هشتمین جلسه از دوره سیزدهم کارگاههای آموزشی خصوصی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی کاشمر با استادی راهنما همسفر شکوفه، نگهبانی همسفر بتول و دبیری همسفر آرام با دستور جلسه «خانمهای مسافر» در روز دوشنبه ۱۷ دیماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۶:۰۰ آغاز به کار کرد.
خلاصه سخنان استاد:
به نام نامی عشق در بیابان گر به شوق کعبه خواهی زد قدم سرزنشها گر کند خار مغیلان غم مخور. دستور جلسه خانمهای مسافر برای اولین بار است که مطرح میشود، جا دارد از آقای مهندس، خانم آنی، دختران آقای مهندس و استاد امین بسیار تشکر میکنم بابت این بستر مناسب و ساختار بسیار قوی که در کنگره۶۰ بنا نهادند.
آقای مهندس تصمیم گرفت بعد از ۲۵ سال دستور جلسه خانمهای مسافر را در دستور جلسات سالیانه قرار دهد. خداوند را شکر میکنم بابت این عمل عظیم، همه ما مسافر هستیم حرکت از مبدا به یک مقصد و به دنبال یک هدف هستیم و یک سفر درونی را آغاز کردهایم با ورود به کنگره از تاریکی به روشنایی، از قهر به مهر، زمانیکه مسافر من خواست به کنگره بیاید هر دو نفر ما به نحوی از اینکه کسی ما را ببیند و شخصی ما را بشناسد ترس داشتیم، آبرو خیلی برایمان مهم بود این صحبت یک مسافر آقا است، حال ببینیم یک مسافر خانم چه مشکلاتی برای آمدن به کنگره دارد زیرا جامعه ما اعتیاد را جرم، جنایت و بیماری مرموز و لاعلاج میداند با این طرز تفکر جامعه یک خانم چگونه میتواند وارد مکانی به عنوان درمان شود.
همه ما میدانیم اکثر خانمهای مسافر اعضای خانواده شخص مصرفکننده میباشند مانند مادر، همسر و خواهر که هر کدام به نحوی درگیر این بیماری شدهاند. مسلماً درمان یه خانم خیلی سختتر از درمان یک آقا است و آقای مهندس بسیار سختیها را پشت سر گذاشت و حتی ۴ یا ۵ بار شعبه خانمهای مسافر را منحل کرد. خانمها به دلیل ساختار فیزیولوژی ویژه به مواد شبهافیونی بیشتری نیاز دارند تا بتوانند از دوران پریودی، حاملگی، زایمان و یائسگی عبور کند و همین باعث میشود خیلی سختتر سفر کند. من از اولین مسافر خانم، خانم راد عزیز که انشالله هر جا هستند سلامت باشند و همچنین خانم مونا بسیار تشکر میکنم به خاطر حضورشان و مقاومتشان و پشت سر گذراندن و عبور از این همه گذرگاهها و اقدام این عزیزان برای درمان.
آقای مهندس گفت: اگر صخره و سنگ در مسیر رودخانه نباشد صدای آب زیبا نخواهد شد. گاهی وارد آتش میشوی و به گلستان میرسی، وقتی یک بیماری همهگیر وارد جامعه میشود خانم و آقا نمیشناسد و موادمخدر و بیماری اعتیاد هم دقیقاً همین است. به دلیل عدم آگاهی خانمهایی وجود دارند که با مصرف شیشه برای لاغری و یا قرصهای گیاهی که داخل آن آمفتامین بود درگیر این بیماری شدند که با تدبیر و اندیشه ژرف آقای مهندس خداوند را شکر کنگره خانمهای مسافر در سال ۸۲ پایهگذاری شد و هم اکنون مکانهای امن و آرام برای درمان مسافرهای خانم در شهرهای تهران، اصفهان، مشهد، قزوین، شیروان، کرمان و قشم وجود دارد.
امیدوارم روز به روز این مکانها بیشتر شود و انشاالله بتوانند خانمهای زیادی از آن بهرهمند شوند. بهشت را به بها میدهند نه به بهانه، زمانیکه خانمها وارد کنگره میشوند فرصتی پیدا میشود برای پیدا کردن خود و بیداری عقل، کنگره فضای عشق، محبت و خدمتگزاری را فراهم میکند. هنگامی که یک خانم آموزش درست بگیرد این توانایی را دارد که دنیا را تغییر دهد. زن سالم خانواده سالم را به همراه دارد، فرزندان سالم جامعه سالم را به وجود میآورد.
خانمهایی که در این بستر به درمان رسیدند خانمهایی بودند که به خودشناسی رسیدهاند و روی خودشان کار کردهاند. گر مرد رهی میان خون باید رفت از پای فتاده سرنگون باید رفت. امیدوارم روزی برسد که از دل این رنجها انسانهایی با کوله باری از عشق، امید و زندگی متولد شوند. باید بپذیریم که برای شروع دوباره هیچ وقت دیر نیست. استاد سیلور میگوید: بین ما محبت از خون درون رگهای جاری در بدن محکمتر و پر قدرتتر است.
مرزبانان کشیک: همسفر سمیه و مسافر مجید
رابط خبری: همسفر فرزانه رهجوی راهنما همسفر شکوفه (لژیون اول)
عکاس خبری: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون چهارم)
ویراستاری و ارسال: همسفر گلناز رهجوی راهنما همسفر آمنه (لژیون دوم)
همسفران نمایندگی کاشمر
- تعداد بازدید از این مطلب :
225