اکنون بیستوپنج سال از شروع کار کنگره۶۰ میگذرد و امسال برای اولین بار، آقای مهندس دستورجلسه هفتگی را به نام خانمهای مسافر نامگذاری کردند. این اقدام نشاندهنده اهمیت بالای این موضوع است.
در جامعهای که اعتیاد به عنوان معضلی بزرگ و اجتماعی مطرح است، نگاه عموم مردم به فرد مصرفکننده معمولا بسیار منفی و همراه با قضاوتهای شدید است. به گفته آقای مهندس، اعتیاد زمانی یک تابو بود و افراد مصرفکننده اغلب با خصوصیاتی چون دزدی، دروغگویی، گدایی و غیرقابل اعتماد بودن شناخته میشدند. حتی خود مصرفکنندگان نیز نسبت به یکدیگر چنین دیدگاههایی داشتند و انگشت اتهام جامعه همواره به سوی این افراد نشانه میرفت.
حتی در گذشته برخی از دیدهبانان از پوشیدن لباس سفید امتناع میکردند. اما آقای مهندس دژاکام با شجاعتی بینظیر در تلویزیون حاضر شدند و خود را بهعنوان فردی که مصرفکننده بوده و درمان شده، معرفی کردند.
حال تصور کنید، در چنین فضایی که نگاه به اعتیاد این چنین منفی است، یک خانم بخواهد خود را بهعنوان مصرفکننده معرفی کند. جامعه پذیرای چنین چیزی نیست و نگاه منفی آن به یک خانم مصرفکننده حتی شدیدتر از مردان است.
با این وجود، آقای مهندس که به روش درمان ابداعی خود ایمان و اعتقاد کامل دارند و همیشه دغدغه رفع مشکلات همه اعضای خانواده را در نظر گرفتهاند، از خانمهای مسافر دعوت کردند که در محیطی امن و حمایتی به کنگره بیایند. مکانی مجزا و امن برای آنها فراهم شد تا بتوانند درمان شوند، تولدی دوباره داشته باشند و با دیدگاهی روشنتر، فکری درستتر و عشقی عمیقتر به زندگی خود و اطرافیانشان بازگردند. آنها میتوانند در نقش مادر، همسر، خواهر یا فرزند، نه تنها به خانواده خود بلکه به جامعه خدمت کنند.
آقای مهندس همواره تاکید دارند که این وادی را از ذهن بگذرانیم: صفت گذشته در انسان صادق نیست، چون انسان جاری است.
در پایان، آرزو دارم تمام افرادی که برای درمان اعتیاد خود قدم برمیدارند، اعم از خانم یا آقا، با استحکام و ارادهای قوی در مسیر درمان حرکت کنند تا به همه ثابت کنند که هرکس واقعا بخواهد، میتواند به این مهم دست یابد.
نویسنده: همسفر سمیه لژیون راهنما همسفر معصومه (لژیون هفتم)
ویراستاری و ارسال: همسفر نیلوفر لژیون راهنما همسفر معصومه (لژیون هفتم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی پرستار
- تعداد بازدید از این مطلب :
178