همسفر فاطمه:
آقای مهندس گفت: اکثر خانمهای مصرفکننده در خانواده درگیر اعتیاد شدهاند چرا که ندانسته گهگاهی با مسافر خود برای تسکین دردهایی مانند دنداندرد، رفع مشکلات جنسی، رفع استرس و درمان انواع بیماریهای دیگر که به هرحال متأسفانه خواسته یا ناخواسته درگیر اعتیاد شدهاند و اکنون به گفته آقای مهندس ما باید صورت مسئله اعتیاد را بفهمیم و آن را حل کنیم نه اینکه پاکش کنیم. زمانیکه با مشکلی مواجه میشویم نگوییم چرا این مشکل اتفاق افتاد؟ بلکه بگوییم این مشکل را چگونه و از طریق چه راهی حل کنیم. خوشبختانه آقای مهندس برای درمان اعتیاد با کشف متد، DST و با استفاده از دارو OT توانست به مدت ده ماه این بیماری را درمان کند. خانمهای مسافر باید با شجاعت برای درمان خودشان اقدام کنند و به سلامتی خودشان اهمیت دهند. آنها نباید از ترس آبرو در تاریکی غرق شوند چرا که همه ما دست در دست هم با آموزشهای ناب کنگره این عقیده پوسیده یا به اصطلاح این فرهنگ غلط را ریشه کن میکنیم تا همه بتوانند با افتخار درمان خودشان را شروع کنند. هنگامیکه آقای مهندس با شجاعت این کار عظیم را برای معالجه بیماران اعتیاد آغاز کرد بر ترس و اظطراب خود غلبه کرد تا از آن مرحله عبور کرد و اکنون شاهد هستیم که به مرحله درخشش و موفقیت راه پیدا کرده است و ما را با آموزشهای عالی و بدون نقص از دیدگاه و نگرش منفی نسبت به افراد مصرفکننده در جهت مثبت و تشویق آنها تغییر داده است. امیدوارم تمام انسانهای آلوده به مواد به این آگاهی برسند که معتاد بودن عیب نیست بلکه معتاد زندگی کردن عیب است زیرا روان سالم از جسم سالم سرچشمه میگیرد و هیچ چیز بالاتر و ارزشمندتر از آرامش و سلامتی در زندگی نیست.
همسفر فاطمه:
ما هر روز شاهد دیدن عزیزانی که در کوچه و خیابان که در دام اعتیاد، زندگی همراه با درد و رنجی را به سر میبرند و هیچ کاری از دست کسی بر نمیآید هستیم. این مشکل از کجا و چگونه سرچشمه گرفته است؟ آیا شخصی میداند چرا این خانم درگیر اعتیاد شده است؟ شاید یک دلیل آن خانواده باشد که این مشکل پیش آمده است، دلیل دیگر دوستان آن فرد است که به هر شکلی وارد زندگی این افراد شدهاند و آنها را وارد دنیای اعتیاد کردهاند. به نظر من یک خانم مصرفکننده مشکلات خیلی بیشتری نسبت به یک آقای مصرفکننده دارد زیرا باید با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم کند. از یک طرف خانواده با این موضوع کنار نمیآید از طرفی مشکلات مالی و تهیه مواد که باید با گرگهای زیادی رو به رو شود تا به موادمخدر برسد و چه بسا افرادی که زندگی آنها نابود شده و آواره کوچه و خیابان شدهاند و چه قدر فرزندان این خانواده آسیب دیده و شاید آنها هم گرفتار مواد شده باشند. امیدوارم روزی در سراسر کشور شاهد لژیونهایی باشیم که این عزیزان را به درمان میرسانند. ما در کنگره۶۰ به این آرزو رسیدهایم و اطمینان داریم که قطعا این افراد به درمان میرسند چون ما پدری دانشمند و بزرگوار همچون آقای مهندس را داریم.
همسفر منیره:
خانمها میتوانند قوی و مسئولیتپذیر باشند و مسائل مختلف را با هم مدیریت کنند. خانمی که مصرفکننده است همسر و فرزند دارد و باید به مسائل خانواده نیز رسیدگی کند. در مسیر درمان ممکن است افراد زیادی مانع او شوند مثلاً اعضای خانواده بگویند ما را بیآبرو میکنی یا همسرش با این کار موافقت نکند زیرا برخی خانمها اجازه ندارند در هر جایی حاضر شوند حتی برای درمان خود؛ اما امروزه وضعیت کمی بهتر شده است ولی متأسفانه هنوز هم اکثریت افراد به دلیل نداشتن آگاهی نگاه خوبی به خانمهای مصرفکننده ندارند در حالیکه بیشتر خانمها در خانواده خود و کنار همسر، پدر و مادرشان مصرفکننده شدهاند و دارای جایگاههای اجتماعی مختلفی میباشند.
خانمهای مسافر که زنان بسیار قدرتمندی هستند به لطف آقای مهندس میتوانند برای درمان اعتیاد خود در محیطی کاملا امن که توسط خانمهای مسافر اداره میشود سفر کنند و آموزش بگیرند. آقای مهندس گفت: کسی که شنا بلد نیست اصلاً وارد دریا نمیشود کسی در، دریا غرق میشود که شناگر ماهری است. درمان خانمها به دلیل پیچیدگی سیستم بیوشیمی آنها بسیار سختتر از آقایان مسافر است. در کنار تمام این تغییرات و فراز و فرودها پلههای درمان اعتیاد و مسائل خانواده هم وجود دارد و با این حال میبینیم که همه اینها به زیبایی تمام توسط یک خانم مسافر، طی میشود و جسم آنها از تخریبها رها میشود و حال میبینیم پس از شبهای سرد و تاریک صبح با روشنی میآید و نظارهگر جسمی با طراوت میشویم که شکوفه زده است. گرمای نور بعد از چشیدن طعم تاریکی و رنج بسیار دلنواز است. به خاطر پشت سر گذاشتن و عبور از همه این گذرگاهها و اقدام این عزیزان برای درمان به تمام خانمهای مسافر تبریک میگویم و امیدوارم تمام عزیزانی که راه خود را گم کردهاند به زودی به این جمع ملحق شوند و در مسیر سبز کنگره قرار گیرند تا روزی به گوش تمامی خانمهای مصرفکننده دنیا برسد که اگر بخواهند میتوانند در کنگره۶۰ به درمان قطعی برسند.
همسفر حمیده:
امسال اولین سال است که بعد از چندین سال دستور جلسه هفتگی خانمهای مسافر در کنگره قرار داده شده است. به فرموده آقای مهندس، وجود خانمهای مسافر در کنگره همچون بقیه اعضای کنگره از اهمیت فراوانی برخوردار است و به این موضوع توجه خاص شده است. اکثر خانمهای مسافر اعضای خانواده مسافران میباشند که در کنار آنها مصرفکننده شدهاند، هر کدام از آنها در شرایط خوبی قرار داشتهاند که به دام اعتیاد افتادهاند. همیشه دید جامعه نسبت به اعتیاد منفی بوده است. اگر با فرد مصرفکننده برخورد میکردند طوری بود که مثلا یک جنایت کار یا یک خلافکار مقابلشان قرار دارد در صورتی که خیلی از افراد هستند که حتی شرایط بسیار بسیار خوبی داشتهاند و دارند؛ اما به دام اعتیاد گرفتار شدهاند. از تحصیلات بالایی برخوردار بودهاند و یا در حال تحصیل در رشتههای ارشد میباشند. یک خانم وقتی در کانون گرم خانواده است؛ اما به هر دلیل مصرفکننده موادمخدر شده است و درگیر بیماری اعتیاد شده است و راه حلی برای آن ندارد باید در جامعه مورد توجه قرار بگیرد. آنها باید در محیط امن آموزش ببینند و درمان شوند. آنها دچار اشتباه شدهاند باید به آنها فرصت داد تا اشتباه خود را جبران کنند نه اینکه سرزنش شوند. ما نباید هرگز باعث پنهان کاری فرد مصرفکننده شویم و نباید هرگز دید منفی به شرایط آنان داشته باشیم. بلکه باید شرایط لازم برای درمان یک فرد مصرفکننده خانم مهیا شود که در درجه اول امنیت داشته باشد و در مکان امنی قرار بگیرد. در کنگره۶۰ گروه مسافران خانم کاملا در امنیت هستند و هم اکنون در اکثر شهرها شعبه برای خانمهای مسافر وجود دارد. خداوند را شکر که کنگره این فضا را فراهم کرده تا یک خانم بتواند سفر کند و به درمان برسد. آنها با آموزشهایی که در کنگره میآموزند به سازندگی، درمان، توانایی و قدرت رسیدهاند. خداوندا بابت چنین مکان مقدس و آموزشی هزاران مرتبه شکر شکر شکر.
همسفر بتول:
یکی از اصلیترین مباحثی که در زمینه مصرف موادمخدر توسط خانمها مطرح میشود به سبب نقش تاثیرگذار یک خانم به عنوان دختر، خواهر، مادر و یا همسر در جامعه و در خانواده ایفا میکند بسیار مهم و شایان توجه است. خانمها نقش تربیتی جامعه را بر عهده دارند و این خانمها هستند که مسئولیت مهم تربیت افراد جامعه را به دوش میکشند چرا که انسانها در خانواده تربیت شده و سپس وارد اجتماع میشوند. خانمها در ۴ دوره از زندگی خود به طور طبیعی؛ اما بسیار سخت دچار تغییرات هورمونی میشوند که شامل دوران پریودی، بارداری، زایمان و دوران یائسگی است و در کنار این موارد زمانیکه خانم مواد مصرف میکند در تمام این فراز و نشیبها در پلههای درمانی اعتیاد هم قرار میگیرد. خانمها در چهار مرحله ذکر شده به مواد شبهافیونی بیشتری نیاز دارند تا بتوانند از این مراحل عبور کنند. اعتیاد در خانمها به دلیل پیچیدگی سیستم بیوشیمی جسم آنها بسیار سختتر از آقایان مسافر است.
همسفر اعظم:
من خانمهایی را میشناسم که به خاطر مریضی و دردهایی که داشتهاند وارد مقوله اعتیاد شدهاند و اعتیاد شاید در اوایل از درد آنان کم کرده باشد؛ اما هرچه جلوتر رفتهاند درد خود را نتوانستهاند درمان کنند که هیچ بلکه چندین درد دیگر را هم متحمل شدهاند که از همه دردها دردناکتر نام معتاد است که بر پیشانی آنها حک شده است و این درد فقط مختص خود فرد نبود بلکه متأسفانه تکتک افراد خانواده این درد را تا مغز و استخوان خویش احساس میکردند. هنگامیکه مادر خانواده به این درد گرفتار میشود همه مادر را به چشم دیگری نگاه میکنند در صورتی که اعتیاد، اعتیاد است؛ اما به یک خانم در خانواده خیلی بیشتر آسیب میزند حتی در ازدواج فرزندان زیرا ستون خانواده به نظر من مادر است. وقتی مادر سرحال نباشد، وقتی مادر بیحوصله و خمار باشد قطعا فرزندان آسیب بیشتری میبینند و من خیلی خوشحال هستم که آقای مهندس این هفته را به نام خانمهای مسافر نامگذاری کرده است تا همه افرادی که در مقابل خانواده خود خجالت زده میباشند راه را پیدا کنند و با درمان در کنگره۶۰ به سربلندی و آرامش دست یابند. من این هفته زیبا را به تمامی افرادی که خواهان رهایی از دام اعتیاد میباشند تبریک میگویم.
رابط خبری: همسفر فرزانه رهجوی راهنما همسفر شکوفه (لژیون اول)
ویراستاری و ارسال: همسفر گلناز رهجوی راهنما همسفر آمنه (لژیون دوم)
همسفران نمایندگی کاشمر
- تعداد بازدید از این مطلب :
177