سیزدهمین جلسه از دور دوم جلسات لژیون سردار با استادی دنور همسفر سمیه، نگهبانی همسفر سمیه و دبیری همسفر ملیحه با دستور جلسه «خانمهای مسافر» رأس ساعت ۱۵:۰۰ روز دوشنبه ۱۷ دیماه ۱۴۰۳ آغاز به کارکرد.
خلاصه سخنان استاد:
ای که میپرسی نشان عشق چیست
عشق چیزی جز ظهور مهر نیست
عشق یعنی مشکلی آسان کنی
دردی از درماندهای درمان کنی
در میان این همه غوغا و شر
عشق یعنی کاهش رنج بشر
بنام حضرت دوست که هر چه داریم از اوست.
این دستور جلسه بعد از ۲۵ سال برای اولینبار جزو دستور جلسات قرار گرفته و این اتفاق بیدلیل نیست نشاندهنده اهمیت آن است و این از تفکر و اندیشه پاک آقای مهندس است. در سال ۱۳۸۲ خانمهای مسافر در کنگره تشکیل شد؛ ولی چندین بار به دستور جناب آقای مهندس منحل شد تا اینکه طبق قوانین و حرمتها پایهگذاری شد و شکل گرفت.
خانم راد اولین خانم مسافر بودند که به راهنمایی خود آقای مهندس درمان شدند. پس از آن خانم راد و آقای مهندس خیلی تلاش کردند تا قسمت خانمهای مسافر را راهاندازی کنند در حال حاضر چندین شعبه در کشور برای خانمهای مسافر راهاندازی شده و امیدوارم در همه شهرها از جمله شهر نیشابور شعبهای راهاندازی شود.
آموزش مسافران خانم در ابتدا به عهده آقای مهندس بود؛ ولی الان آموزشها بر عهده خود مسافران خانم است و سیستم و ساختمان مجزا دارند. خانواده از یک زن شکل میگیرد زن قلب یک خانواده است که اگر حالش خوب باشد میتواند حال خوب را به فرزندان و همسرش انتقال دهد؛ اما زمانی که این افراد مصرفکننده شوند تخریب زیادی به خانواده وارد میشود علاوه بر آسیبهایی که به خانواده وارد میشود خود شخص بهمرور زمان از خانواده طرد میشود.
متأسفانه نگاه افراد به شخص مصرفکننده بسیار منفی است در جامعه افرادی که اعتیاد دارند با القاب ناراحتکنندهای مثل؛ بیاراده، بیغیرت، دزد و... مورد خطاب قرار میگیرند. همه ما شاهد این گونه تخریبها و مسائل بودیم؛ ولی از زمانی که وارد کنگره شدیم آقای مهندس این مسئله را برای ما شکافتند که اعتیاد یک نوع بیماری است و قابلدرمان است .
اعتیاد قبلاً یک تابو بود که الان هم هست؛ ولی نسبت به گذشته یک مقدار بهتر شده این که یک آقا بگوید مصرفکننده است برایش سخت است حال شما در نظر بگیرید این شرایط برای یک خانم به چه شکل است؟ اگر اعتیاد برای آقایان یک درد است برای خانمها هزار و یک درد است. امیدوارم این تابو شکسته شود و جامعه نگاهش نسبت افراد مصرفکننده بهخصوص خانمهای مصرفکننده تغییر کند و از طرف خانوادهها مورد حمایت قرار بگیرند .
در آخر برای مردان و زنان سرزمینم آرزو میکنم همیشه در سلامت و آرامش باشند و به دنیای تاریک اعتیاد پا نگذارند و اگر در این تاریکی و رنج هستند خداوند به آنها اذن خروج از تاریکی را بدهد و مسیر نور و کنگره ۶۰ را به آنها نشان دهد به کنگره بیایند، درمان شوند و به آغوش گرم خانواده برگردند و امیدوارم روزی کنگره ۶۰ جهانی شود و پیامش به تمام مردم جهان برسد.
مرزبانان کشیک: مسافر مجید و همسفر سمیه
تایپ: همسفر ملیحه رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون سوم)
ویرایش و ارسال: همسفر مرضیه رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون سوم)
همسفران نمایندگی خیام نیشابور
- تعداد بازدید از این مطلب :
190