هشتمین جلسه از دوره دوم کارگاههای آموزشی مجازی مسافران کنگره ۶۰ نمایندگی باباطاهر همدان، با استادی راهنمای محترم مسافر صمد با دستور جلسه «خانمهای همسفر» شنبه ١۵ دیماه ۱۴۰۳ آغاز به کار نمود.
سخنان استاد:
سلام دوستان صمد هستم مسافر
جا دارد که هفته همسفر را خدمت بزرگ همسفر کنگره ۶٠ و همه همسفرهای محترم تبریک بگویم. در مورد خانمهای مسافر باید یک اندیشه ژرفی پشت این دستور جلسه بوده باشد که آقای مهندس به این نتیجه رسیدهاند که این را در دستور جلسات سالانه لحاظ کنند. این نشان دهنده اهمیت این کار است و ما باید به این سمت و سو برویم که خانمهای مسافر که میآیند و به درمان میرسند، در این مورد بیشتر صحبت شود تا جامعه آمادگی این را داشته باشد. ما میدانیم که مسافرهای خانم از اوایل کنگره حضور داشتند و همانطور که در روز چهارشنبه دیدیم خانمهای مسافری بودند که بیست سال، پانزده سال پیش درمان شده بودند و رهایی داشتند و این نشان دهنده این است که آقای مهندس از روز اول روی این موضوع دارد کار میکند، و امروز به این نتیجه رسیده است که این را در جلسات عمومی هم لحاظ کند تا ما بیشتر راجع به این قضیه صحبت کنیم و من به این درک برسم که خانمهای مسافر هم یک بیمار هستند.
ما همه میدانیم که در جامعه ما به خانمهای مسافر با یک دید متفاوتی نگاه میشود و ما باید این را لحاظ داشته باشیم و مد نظر قرار بدهیم. این نیست که بگوییم نه اینها با ما تفاوت دارند و زن نباید اعتیاد پیدا کند و خوب نیست. هیچ فرقی نمیکند که زن هم مثل مرد خواسته یا ناخواسته دچار اعتیاد شده و امروز یک بیمار است. امروز ما باید شرایط را برای آنها فراهم کنیم. من مسافر، من همسفر مرد به گونهای عمل کنم که این شخص بیاید و به درمان برسد. خدای نکرده عملکردم طوری نباشد که از درمان فاصله بگیرم و فراری باشم. چه بسا که انگ هایی که به ما در جامعه میزنند به خانمهای مسافر هم زده میشود، این را ما باید مدنظر قرار بدهیم شرایط را آماده کنیم و هر کاری از دست ما میآید انجام بدهیم، طوری نباشد که بگوییم خانمهای مسافر تفاوت دارند یا کاری نکنیم که زده شوند و یا کاری کنیم که شخص خجالت بکشد بگوید اعتیاد دارد.
اینها متاسفانه ضعفهای جامعه ما هستند. کنگره از روز اول در این مورد فعالیت خود را شروع کرده و کارهایش را انجام داده است. همانطوری که میدانید ما یک ساختمان کاملا مجزا داریم برای خانمهای مسافر که هیچ مسافر یا همسفر آقایی به آنجا ورود نمیکند و کاری ندارد. کاملا از ما جدا هستند طریقه درمان آنها با ما یکی است ولی رفت و آمدهایشان از ما کاملا جدا است. در شهرهای دیگر مثل کرمان، اصفهان، مشهد داریم که ساختمانهای جداگانه دارند، و این روش درمان برای خانم های مسافر میتواند خیلی بهتر باشد چرا؟ چون که خانمها از نظر قوای جسمانی نسبت به آقایان ضعیفتر هستند و به واسطه همین میتواند برای خانمها این روش DST بهتر باشد. امیدوار هستم که ما این سازوکار را در شهر خودمان همدان هم داشته باشیم و بتوانیم آن را به اجرا در بیاوریم و خانمهای مسافر هم بیایند و به درمان برسند. ممنونم که به صحبتهای بنده توجه فرمودید.
تایپ: مسافر محمد (لژیون نهم)
تنظیم و ارسال: مسافر مسعود مرزبان خبری
- تعداد بازدید از این مطلب :
82