English Version
This Site Is Available In English

با جسارت و شهامت از گذرگاه‌های سخت عبور کردند

با جسارت و شهامت از گذرگاه‌های سخت عبور کردند

جلسه ششم از دوره دوم کارگاه‌های آموزشی خصوصی همسفران کنگره ۶۰ نمایندگی محمدی‌پور قم به استادی  راهنما همسفر حمیرا، نگهبانی همسفر معصومه و دبیری همسفر لیلا با دستور جلسه«خانم‌های مسافر» روز دوشنبه ۱۷دیماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۶:۰۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

خداوند را شاکرم که در کنار شما عزیزان هستم و سعادت و روزی را در کنگره ۶۰ را دارم و دوباره جایگاه استادی را تجربه می‌کنم و تبریک عرض می‌کنم خدمت آقای مهندس و خانواده محترم ایشان که توانسته‌اند جلسه خانم‌های مسافر را برگزار کنند و جایگاهشان را بسیار پررنگ‌تر نمایند.

در روز چهارشنبه، وقتی خانم‌های مسافر ده عزیز، که سفیدپوش در کنار آقای مهندس نشسته بودند، با شهامت و قدرت خودشان را معرفی کردند و نشان دادند که یک خانم مصرف‌کننده می‌تواند به رهایی برسد، این موضوع برای کنگره ۶۰ بسیار حائز اهمیت است. آقای مهندس مصداق صبر و استقامت هستند؛ وقتی از ما چیزی می‌خواهند، اول خودشان آن را انجام می‌دهند.

وقتی لایو چهارشنبه را تماشا می‌کردم و صحبت‌های مسافران را گوش می‌دادم، واقعاً با بغضشان بغض کردم و با اشک‌هایشان اشک ریختم. چقدر زندگی سختی داشتند، چه مشقت‌هایی کشیده بودند و چقدر جسارت داشتند که از آن گذرگاه‌های سخت عبور کنند. به یاد خودم افتادم وقتی که می‌خواستم مصرف قلیان را بگویم؛ واقعاً جرات این را نداشتم، با اینکه خودم ماهانه با دوستانم می‌رفتم بیرون و حتی قلیان شخصی نداشتم.

این بسیار زننده بود که بگویم حمیرا قلیان مصرف می‌کند. مسافری که هروئین یا شیشه مصرف می‌کند، واقعاً خیلی سخت است. درست می‌گویند که پدر خانواده ستون خانه است، اما وای به روزی که مادر خانواده مصرف‌کننده باشد. چه بلایی سر آن بچه‌ها و خانواده می‌آید. باید شکرگزار باشیم که در مسیر کنگره ۶۰ هستیم؛ پدر دلسوز و مهربانی داریم که سایه‌شان بالای سر ماست و این مسیر را برای ما روشن کرده‌اند.

در جامعه‌ای که زندگی می‌کنیم، نگاه به فرد مصرف‌کننده بسیار منفی است. ممکن است با الفاظ ناشایست با فرد مصرف‌کننده برخورد کنند. آقای مهندس فرمودند که روزی که کنگره را شروع کردند، از آقایان مسافر و دیده‌بان‌ها خواسته بودند که لباس سفید بپوشند. آن‌ها انکار می‌کردند و نمی‌خواستند کسی بداند که معتاد هستند. همسران و خانواده‌هایشان، برای یک فرد مصرف‌کننده که مرد است، چقدر سخت می‌تواند باشد.

من هنوز خانواده‌ام نمی‌دانند که مسافرم مصرف‌کننده بود و این برایم بسیار سخت است که به آن‌ها بگویم، زیرا نگاه جامعه به فرد مصرف‌کننده خوب نیست. ما اینجا متوجه می‌شویم که آقای مهندس چقدر تدبیرشان خوب است. با احساسی که به مسافران خانم دادند، کنگره ۶۰ مکان امنی برای افراد است و این احساس امنیت را خانم‌های مسافر قبول کردند و فهمیدند که بله، کنگره ۶۰ جایی برای سفر و رهایی است.

این نشان می‌دهد که آن‌ها شهامت بسیار بزرگی داشتند که توانستند خودشان را معرفی کنند. شکرگزار خداوند هستم که در مسیر کنگره ۶۰ هستم و امیدوارم روزی برسد که در شهر قم هم کنگره‌ای برای خانم‌های مسافر تأسیس شود تا افرادی که در بند اعتیاد و در تاریکی‌ها به سر می‌برند، بیایند و در کنار ما قرار بگیرند و به جمع ما بپیوندند و اینجا جشن بگیریم.

در پایان، تبریک عرض می‌کنم به خانم‌های مسافر و می‌خواهم یک پیام خیلی کوتاه را تقدیم کنم به گروه خانم‌های مسافر که از استاد سیلور است «بین ما محبت از خون درون رگ‌های جاری در بدن محکم‌تر و پرقدرت‌تر است». به امید جهانی شدن کنگره.


مرزبانان کشیک: مسافر احد و همسفر بهار
تایپ: همسفر سیران رهجوی راهنما همسفر عطیه(لژیون‌اول)
عکاس: همسفر سیران رهجوی راهنما همسفر عطیه(لژیون‌‌اول)
ویراستاری و ارسال: همسفرالین نگهبان سایت
همسفران نمایندگی محمدی‌پور قم

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .