و از آن پس هر یک روز یا دو روز در میان این روش را انجام دهند تا این مشکل که همه جا میگویند درمانی ندارد از بین برود. آقای مهندس بعد از تولید DSAP توانستند کرم DSAP را نیز تولید کنند که در درمان اکثر بیماریهای پوستی از قبیل قارچها، مشکلات ناخن و.... بسیار مؤثر و نتیجه بخش است.
تمام این یافتههای مهم آقای مهندس در مورد DSAP به صورت مقاله در مجلات معتبر دنیا و آمریکا چاپ شده است که میتوانیم در سایت آنها را ببینیم و مطالعه کنیم. برای کسانی که مشکل خاص و بیماری ندارند استفاده از DSAP به میزان پنج سیسی در روز کفایت میکند، اما افرادی که برای درمان بیماری از آن استفاده میکنند باید مقدار بیشتر و در تعداد دفعات بیشتری مورد استفاده قرار بدهند.
داستان شراب و DSAP، مانند داستان حنظل و رطب در کتاب۶۰ درجه است. هر دو از یک مبدا حرکت میکنند، ولی مقصدشان متفاوت است. رطب یک میوه شیرین و خیلی مفید است، ولی حنظل خیلی تلخ و بیاستفاده است، درست مثل انگور که یک محصولی است که میتوان هم از آن استفاده خوب و هم استفاده ضدارزش کرد. DSAP یک محصول ارزشی و بسیار مفید برای انسان است و شراب یک محصول ضدارزشی و مضر برای بدن محسوب میشود.
خلاصه سیدی «۱۴۰۳Dsap»
نویسنده: همسفر شهربانو رهجوی راهنما همسفر شکیبا (لژیون هفتم)
رابط خبری: همسفر عصمت رهجوی راهنما همسفر شکیبا (لژیون هفتم)
ارسال: همسفر راهله دبیر سایت
- تعداد بازدید از این مطلب :
186