English Version
This Site Is Available In English

یاد گرفتم قضاوت نکنم

یاد گرفتم قضاوت نکنم

سیزدهمین جلسه از دوره چهارم جلسات آموزشی خصوصی لژیون سردار ویژه همسفران شعبه سمنان در روز دوشنبه ۱۷ دی ماه ۱۴۰۳ با استادی راهنما همسفر فاطمه و نگهبانی راهنما همسفر راضیه و دبیری همسفر و راهنمای نیکوتین عارفه با دستورجلسه «خانم‌های مسافر» ساعت ۱۴:۳۰ آغاز به کار نمود.

خلاصه سخنان استاد:

در ابتدا خداوند را شاكرم كه در اين جايگاه قرار دارم و از نگهبان محترم سپاس‌گزارم كه فرصت خدمت كردن را در اختیارم قرار دادند. عنوان دستورجلسه امروز خانم‌های مسافر است و اولین سالی است که در لیست دستور جلسات کنگره قرار گرفته و بسیار حائز اهمیت است. همان‌طور که می‌دانیم در سال‌های اخیر دختران و زنان زیادی در جامعه ما درگیر اعتیاد شدند. در مکان‌های عمومی این افراد را به چشم دیده‌ایم که این عمل را برای تفریح، بدست آوردن حس‌های خوب، حس غرور از کشیدن سیگار و یا به دلیل زندگی با یک مصرف‌کننده، ناخودآگاه تبدیل به یک مصرف‌کننده قهار می‌شوند.

آقایان ممکن است که اعتیادشان از یک نخ سیگار شروع شود اما خانم‌ها به صورت مستقیم وارد مرحله موادمخدر سنگین می‌شوند که خطر فراوانی را به همراه دارد. به طور متوسط اگر یک آقا بخواهد به مرحله آخر‌خط در اعتیاد برسد هشت سال زمان نیاز است؛ اما برای خانم‌ها این قضیه نیازمند دو سال زمان است.

اگر همه انسان‌ها راجع‌به خودشان، آفرینش‌‌ و خلقت‌شان درست فکر کنند و بررسی لازم را انجام دهند که جایگاه‌ و مقام‌شان در خلقت کجاست، درگیر مواد نخواهند شد. در کنگره بیان شده است که ما آدرس خودتان را به شخص خودتان می‌دهیم تا بتوانید شناخت درستی نسبت به خود داشته باشید. اگر یک خانم در رابطه با خودش تحقیق کند، در درون خودش بیابد که منِ واقعی‌ام چه کسی است، به‌عنوان یک همسر، مادر، دختر، خواهر چه نقشی را بر عهده دارم و چه کاری باید انجام دهم مصرف‌کننده نخواهد شد.

اگر پدرم و یا همسرم مصرف‌کننده است آیا دلیل بر این می‌شود که من هم مصرف‌کننده شوم یا این‌که می‌توانم با خودم فکر کنم، اطلاعات و آگاهی جمع‌آوری کنم و جهان‌بینی خودم را بالا ببرم. همه افرادی که در کنگره حضور دارند خوش‌بختانه با جهان‌بینی آشنا هستند و آن‌را دریافت کرده‌اند؛ اما سطح جهان‌بینی افراد را نمی‌توان مورد قضاوت قرار داد. طبق تمام اطلاعاتی که کنگره راجع‌به اعتیاد در اختیارم قرار داده است یاد گرفتم که اگر من در اجتماع یک مصرف‌کننده خانم را دیدم که ظاهر مناسبی نداشت و یک مادر و همسر خوش‌اخلاق نبود قضاوتش نکنم. به نظرم اولین کاری که یک انسان می‌تواند انجام دهد این است که یک مصرف‌کننده را قضاوت نکند.

من در ماه‌های اخیر خانم‌های مصرف‌کننده زیادی را مشاهده کردم، در گذر عمرم با خیلی از این عزیزان رو‌به‌رو بودم و تخریب‌هاشان را دیده‌ام اما تنها کاری که توانستم انجام بدهم این بود که همیشه برای آ‌ن‌ها دعای خیر می‌کردم تا بتوانند راه درست را پیدا کنند و اقدامات درمانی خود را انجام دهند. جناب‌مهندس تدابیر زیادی اندیشیدند که امسال این دستور‌جلسه را اضافه نموده‌اند. برای این‌که یک خانم بخواهد جایگاه‌های متعددی را در جامعه تجربه کند سخت است حال اگر هم مصرف‌کننده باشد نگاه‌های بدتری به او وارد می‌شود و نمی‌تواند مانند یک خانم عادی زندگی کند.

در طی حضور چندین ساله‌ام در کنگره چنین برداشت کرده‌ام که هدف اصلی جناب‌مهندس آموزش درست زندگی کردن است و برای ایشان فرقی نمی‌کند مصرف‌کننده آقا باشد یا خانم؛ زیرا درمان برای‌شان مهم است. جناب‌مهندس به این موضوع اندیشیدند که اگر به هر دلیلی یک خانم مصرف‌کننده شود، ما اجازه نداریم به او بگوییم تو حق حیات نداری، تو مادر خوبی نیستی و مادر خوبی نخواهی شد، پاک و درست نمی‌شوی؛ زیرا همین برخورد نامناسب و طرد کردن خانواده‌ها به علت عدم آگاهی، باعث می‌شود که خانم مصرف‌کننده جرئت درمان خودش را هم نداشته باشد.

طبق اطلاعات و آگاهی‌هایی که از کنگره دریافت می‌کنیم لازم است که پیام کنگره را به خانم‌هایی که نیاز دارند برسانیم و به آن‌ها بگوییم مکانی وجود دارد که شما را به درمان خواهد رساند. در نهایت دعا می‌کنم که در نمایندگی سمنان شعبه‌ای مختص خانم‌های مسافر تأسیس شود.

رابط خبری: همسفر نازنین مرزبان خبری
عکاس خبری: همسفر و مسافر نیکوتین سحر رهجوی راهنما همسفر راضیه (لژیون چهارم)
تایپ و ویرایش: همسفر‌ زهرا رهجوی راهنما همسفر‌ مریم  (لژیون هفتم)
ارسال مطلب: همسفر طیبه رهجوی راهنما همسفر حلیمه (لژیون سوم)
همسفران نمایندگی سمنان

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .