English Version
This Site Is Available In English

خانم‌های مسافر به پشتیبانی بیشتری نیاز دارند

خانم‌های مسافر به پشتیبانی بیشتری نیاز دارند

تعدادی از رهجویان لژیون یازدهم از نمایندگی رودکی پیرامون دستور جلسه《خانم‌های مسافر》مشارکت کرده‌اند در ادامه می‌خوانیم‌:

سلام دوستان زینب هستم یک همسفر

اعتیاد به مواد مخدر، یکی از مهم‌ترین و شایع‌ترین آسیب‌های اجتماعی در جامعه امروزی است که آثار و پیامدهای گوناگونی را در ساختار تعاملاتی اجتماعی و خانوادگی به جا می‌گذارد. پیش از راه کار آقای مهندس‌ دژاکام هیچ راهی برای مهار این مسئله یافت نشده بود. یکی از اصلی‌ترین مباحثی که در زمینه مصرف مواد مخدر وجود دارد، مصرف مواد مخدر توسط خانم‌ها است؛ چون یک خانم نقش تاثیر‌گذاری در جامعه وخانواده به عنوان دختر، خواهر، همسر و یا مادر دارد که بسیار قابل توجه است. خانم‌ها نقش تربیتی مهمی را در جامعه ایفا می‌کنند. انسان‌ها اول در محیط خانواده مسائل تربیتی را فرا می‌گیرند و سپس وارد اجتماع و جامعه می‌شوند.

 در قرآن کریم از زن به عنوان آرامش دهنده یاد شده است و اصلی‌ترین رُکن خانواده و جامعه زن می‌باشد و زمانی که یک‌‌‌ زن دچار اعتیاد می‌شود، بنیان خانواده‌اش به هم می‌ریزد و ستون‌های جامعه دچار تزلزل می‌گردد. در کشور ما اعتیاد خانم‌ها به مواد مخدر یکی از موضوعاتی می‌باشد که کمتر به آن پرداخته شده است. حال سوالی‌ که در اینجا‌‌ مطرح می‌شود این است که آیا جایی برای درمان این خانم‌ها وجود دارد که در کمال آرامش روحی و روانی به درمان‌ برسند؟ کنگره ۶۰ در قسمت پیشگیری، مهار و درمان اعتیاد خانم‌ها فعالیت می‌کند و بستری امن برای خانم‌های مسافر فراهم کرده است که در امنیت کامل به درمان برسند. خانم‌های مصرف کننده بسیار آسیب‌پذیر و شکننده هستند و خیلی سخت و دیر اعتماد می‌کنند و باید در بخش درمان حمایت بیشتری از آنها شود و از جانب خانواده و همسر خود به پشتیبانی بیشتری نیاز دارند تا بتوانند شخصیت اصیل و واقعی خودشان را نشان دهند؛ زمانی که یک خانم مسافر آموزش درستی در مسیر سلامتی دریافت کند، این توانایی را پیدا خواهد کرد تا دنیا را تغییر دهد.

یک خانم سالم یعنی یک خانواده و فرزندان سالم و در نهایت یک جامعه سالم است. به قول آقای مهندس این افراد خانواده شما هستند که بسیاری از آنها در کنار همسر، برادر و یا حتیٰ در کنار پدر یا مادر مصرف کننده شده‌اند. این افراد نباید قضاوت بشوند؛ زیرا ما از پشت پرده زندگی آنها اطلاعی نداریم که چه اتفاقی افتاده است. چه بسا این عزیزان از فشار رنج و تحمّل سختی‌های زندگی به مواد مخدر پناه آورده‌اند و شهر وجودی و زیبایی خودشان را نابود کرده‌اند. مصرف مواد مخدر در میان مردان بیشتر است، امّا سرعت دسترسی به مواد و استعمال آن در میان زنان در چند سال اخیر افزایش یافته است. اعتیاد زنان تا حدودی با اعتیاد مردان متفاوت است. استفاده از مواد مخدر توسط زنان تاثیر زیادی روی ترشحات هورمونی، بارداری و شیر مادران شیرده که اعتیاد دارند، می‌گذارد. 

جناب آقای مه‍ندس فرمودند: مهم‌ترین مسئله در کنگره ۶۰ برای خانم‌های مسافر، امنیت است. خانم‌های مسافر ساختمان مجزا دارند و در روز‌های فعالیت آموزشی آنها ورود آقایان به ساختمان کاملا ًممنوع است و نیز تمام سیستم درمانی وآموزشی توسط مسافر‌های خانم که خود درمان شدگان همین سیستم هستند مدیریت می‌شود.

ایشان فرمودند: قبلاً دستور جلسه‌ای با این عنوان در کنگره نداشتیم و امسال برای اوّلین بار این دستور جلسه برگزار شد و باید افراد جامعه بدانند و درک کنند که کسی که اشتباهی مرتکب شده؛ باید به او فرصت جبران بدهیم.‌ آقای مهندس دژاکام در جمعی از مسافران خانم به این موضوع اشاره کردند که حفظ شخصیت خانم‌های مسافر در کنگره مهم‌ترین مسئله است. هویت خانم‌ها در کنگره باید کاملاً حفظ شود؛ چرا که نگاه جامعه ما به یک خانم که دچار اعتیاد شده خیلی بدتر است نسبت به آقایی که درگیر اعتیاد می‌باشد و به فرد صفات بدی نسبت داده می‌شود. به خاطر سالم بودن فضای کنگره و امنیتی که در کنگره ۶۰ وجود دارد، خانواده‌هایی که دختر، مادر، خواهر و یا همسرشان دچار اعتیاد شده وخواهان رهایی هستن را به کنگره می‌آورند و مانع سفرشان نمی‌شوند. اکثریت افراد به دلیل عدم آگاهی، نگاه خوبی به خانم‌های مسافر ندارند، در حالی که خانم‌ها در خانواده خود مصرف‌کننده شده‌اند؛ یعنی کنار همسر یا پدر و مادرشان و دارای جایگاه‌ اجتماعی قابل احترام مختلفی هستند. به گفته آقای مهندس: کسی که شنا بلد نیست، اصلاً وارد دریا نمی‌شود، کسی در دریا غرق می‌شود اتفاقاً شناگر بسیار ماهری است. درمان خانم‌های مصرف کننده به دلیل سیستم بیوشیمی آنها بسیار سخت‌تر از آقایان است. برای تمام عزیزانی که با این بلای خانمان سوز دست و پنجه نرم می‌کنند از قدرت مطلق اللّٰه اذن ورود به کنگره را خواستارم.

سلام دوستان ناهید هستم یک همسفر

آقای مهندس درباره خانم‌های مسافر گفتند: که تمام خانم‌های مسافر درکنگره جزء اعضای خانواده خود بدانیم. این خانم‌ها در کنار اعضای خانواده خود مصرف کننده شدند؛ خانم‌های مسافر اکثرا دارای تحصیلات، در مقطع لیسانس و فوق لیسانس و یا دانشجو بوده و شرایط بسیار خوبی داشتند. زمانی دیدگاه جامعه نسبت به افراد مصرف کننده خانم‌ بسیار توهین آمیز بود و مکان امنی برای درمان این عزیزان وجود نداشت تا به سلامتی دست پیداکنند. مسئله درمان خانم‌های مسافر یک معضل‌ به شمار می‌آمد. آیا باید برای درمان و ترک به بهزیستی بروند، که برای یک خانم عملی ناپسند است و یا وارد کدام گروه شوند که امنیت داشته باشند؟

یک خانمی که در کانون گرم خانواده‌اش مصرف کننده شده حالا بخواهد درمان شود یک مکان امنی باید داشته باشد، تا به درمان برسد. آقای مهندس حسین دژاکام تنها شخصی بودند که خانم‌های مسافر را درک کردند و برای آنها بستر امن فراهم نمودند تا خانم‌های مسافر به رهایی برسند. ایشان به خانم‌های مسافر یاد دادند که به هیچ‌ کسی تکیه نکنند، فقط باید اول تفکر کنند و مسیر درست را انتخاب کنند و بعد حرکت کنند و نیروهای مافوق الهی هم به آنها کمک خواهند کرد. خانم‌های مسافر پس از رهایی از دام اعتیاد آموزش‌هایی که دریافت کردند در اختیار دوستان خود می‌گذارند و به آنها کمک می‌کنند تا آنها هم به حال خوش و رهایی برسند. خدا را شکر که در این بستر امن تمام کسانی که خدمت می‌کنند راهنمایان، نگهبانان، مدیریت و حتی مسئولان قسمت OT همه این عزیزان از افراد رها‌ شده از دام اعتیاد هستند. 

سلام دوستان زهرا هستم همسفر 

دستور جلسه مسافر خانم برایم خیلی جالب بود. مطمئناً ما مسافر خانم هم داریم خانم‌هایی که به دام اعتیاد افتادن را دیده‌ایم.بسیار‌تحسین برانگیز است که کنگره برای این افراد مکانی برای آموزش و درمان‌شان دارد.کارگاه عمومی شعبه رودکی که شرکت کردم استاد جلسه آقای پیمان فرمودند که همانطوری که خانم‌ها سیستم ایکس‌شان زمان زیادی می‌برد که درگیر مواد بشوند، بازسازی سیستم ایکس‌شان هم بیشتر طول می‌کشد و زمان می‌برد تا به درمان برسند.بسیار باعث خوشحالی است که خانم‌های مسافر در کنگره به درمان می‌رسند و مطمئناً در درمان و بازسازی سیستم ایکس حالشان تغییر می‌کند و سلامتی آن‌ها، تاثیر به سزایی در زندگی و خانواده دارد.

به نظر من شاید زمانی که آقا مصرف‌کننده باشد خانم بتواند زندگی را مدیریت کند، کم و کاستی کمتر باشد ولی وقتی خانم خانه یا یک مادر مصرف کننده باشد، مشکلات و سختی‌های بیشتری در زندگی و برای خانواده پیش می آید. حال خرابی‌ها‌ی یک مسافر خانم را دیده‌ام و اگر به درمان برسد مطمئناً حال بهتری را دارند و می‌توانند زندگی بهتری را تجربه کنند. کنگره ۶۰ برای خانم‌هایی که مصرف کننده سیگار هستند برای درمان لژیونی به نام ویلیام وایت و نیز برای خانم‌هایی که اضافه وزن دارند لژیونی به نام جونز را تشکیل داده است که طبق برنامه واصول آموزشی به وزن ایده‌ال می‌رسند. در آخر شکرگزار خداوند هستم و از مهندس حسین دژاکام بی‌نهایت سپاسگزارم که برای خانم‌های مصرف کننده مواد مخدر هم‌ بستری آموزشی و مکان‌هایی امن را فراهم کردند که‌ افراد خواهان رهایی از اعتیاد حضور پیدا کنند و با داروی شفا بخش OT و برنامه‌ای که راهنما به آن‌ها می‌دهد‌ و برای درمان خودشان و آموزش گرفتن بهره ببرند.

رابط خبری: همسفر پری رهجوی راهنما همسفر معصومه (لژیون یازدهم)

ویرایش:‌ همسفر اعظم رهجوی راهنما همسفر لیلا (لژیون چهاردهم)

تنظیم مطلب: همسفر نگین رهجوی راهنما همسفر افسانه (لژیون دهم)

ارسال مطلب: همسفر سمانه رهجوی راهنما همسفر عفت (لژیون شانزدهم)

همسفران نمایندگی رودکی

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .