English Version
This Site Is Available In English

در دنیا دیسپ باید جایگزین شراب شود

در دنیا دیسپ باید جایگزین شراب شود

در سال ۹۱ آقای مهندس دژاکام باغی را خریداری می‌کنند، آن باغ دارای درخت سیب، انگور و تعدادی گردو بوده است. استاد امین می‌بینند سیب‌های سالم بر روی زمین می‌افتند، اگر استفاده نکنند از بین می‌روند. به آقای مهندس دژاکام می‌گویند، این‌ها را سرکه کنیم. مدت ۱۱ ماه زمان می‌‌برد، وقتی سرکه به دست می‌آید می‌بینند که از سرکه معمولی بسیار بهتر است. آقای مهندس دژاکام روی آن چندین مرحله تغییرات انجام می‌دهند تا به دیسپ امروز تبدیل شده است.

در کتاب ۶۰ درجه در مورد رطب و حنظل صبحت می‌کنند، حنظل به دلیل کم مصرف بودن آن کشت کمی دارد؛ ولی رطب برای انسان یک غذای مقوی و مفید می‌باشد به همین دلیل کشت آن بسیار زیاد می‌‌باشد. دیسپ و شراب هم مانند داستان رطب و حنظل است. با این تفاوت که به جای کشت رطب حنظل کشت می‌شود.

فرآیندی که بر روی دیسپ انجام می‌شود  چیزی حدود ۱۴ تبدیل بر روی آن انجام می‌شود تا به این مرحله برسد. سیب فلسفه‌ای دارد، بیشترین میوه‌ای که در همه جای دنیا وجود دارد سیب است و تقریبا در همه زمین‌ها؛ حتی در زمین‌های سردسیر قابل کشت است.

زمانی که دیسپ به دست آمد به صورت تجربی از آن استفاده کردند؟ نتایج آن را دیدند و به آزمایشگاه دادند تا بررسی شود. دیسپ در مرحله اول بر روی سیستم گوارش اثر درمانی می‌گذارد؛ چون خود سیب یک ماده مقوی است، همچنین انگور و املاحی که در این دو ماده وجود میکروارگانسیم‌ها، باکتری‌ها و آنزیم‌هایی که در جسم انسان می‌تواند مفید باشد در طول فرایند دیسپ شروع به وجود آمدن می‌کنند تا نیاز جسمانی انسان را تامین کنند.

میکروارگانیسم‌ها که درون ساختمان جسم ما هستند تقریباً ۰ برابر تعداد سلول‌هایی هستند که داریم. فردی که کبد گرید ۵ داشت از دیسپ استفاده کرده و در زمان یک سال و چهار ماه گرید را به صفر رسانده، دیگر اثرات دیسپ بر روی کارکرد کلیه، ترش کردن معده یا رفلکس است. دیسپ خاصیت اسیدی دارد؛ ولی وقتی وارد معده می‌شود خاصیت اسیدی معده را مطلوب می‌سازد و خاصیت قلیایی به وجود می‌آورد.

برجسته‌ترین خواص دیسپ؛ ضدعفونی‌کننده و ضدتورم بودن آن است. الکل باید دارای۹۰ درصد خالصی باشد که خاصیت میکروب‌کشی داشته باشد؛ ولی دیسپ حدود ۵ درصد است و خاصیت میکروب‌کشی دارد.

از زمان‌های قدیم سرکه به عنوان ضدعفونی‌کننده قوی در جنگ‌ها و جاهای مختلف کاربرد داشته، همچنین استفاده از دیسپ به صورت خوراکی و یا بوخور از طریق مشام برای خشک شدن چرک‌ها در عفونت‌های سینوسی بسیار مفید است.

به این ترتیب عمل می‌شود که ۱ سی سی دیسپ با ۱۰ سی سی آب ترکیب شود،برای کسانی که نمی توانند حالت غلیظ و تند آن را تحمل کنند بهتر است، ۱ سی سی دیسپ را با ۴۰ سی سی آب جوشیده شده سرد یا سرم شست‌وشو ترکیب کنند.

برای کسانی که سینوزیت داشته باشند، بخواهد آن را درمان کنند باید در حالت افقی قرار بگیرند و با سرنگ ۵ سی سی محلول را در بینی خود بریزند، بهترین زمان برای انجام آن قبل از خواب یا بعد از بیدار شدن است.

زمانی که محلول داخل بینی ریخته می‌شود باید تا قسمت سینوس‌ها نفوذ کند تا اثر داشته باشد. تکرار این عمل همراه با بوخور و خوردن دیسپ طی دو یا سه هفته باعث درمان نهایی می شود.

برای استفاده کردن از دیسپ در گوش، باید محلول رقیق باشد و یک تا دو قطره ریخته شود، همچنین برای چشم هم می توان استفاده کرد به شرطی که رقیق باشد و نسبت یک به ۵ یا ۱ به ۱۰ داشته باشد.

در مورد دیسپ انگور فرمودند؛ مقدار اسیدش قوی‌تر است و یک سری خواص دیگر دارد برای مشکلات پوستی، ناخن، همچنین برای قارچ‌ها خاصیت ضدعفونی بسیار قوی دارد، ضروری هست کسی که بیمار می‌شود دیسپ را به صورت سه وعده در روز استفاده کند.

آقای مهندس دژاکام بعد از چند سال دیسپ را به صورت کِرِم در اختیار ما قرار دادند تا مشکلات پوستی را از بین ببرند. کرم دیسپ برای چروک‌های پوست، جای سوختگی، زخم بستر، آبله‌مرغان و نیز جوش‌های مختلف صورت مناسب می‌باشد‌.

دیسپ باید جایگزین شراب در دنیا شود و در دوزهای مختلف مورد استفاده قرار بگیرد تا بتوانیم به سلامتی جسم خود کمک کنیم.

تایپ و نگارش: همسفر ناهید، رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون پنجم)

رابط خبری: همسفر فاطمه، رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون پنجم)
عکس: همسفر پریسا، رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون سوم)
ویرایش و ارسال: همسفر زهرا، رهجوی راهنما همسفر لیلا (لژیون دوم)
همسفران نمایندگی صادق قم

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .