اولین جلسه از دوره دوم کارگاههای آموزشی خصوصی کنگره ۶۰ ویژه مسافران نمایندگی غزالی مشهد با استادی مسافر عباس، نگهبانی مسافر فرشاد و دبیری مسافر احمد با دستور جلسه «خانمهای مسافر» در تاریخ ۱۸ دیماه ۱۴۰۳ رأس ساعت ۱۷:۰۰ آغاز شد.
خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان، عباس هستم یک مسافر. از ایجنت و لژیون مرزبانی نمایندگی غزالی که فرصت خدمت در این جایگاه را به من دادند سپاسگزارم. همچنین از راهنمای لژیون دوم، آقای مهدی یزدان، قدردانی میکنم که این فرصت را در اختیار من قرار دادند.
دستور جلسه امروز یعنی «خانمهای مسافر»، موضوعی بسیار مهم و البته چالشبرانگیز است. این دستور جلسه برای اولینبار پس از ۲۵ سال وارد فهرست موضوعات هفتگی کنگره ۶۰ شده است و نشاندهنده توجه ویژه به این قشر از جامعه مصرفکنندگان توسط جناب مهندس است.
استاد امین میفرمایند که گاهی نیازی نیست پلههای نردبان را بالا برویم، بلکه باید پایین بیاییم و از ابتدا آغاز کنیم. این جمله زیبا نشان میدهد که تغییر مسیر و تجربه دوباره تاریکیها، میتواند مسیر جدیدی بهسوی روشنایی باشد.
وقتی یک خانم مسافر بهصورت مادرزادی و از بدو تولد مصرفکننده شده است، نباید او را خطاکار بدانیم بلکه باید بال پرواز او بشویم و با تلاش برای افزایش نمایندگیهای خانمهای مسافر، همه دغدغههای او را از بین ببریم. این افراد نیازمند حمایت و درک هستند؛ بنابراین باید دغدغههای آنها را درک کنیم و برایشان شرایطی فراهم کنیم که بتوانند مسیر درمان را با آرامش طی کنند.
کمبود نمایندگیهای اختصاصی برای خانمهای مسافر یکی از مشکلات جدی است. درحالیکه برای آقایان مسافر تقریباً در هر منطقه مشهد حداقل یک نمایندگی وجود دارد، تعداد نمایندگیهای خانمهای مسافر در کل کشور تنها ۸ مورد است. این مسئله، دسترسی به خدمات درمانی را برای خانمهای مسافر دشوارتر میکند. اگر بتوانیم تعداد این نمایندگیها را افزایش دهیم، گامی بزرگ در مسیر خدمت و حمایت از این عزیزان برداشتهایم.
آقای مهندس دژاکام، بنیانگذار کنگره ۶۰، در این موضوع نیز مانند سایر موارد پیشرو بودهاند. نمونه آن، فعالیت چهارساله خانم فاطمه بهعنوان ایجنت نمایندگی میخک مشهد است که به خانمهای مسافر خدمت میرساند.
در کنگره ۶۰، مفاهیمی مانند «فَكُّ رَقَبَةٍ» یا همان باز کردن یوغ از گردن که آقای مهندس در سی دی گذرگاه به آن اشاره دارند، تنها با مصرف OT محقق نمیشود؛ بلکه خدمت کردن است که رهایی واقعی را به ارمغان میآورد. باید بدانیم که هر جایگاه خدمتی، در نهایت برای رشد و تعالی خود ماست.
لژیون سردار، لژیون عشق است. وقتی برای جبران خسارت مالی قدم برمیداریم، در واقع برای رهایی خودمان تلاش میکنیم. این موضوع را در سفر نیکوتین هم میتوان دید؛ جایی که آقای مهندس فرمودند هزینه ریکاوری ریه یکصد میلیون تومان است درحالیکه میتوان با سفر نیکوتین در لژیون ویلیام بهآسانی و با کمترین هزینه مانع از چنین خسارتی شد. این صحبتها تلنگری است که بدانیم باید برای سلامتی و رهایی خود ارزش قائل شویم.
در کنگره ۶۰، ما لحظهبهلحظه متوجه اعمال و رفتار خود میشویم. این آگاهی، همان چیزی است که مسیر رهایی و تعالی را برای ما هموار میکند.
از اینکه با سکوت خود به سخنان من گوش سپردید، سپاسگزارم.
پیادهسازی و نگارش: مسافر اصغر از لژیون ششم
ارسال: مسافر آرش از لژیون پنجم
*ویرایش این متن با کمک هوش مصنوعی انجام شده است*
- تعداد بازدید از این مطلب :
155