English Version
This Site Is Available In English

پایه و اساس هر خانه‌ای زن است

پایه و اساس هر خانه‌ای زن است

جلسه چهارم از دوره پنجم کارگاه‌های آموزشی خصوصی همسفران نمایندگی شوشتر با استادی همسفر سمیرا، نگهبانی همسفر ثریا و دبیری همسفر مرجان با دستور جلسه: "خانم‌های مسافر "در روز دوشنبه 17 دی ماه 1403 آغاز به کار نمود.

خلاصه سخنان استاد:

از نگهبان جلسه و همچنین از ایجنت همسفر مرضیه تشکر می‌کنم که این اجازه را به من دادند تا در این جایگاه بنشینم و خدمت کنم.

دستور جلسه این هفته در مورد «خانم‌های مسافر» است. امسال اولین سالی است که این دستور جلسه در لیست دستور جلسات سالیانه قرار گرفته است. آقای مهندس همیشه در همه چیز خیلی فراتر از آن چیزی که آدم‌های عادی نگاه می‌کنند را می‌بیند. یعنی همیشه یک مسئله‌ای را به وسعت خیلی زیادی مد نظرشان قرار می‌دهند. برایم سوال بود که، چرا در مورد خانم‌های مسافر دستور جلسه‌ای نداریم؟ تا اینکه امسال این دستور جلسه در لیست قرار گرفت. بابت این موضوع بسیار خوشحال هستم.

زمانی که فهمیدم باید در جایگاه استادی بنشینم با خودم گفتم، من که مصرف کننده نیستم پس باید چه چیزی بگویم؟ بعد گفتم بهتر است، در مورد زنان صحبت کنم. پایه و اساس هر خانه‌ای زن است؛ اگر زنان قدرت نداشته باشند زندگی سخت می‌شود. بارها دیده‌ایم به واسطه مصرف مسافرمان اگر حالمان خراب باشد حال خانه هم خراب می‌شود. اگر ما شارژ و پر انرژی باشیم، خانه هم پر نور و پر انرژی است و بچه‌هایمان سر حال هستند. 

خیلی وقت‌ها دیده‌ایم، خانمی همسرش را به هر دلیلی در جوانی با بچه‌های قد و نیم قد از دست داده‌اند. آن خانم توانسته است هم وظیفه یک مرد و هم وظیفه یک زن را بر دوش بکشد. پس زنان به ذاته انسان‌های بسیار قوی هستند. زنان به واسطه احساساتی که در وجودشان است، از سنگ سخت‌تر و از گل نازک‌تر هستند. به همین دلیل است که در بیشتر شغل‌هایی که با حس در ارتباط هستند و باید آن حس درگیر باشد معمولاً خانم‌ها موفق‌تر هستند. لایو روز چهارشنبه را که نگاه می‌کردم خانم‌های مسافر صحبت می‌کردند. خانمی بود که 25 سال رهای داشت، یعنی از اوایل کنگره آمده بود و به رهایی رسیده بود. چقدر دردناک است که یک زن با این قدرت و حس‌های زیبایش درگیر مواد مخدر شود. من خیلی در این باره فکر کردم. یک زن چگونه درگیر مواد مخدر می‌شود؟ خیلی از خانم‌ها به واسطه مسافرشان، پدرشان و حتی کسانی بودند که می‌گفتند: زمانی که در شکم مادرشان بودند به دلیل مصرف مادر مصرف کننده شده بودند. خیلی دردناک است که یک نفر ناخواسته درگیر اعتیاد شود. 

خانم‌ها به دلیل این که درد زایمان را دارند، مواد شبه افیونی بدنشان خیلی قوی‌تر از آقایان است. به همین دلیل زمانی که برای درمان اقدام می‌کنند خماری آن‌ها بیشتر است. آن مواد شبه افیونی که ما زمان زایمان، درد داریم و ترشح می‌شود و درد را کم می‌کند، از آن طرف وقتی که ما مواد مخدر بیرونی را وارد بدن می‌کنیم. زمانی که می خواهیم درمان را شروع کنیم شبه افیونی‌های بیشتری هستند که باید درمان شوند و این خیلی سخت است.

مصرف مواد مخدر، یک کار ضد ارزشی و ضد اخلاقی است. برای همه ناپسند می‌باشد. حالا تصور کنید که این مصرف کننده خانم باشد؛ چون خانم‌ها در جامعه جایگاه ویژه‌ای دارند، اگر یک خانم مصرف کننده باشد تمام شخصیتش زیر سوال می‌رود. شاید این مسئله برای آقایان این قدر سخت نباشد؛ ولی برای خانم‌ها خیلی سخت است. همین مسئله باعث شده که وقتی دچار اعتیاد شده‌اند سال‌ها در گوشه خانه مانده‌اند و دچار افسردگی و مشکلات دیگری شده‌اند. حتی خیلی از آن‌ها در همان حالت فوت کرده‌اند. زمانی که کنگره تشکیل شد این مشکل برای بیشتر خانم‌های مسافر حل شد. خانم‌های مسافر صحبت می‌کردند و می‌گفتند: ما آرام آرام آمدیم، اوایل خجالت می‌کشیدیم که شال خودمان را از صورتمان برداریم و این چقدر زجر آور است. خدا را شکر می‌کنم که آقای مهندس توانستند مستقیم با آن انرژی و قدرتی که داشتند و با آن ایمانی که به روش DST و داروی OT داشتند توانستند خانم‌های مسافر را درمان کنند. 

در حال حاضر خانم‌های قدرتمند در خیلی از شعب در حال خدمت هستند. در، کنگره به روی تمام خانم‌های مصرف کننده باز است. همیشه دعا می‌کنم که مسافر خانمی به رهایی برسد تا در شوشتر هم یک مکانی برای خانم‌های مصرف کننده تأسیس شود. همان طوری که مسافران ما به درمان رسیدند، خانم‌های مصرف کننده عزیزی که می‌دانم چقدر سختی می‌کشند هم به درمان برسند. آقای مهندس فرمودند: فکر نکنید که همه خانم‌های مصرف کننده کارتن خواب هستند، نه این طور نیست. خیلی از افراد در بهترین جایگاه‌های شغلی و بهترین جایگاه‌های تحصیلی مشغول به کار و تحصیل بوده‌اند؛ ولی متأسفانه مصرف کننده شدند. 

ما در کنگره می‌آموزیم، که مواد مخدر، جایگاه، سن و شغل نمی‌شناسد. یعنی باید خیلی هوشیار باشیم؛ چون این خطر در کمین همه است. در کنگره خیلی از افراد را دیده‌ایم که خودشان اصلاً فکر نمی‌کردند که با یکبار مصرف دچار اعتیاد شوند؛ اما مواد مخدر به گونه‌ای است که هیچ عجله‌ای ندارد، آرام آرام فرد را به سمت خودش می‌کشد.

امیدوارم که به آن مرحله از دانایی برسیم که یک مصرف کننده را قضاوت نکنیم و آن قدر داناییمان را بالا ببریم که، اگر کاری از دستمان بر می‌آید برای یک مصرف کننده انجام بدهیم.

مرزبان کشیک: همسفر فاطمه و مسافر جلیل
عکاس و تایپ: همسفر زینب رهجوی راهنما همسفر مرضیه( لژیون اول )
ویرایش: همسفر ثریا رهجوی راهنما همسفر مرضیه (لژیون اول )
ویراستاری و ارسال: همسفر زینب نگهبان سایت

همسفران نمایندگی شوشتر 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .