English Version
This Site Is Available In English

گذرگاه‌های سخت بخشی از زندگی هستند

گذرگاه‌های سخت بخشی از زندگی هستند

همسفر مژگان برداشت خود را از سی‌دی «گذرگاه» این‌گونه بیان کرد:

به طور کلی در سیستم حیات ما انسان‌ها دو نیروی مثبت و منفی، نیروی روشنایی و تاریکی حاکم است. ما هر چیزی را بر مبنای ضد خودش تشخیص می‌دهیم‌. یکی از مسائلی که نمی‌توانیم ذات خداوند را درک کنیم به دلیل آن است که در ذات خداوند، ضد وجود ندارد. شیطان ضد خداوند نیست؛ بلکه مخلوق خدا است. دانایان در پی ساختن، آباد کردن و نادانان در حال خراب کردن هستند. نیروهای تخریبی باید در سیستم باشند تا انسان در پرتو نیروهای منفی و مثبت ساخته شود؛ زیرا انسان‌ها در پرتو سختی‌ها ساخته می‌شوند.

عقاب بالاترین سرعت را دارد. بینایی عقاب ۴ تا ۸ برابر قدرت بینایی انسان است. گذرگاه‌های بسیار سخت در بالای کوه را عقبه می‌گویند و عقاب به همین علت به این اسم نام گذاری شده است. سوره‌ی بلد از عقبه نام می‌برد، بلد به معنای شهر وجودی انسان که پدر و مادر خالق آن هستند. انسان در رنج آفریده شده و جزء بافت انسان است؛ زیرا جسم آسیب‌پذیر بوده و به امنیت احتیاج دارد. در این سوره می‌گوید: انسان را به دو راه خیر و شر هدایت کردیم.

خلاص شدن از مواد مخدر یک نمونه عبور از گذرگاه بسیار سخت است. گذرگاه مشروبات الکلی، سیگار، چاقی، دزدی و بسیاری از ضد ارزش‌ها از همین قبیل است؛ بنابراین گذرگاه‌های سخت بخشی از زندگی انسان بوده و باید یاد بگیرد از این گذرگاه‌ها عبور کند، بهترین لذت را ببرد، در این صورت همه چیز زیبا و آرام می‌شود. چهارده وادی این آموزش را به ما می‌دهد که با پذیرش سختی‌ها و تفکر چگونه از گذرگاه‌ها عبور کنیم.

در سیستم کنگره الگوها باید مشاهده شود. ما در کنگره بر مبنای الگو کار می‌کنیم و در کنگره بیش از ۸۰ هزار نفر به درمان قطعی رسیده‌اند و زمانی که تازه‌واردین آن‌ها را می‌بینند دچار ناامیدی نمی‌شوند. انسان باید در برنامه‌های زندگی قدم‌های محکم بردارد، خوب تفکر کند و سپس همراه حرکت، تلاش و کوشش داشته باشد تا طعمه نشود. انسان‌هایی که قانع نیستند تلاش نمی‌کنند و به دنبال منافع بیشتر هستند، خداوند به آن‌ها چیزی اضافه‌تر نخواهد داد؛ زیرا در صورت داشتن باز هم بهره‌ای از آن نمی‌برند. انسان‌ها باید به آرامش و آسایش برسند.

انسان‌های تنبل همیشه می‌خواهند از جایگاه دیگران استفاده کنند. قدم‌هایمان در تصمیمات زندگی محکم باشد. زندگی ما مثل یک فیلم و تئاتر است که تنها نباید ظاهر انسان‌ها را نگاه کنیم. هر نقطه شروع و تمام می‌شود و در آخر همان قیامت پایان آن است. در وادی سیزدهم آماده می‌شویم برای وادی چهاردهم تا به عشق می‌رسیم که معادل خداشناسی و خودشناسی است تا انسان در درون خود به آگاهی نرسد و دلیل آن را درک نکند نمی‌تواند مسئله ضدارزش‌ها را در خود حل کند. 

نویسنده: همسفر مژگان رهجوی راهنما همسفر الهام (لژیون یکم)
ویراستاری: همسفر سوده رهجوی راهنما همسفر عذری (لژیون دهم)
ارسال: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون پانزدهم) دبیر سایت
همسفران نمایندگی صالحی

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .