مبحث سیدی «مثلث تشخیص۱» برای ۸۹/۱۰/۱۸ است که مطلبی بهعنوان "انسان، فقط دارای روح است" میباشد. آقای مهندس در سیدی راجع به شناخت انسان صحبت کردند و فرمودند: ما در کنگره۶۰ فقط درباره شناخت انسان صحبت میکنیم؛ یعنی اینکه خودمان را بشناسیم و پیدا کنیم. ما انسانها از خودمان هیچ شناختی نداریم، از ساختار فیزیولوژی، روحی و روانی هیچچیزنمیدانیم؛ فقط تصور ما از خودمان اینگونه است که ما مقداری گوشت، پوست و استخوان هستیم، حرکت میکنیم و یک روز به دنیا میآییم و یک روزهم ازدنیا میرویم.
انسانها به دو دسته تقسیم میشوند؛ عدهای تصور میکنند همهچیز بر مادیات است و چیزی را که میتوانند با چشم ببینند را باور میکنند و هیچ اعتقادی به خدا، جهانهای دیگر و آخرت ندارند و عدهای از بزرگان میگویند؛ ما فقط صفات خداوند را میدانیم و ذات خداوند را نمیدانیم، اول باید خداوند را بشناسیم و بعد بگوییم هست یا نیست. ما باید صور آشکار و صور پنهان خودمان را بشناسیم و برای اینکه صور آشکار و صور پنهان را بشناسیم؛ باید "مثلث تشخیص" را بشناسیم.
وقتی میخواهیم یک چیزی را بشناسیم، اول باید در مورد آن مسئله شناخت داشته باشیم؛ مثلث تشخیص از سه ضلع شناخت، تشخیص و عمل تشکیل شده است و ما اگر میخواهیم مسئلهای را حل کنیم؛ باید به این سه ضلع توجه کنیم و آنها را کاربردی کنیم تا مشکل یا مسئله ما حل شود؛ مثلا در مورد اعتیاد، باید اول شناخت داشته باشیم که اعتیاد؛ دارای مشکل جسمی، روانی و جهانبینی است؛ باید اول در مورد اعتیاد شناخت داشته باشیم و بعد تشخیص بدهیم که مشکل در مواد شبه افیونی بدن است و بعد با عمل کردن که متد DST است مشکل را برطرف کنیم.
در کنگره۶۰ بهخاطر شناختی که داریم توانستهایم مشکل اعتیاد، چاقی، سیگار و انواع بیماریها را درمان کنیم. برای مثال در مورد چاقی، اگر شناخت داشته باشیم، میتوانیم آن را حل کنیم. چاقی، انباشته شدن مقدار زیادی چربی در قسمتهای مختلف بدن است و چون بدن میترسد که به او غذا ندهیم چربیها را ذخیره میکند تا در صورت لزوم از آنها استفاده کند، تشخیص این است که ما، باید بدن را متقاعد کنیم که غذا همیشه هست، آن وقت خود بدن چربیهای اضافه را خارج میکند. در مورد موضوع تحصیل کردن هم، باید شناخت داشته باشیم، اعضای کنگره متوجه شدهاند که باید تحصیل کنند و آنها فهمیدهاند که برای آموختن، هیچ زمانی مشخص نشده است و سن و سال مهم نیست؛ پس باید ادامه تحصیل بدهند، بهخصوص در رشتههای مربوط به روانشناسی، بیولوژی، شناخت انسان و ... .
باید کنترل تمام کارها دست خودمان باشد؛ باید برنامهریزی کنیم، حساب شده گام برداریم، ستونها را محکم کنیم و بعد قدم بعدی را برداریم. زمانی که یک شعبه را راهاندازی میکنیم؛ باید افراد لایق و توانا در شعبه حضور داشته باشند و خدمت کنند. کنگره۶۰ باید بر سه پایه محکم و استوار داشته باشد؛ دانش، منابع مالی و نیروی متخصص و توانا. اگر این سه پایه نباشند، سازمان منهدم خواهد شد؛ یعنی در کنگره باید این سه پایه وجود داشته باشد تا بتواند به کار خود ادامه دهد.
آقای مهندس فرمودند: من کتابهای متعددی را نوشتم و در حال نوشتن هستم که هنوز منتشر نشدهاند و تا زمانی که زمینه پذیرش آنها آماده نشده باشد آنها را منتشر نخواهیم کرد؛ زیرا چاپ آنها باعث انحراف انسانها میشود و در ادامه راجع به نور، صوت، حس، نفس و مراتب نفس بیان کردند؛ مراتب نفس فقط در انسان کامل میشود و تغییر میکند؛ چون فقط انسان دارای روح است؛ ولی در موجودات دیگر مراتب نفس وجود ندارد.
نتیجهای که من از این سیدی میگیرم این است که ما انسانها برای هر مشکل یا موضوع به مثلث تشخیص نیاز داریم، ابتدا باید در مورد آن موضوع شناخت داشته باشیم و بعد به تشخیص برسیم و وقتی به مرحله تشخیص رسیدیم، بعد عمل کنیم و مشکل و یا مسئله را حل نماییم تا به نتیجه برسیم.
منبع: مثلث تشخیص۱ (آقای مهندس دژاکام)
نویسنده: همسفر اکرم رهجوی همسفر راهنما نرگس (لژیون چهارم)
رابط خبری و عکس: همسفر زهرا رهجوی همسفر راهنما نرگس (لژیون چهارم)
ارسال: همسفر لیلا رهجوی همسفر راهنما نرگس (لژیون دوم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی زاگرس
- تعداد بازدید از این مطلب :
86