جلسه هفتم از دور یازدهم کارگاههای آموزشی خصوصی همسفران نمایندگی اسلامشهر با استادی راهنما همسفر عاطفه، نگهبانی همسفر مرضیه و دبیری راهنمای تازهواردین همسفر مریم با دستور جلسه (خانمهای مسافر) در روز سهشنبه ۱۸ دیماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۵:۰۰ آغاز به کار کرد.
سخنان استاد
میدانیم که امروزه اعتیاد به مواد مخدر و سیگار گریبانگیر تمام جوامع بشری است و فقط مربوط به ایران نمیشود. اصلاً تعریف مواد مخدر چیست؟ هرچیزی که انسان را از حالت تعادل طبیعی خود خارج نماید ماده مخدر یا آنتیایکس نامیده میشود. چه اتفاقی میافتد که بدن وابسته به مواد مخدر میشود؟ از آن جایی که جوامع بشری تعریف غلطی از اعتیاد کردند و در مرحلهای گفتند اعتیاد مسمومیت مزمن است و چون تعریفها غلط بود، راههای درمان غلطی هم پیشنهاد شد. آنها بیان کردند که اعتیاد مسمومیت مزمن است و حال راه درمان آن چیست؟ سم زدایی.
آقای مهندس با ارائه مقالههایی مثل مقاله سم نزدایی، صورت مسئله اعتیاد و چیزهای دیگر این مسئله را رد کردند. در مقالهای به نام صورت مسئله اعتیاد بیان کردند، که اعتیاد جایگزینی مزمن است و برای ما مشخص کردند که به چه صورت اتفاق میافتد. جایگزینی مزمن به این صورت است که موادمخدر بیرونی جایگزین مواد شبهافیونی بدن میشود و بدن را از حالت تعادل طبیعی خارج میکند. حالا چه اتفاقی میافتد که یک انسان که در سلامت طبیعی قرار دارد با خودش این کار را میکند حالا چه خواسته و چه ناخواسته. قطعاً یک انسان برای ادامه زندگی و خوب زندگی کردن به مواد شبهافیونی بدن و سیستمایکس که روی حالت تعادل طبیعی باشد نیاز دارد.
یکسری اتفاقات رخ میدهد که ما در لحظه تولد، به صورت ژنتیکی و از بعدهای قبلی این نقص سیستم ایمنی را به همراه داریم و در این جهان با آن متولد میشویم؛ اما گاهی اوقات بعد از تولد، در اثر عدم آگاهی و قرار گرفتن در کنار یک شخص مصرفکننده این نقص را در سیستمایمنی و مواد شبهافیونی بدن خودمان وارد میکنیم. حالا این نقصها به چه صورت میباشند؟ این نقصها در خانمها به صورت افسردگی، اضافه وزن، انواع بیماریهای سایکوسوماتیک که به بیماریهای روان تنی سایکوسوماتیک گفته میشود. بارها برای همه ما پیش آمده است که با عنوان یک بیماری به مطب پزشک مراجعه میکنیم مثل معده درد، پزشک به ما میگوید که هیچ عامل جسمانی وجود ندارد که باعث بهوجود آمدن این بیماری باشد و این بیماری در اثر افکار، اندیشه و مسائل روانی است که در ما بهوجود آمده است. اینها بیماریهای سایکوسماتیک میباشند که در اثر نقص در سیستم ایمنی بهوجود میآیند. مصرف انواع قرص، سیگار، مواد صنعتی و مواد سنتی همه اینها باعث میشوند که بدن دچار این نقصها شود.
در بیرون از کنگره و در تمام جهان هیچ راه درمانی برای این مشکلات و حتی بیماریهای سایکوسوماتیک پیدا نکردهاند و فقط به عنوان نگهدارنده میخواهند شخص بدتر نشود؛ که این بزرگ مرد در تاریخ بشریت قد علم میکند و میگوید درمان همه اینها در درمان سیستمایکس است و من از آقای مهندس به عنوان دانشمند زمان خود یاد میکنم و امیدوارم که همیشه خداوند بهترینها را روزیشان کند و همینطور دریچه علمی که برایشان باز است پر از رزق و روزی باشد.
در مورد دستور جلسه این هفته که خانمهای مسافر است و برای اولین بار است که این دستور جلسه عملی میشود و اجرا شده است. آقای مهندس احترام فوقالعاده زیادی برای جایگاه زن قائل است؛ چون یک مادر و یک زن پایه و بنیان خانواده است. همیشه ما خودمان را ضعیف میدانیم و حتی قدیمیها از جایگاه زن به عنوان ضعیفه یاد کردهاند اما من همیشه میگویم زن ظریف است، این ظرافت به معنای ضعیف بودن نیست. زنها و مادرها مثل جوانههایی هستند که دزدانه از زیر خاک، خروارها سنگ را کنار میزنند و بیرون میآیند و سبز میشوند و تبدیل به درختی میشوند که عظمت یک خانواده را میرساند؛ پس من باید مراقب زن بودن و جایگاه خود باشم و خداوند این لطف را به من کرده است که در جایگاه زن قرار داده است.
در جامعه این زن در اثر عدم آگاهی و قرار گرفتن در کنار یک مصرف کننده؛ یا اصلاً هیچکدام اینها، در اثر نقص در سیستمایمنی بدن شخص وارد تاریکی اعتیاد میشود. من نمیتوانم تا زمانیکه این تاریکی را درک و لمس نکردهام و خود تجربه ندارم، بگویم که آن آدم چرا وارد شده است و چرا نمیتواند خارج شود. چون هرچقدر هم که آموزش بگیرم به عنوان یک همسفر نمیتوانم در مرحله عین الیقین قرار بگیرم و بدانم که آن شخص چه دردی را تجربه میکند و به چه دلیلی وارد این تاریکی شده است. این شخص به هر دلیلی که وارد شده با هزاران راه رفته و نرفته ناامید از همه جا میآید و آقای مهندس یکی از درهای بهشت را برایش باز میکند.
رهایی ۳۰ سیدی
رهایی ۴۰ سیدی و ۳۰ سیدی
تایپ: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر عاطفه (لژیون چهارم)
عکاس: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر نسرین (لژیون اول)
ارسال: راهنمای تازهواردین همسفر نازنین
همسفران نمایندگی اسلامشهر
- تعداد بازدید از این مطلب :
243